Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Buna fetelor,
Am fost si noi azi la morfologie, a fost si tati cu noi,nu prea a inteles el nimic dar a vazut putza la baiat in toata splendoarea ei.Ne-a dat dr. poza si cu putza ca al meu bobut nu a vrut sa ne arate fata decat pe jumatate,gurita era acoperita de cordon.Asa ca am poza cu doi ochisori frumosi si un nasuc in vant.Bebe e bine, mai mare cu 6 zile,are 493 gr,colul este de 37 mm deci un pic m-am mai linistit.In schimb am un nodul fibromatos de 12 mm dar a zis dr. ca nu afecteaza sarcina si nu am de ce sa ma sperii.Tati a fost asa de fericit de odorul lui ca a aratat tuturor ce puiut avem noi si cand am ajuns acasa a facut piata si ne-a pregatit papita in timp ce eu si bebe ne odihneam.
Acum dupa ce i-am cantat cantecelul de leagan bebelul se misca intr-o veselie.

Nu am apucat sa citesc din urma dar acum promit ca ma pun la curent cu tot.

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Buna fetelor, buna burticilor

Am intrat acum franta dupa ce am facut bagajul pentru concediu.Plecam sa ne bucuram de soare pe Coasta de Azur , intr-o statiune langa Nisa.Abia astept sa ma mai relaxez pentru ca in ultima vreme am muncit, am alergat f mult de colo pana colo.
Pe la 24 saptamani am facut eco si bebe era bine, la problema cu toxo nu ne mai gandim....bebe trebuie sa fie bine si crestem ....crestem intruna.Fetita mea Ana Maria toata ziua ma gadila pe butica pentru ca ea crede ca o gadila pe surioara ei.Vorbeste cu ea mereu si o asigura ca o sa aiba grija de ea si o sa ii dea toate jucariilei ei.Ramane de vazut cand o aparea sora-sa daca se tine de cuvant.Maine mergem la doctora sa vedem ce mai zice dupa eco de 24 sapt si sa vedem cat mai luam magneziu, fier si acid folic.Voi luati tot asa?

va pup fetelor si sa ne auzim cu bine.acum trec la citit.

CAMITU 25+mamica de Ana Maria 5 ani

http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Bravo Camitu. Ma bucur pentru vacanta ta(te si indiviez un pic) dar si pentru rezultatele deosebite. Asa si trebuie, bebelina sa fie bine.
Am impresia ca bebelusii vin exact cand vrea cel de sus, ca ii trimite cu un sens si ca sunt facuti cu prea multa dragoste ca sa fie ceva neinregula cu ei.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 17+ cu Eduard Florin

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Multumesc Mena.Cand ai o minune langa tine , cum o am eu pe Ana Maria, fetita mea de 5 ani , nu am cum sa ma gandesc decat ca sora-sa va fi o alta minune de care ne vom bucura in urmatorii ani si ne va intregi familia.

CAMITU 25+mamica de Ana Maria 5 ani

http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Mena, maaare adevar ai spus! Exact asa se si intampla..Bebeii vin atunci cand drumusorul lor e deschis din toate punctele de vedere:doriti, visati, asteptati, iubito, sperati si...mai ales, atunci cand le e timpul.De asta si spun mereu ca trebuie avut incredere, speranta si optimism! Doamne-Doamne stie cand sa ne umple inimile, asta pot sa o simt pe pielea mea, asa cum si voi simtiti in fiecare zi!!

Angelique, pai daca a vazut cuculetul,eu zic ca a vazut "cel mai mare lucru!", exact ce era mai important!asa ca de aia v-a si rasfatat asa, dupa
Bravo, rezultate excelente, ma bucur din toata inima pentru tine!
Gandacelul meu e de acord, ia uite, danseaza si el de fericire!

Onutz, excelenta reteta ta de inghetata!! eu postesc, insa iubi meu a papat juma din portia facuta, pe nerasuflate si a fost foarte incantat de gust! eu am pus un pic de ciocolata alba + 2 bete din alea de kity kat:)taiate mic mic si in loc de lamaie (ca nu mai aveam) am pus zeama de portocala.suuuuper!
Multumesc mult!!

Zi buna dragelor, voi va treziti in curand si eu ma duc la nani intr-o ora juma
va

23 + cu Nicholas

fericitaaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Poftiti la ceai sau cafea sau suc!
Angelique felicitari pt baietel. Cunoastem sentimentul ca si tati tot asa de incantat a fost.
Mena, mare adevar ai spus tu.
Fetelor, eu m-am dus ieri la dr bou si m-am intors vaca, vorba aceea. Sunt foarte bulversata si nu prea reusesc sa ma hotarasc incotro e de mers. Pe scurt mi-a facut o eco cu un aparat destul de batraior, in care i-a masurat doar circumferinta craniana si s-a chiorat minute bune ca intr-un final sa imi spuna ca se pare ca e fetita, desi noi am vazut cu doar o zi inainte putulica, si inca foarte clar. I-am amintit ca la ultima eco mi-a zis de un fibrom, si a zis ca daca nu-l deranjeaza pe bb, e ok, dar nici macar nu s-a uitat sa vada daca il deranjeaza sau nu. Iar despre IR-uri, m-a chemat la spital, peste 3 sapt ca sa le masoare, ca acolo are un aparat mai performant. Iar vitamine, ioc. Cred ca voi incepe sa iau elevit din proprie initiativa, fara sa mai astept alte indicatii.
Pe undeva simt ca ar trebui sa il schimb, iar pe de alta parte am fost foarte multumita de operatie la prima sarcina si in spital a fost totul ok. am uitat sa va spun ca nu el mi-a urmarit prima sarcina, ci un altul, numai ca atunci cand a trebuit sa nasc eu s-a inchis maternitatea pt dezinsectie, si cum trecusem deja de termen, a trebuit sa gasesc o alta solutie. Uff, chiar ca nu stiu ce sa fac.
Va doresc o zi minunata tuturor!

Iulia, mami de Sara Andreea si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

Popeasco, sa traiti si sa-nfloriti si tu si consortul!

Caaaaami! Sa-i explici Anei ca in prima faza sora ei va fi doar un mormoloc, si ca abia dupa vreo 6-7 luni se va putea juca. Ca probabil ea se asteapta sa scoti o fetita in miniatura gata de tropaituri prin casa Vacanta placuta!

Ieri m-am rasfatat cu tuns, manichiura si pedichiura si mi-a mai crescut nitel moralul. In schimb azi sunt rupta de somn, desi am dormit ca buturuga. De cand am aterizat la birou casc de ma dor falcile.

Zi racoroasa!

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

A, Menics intrebai de citit povesti bebeilor. Inca nu m-am apucat (bine, nici n-am avut timp luna asta), dar aseara i-am explicat cum fac albinele mierea (am dat peste o emisiune la TV) si cand s-a intors ta-su de la fotbal i-am mai explicat cu ce se mananca: o gasca de handralai anemici, asa ca ta-su, care alearga ca bezmeticii dupa o biluta alba si-s asa de impiedicati de mereu dau cu piciorul in ea in loc sa o prinda . Partea asta cu fotbalul a pasionat-o mai mult, ca era mai miscacioasa (sau o fi fost de la prezenta lu' "folbalistu'" care si-a infipt destele in burta mea si-o alerga pe fi-sa pe-acolo).

E un articol pe DC care sustine ca bebeii asteapta semne de la noi ca sa inceapa sa miscoteasca, si ca tre' sa-i bagam in seama destul de des. Eu pana sa citesc articolul aveam mai mult conversatii telepatice cu demoasela, nu prea ma oboseam sa deschid gura. O sa incerc sa verbalizez mai mult (sper sa nu ma apuce si la birou, ca si aici vorbesc cu ea in gand).

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Buna dimineata mamici si burtici
Eu era sa ajung azi-noapte la urgente. M-a luat brusc o durere de burta si de spate, mama-mama. Am luat un no-spa si o papaverina (recomandarea medicului in caz de dureri)...si nu-mi trecea, se mai linistise cat de cat, dar oricum nu era a buna, asa ca am mai luat un no-spa ca si daca ma duceam la spital imi bagau unul injectabil si am zis ca incercarea moarte n-are...si a mers, Doamne-ajuta! Doua ore efectiv mi-au dat lacrimile de durere, plangeam fara sa vreau. Ne-am speriat rau, dar bine ca a trecut! Azi stau cat mai cumintica; mai nasol e ca nu prea am cine sa stea cu Andreea, sa-i dea papica, sa o puna pe olita cand cere (nu se prea pricepe la trasul pantalonasilor), asa ca m-am apucat sa sun in stanga si-n dreapta.
Multumim de urari, saracul sotior a cam avut de lucru de ziua lui; dar s-a bucurat foarte mult de tortul surpriza, asa ca azi-noapte a mancat si ultima bucata
Dannah, si Andreea mea avea femurul mai mic si intr-adevar la nastere a avut 49 cm, dar a recuperat cu brio inca din primele luni si acum e chiar inaltuta.
Mena, nici bubulina mea din burtica nu e foarte activa tot timpul, are zile si zile si imi face si mie pofte de te miri ce, asa ca ai nostri bebei se aseamana
Sa aveti o zi frumoasa si fara evenimente neplacute

26 + si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Buna ziua burticute si greierasi ,
Vreau sa felicit mamicile care au aflat ce ascund in burticute, Iulia parerea mea este ca ar fi bine sa schimbi medicul cu unul mai experimentat, Angelique am citit ca ai avut si tu contractii dar este bine ca ai reusit sa le ti in frau, chiar nu inteleg de la ce sunt aceste contractii, felicitari pt morfo, ma bucur pt tine ...Epopeasca probabil e din cauza ca ai facut un pic mai mult efort ieri pt ziua sotului si de aceea, ma bucur ca acum esti bine , Camitu concediu placut.
Dupa o lunga absenta ne intoarcem si noi cu vesti bune si mai putin bune, luni am avut contractii si am fost internata in spital pana marti dimineata, cauza nici acum nu o stiu, marti dupa ce-am iesit din spital am mers direct la morfofetala pt ca aveam programare, bebelina este foarte bine, e in grafic, cantareste aprox 400 de gr, IR au scazut coniderabil, dar este loc si de mai bine, partea mai naspa este ca s-a scurtat colul 3 cm, nici asta nu stiu de ce s-a scurtat si ce este de facut in cazul asta, programare la medic avem tocmai marti(trebuie sa mergem cu rez la morfo), sunt foarte bulversata, mai ales ca din cand in cand am mai avut cate o contractie.
+21 cu o minune de fetita cu fundita, Doamne iti multumim!

Mergi la inceput