Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (22)
Raspunsuri - Pagina 14
Mami_de2 spune:
Iulia asa sunt si eu.. am facut multe eco fara sa stie ginecologul meu..doar pt mine.. insa eu am o usita de scapare., :)) ii zic tot timpul ca hematologul m-a trimis ca sa verific cu doppler tocmai fluxul sangvin:))deci deh:)) si tace din gura... tu ai putea sa ii zici altceva: ca ai primit un voucher cadou cu o ecografie si te-ai dus ca era o ocazie buna saiti mai vezi puiul...inventeaza ceva :))
Dannah eu inca nu am perna oficiala de gravida, dar seara de seara dorm pe o perna ca aia dar mai lunga,cu ea intre picioare si e super eficienta!!!
sapt viit. am inteles ca va baga iar perna d-asta de gravide lunga la LIDL si e 50 de lei la ei..deci astept oferta, poate o prind si eu, ca sa imi iau 'oficiala';))
23+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: Clexane; FembionII, Magne B6, Acid folic, Cetebe, Aspenter; NO SPA;
*posesoare a 3 mutatii heterozigote: MTHFR C677T, A1298C si PAI 14G
Bubulina42 spune:
Iulia, vreausaninga, felicitari pentru baietei!
Iulia-si eu visez pereche, mamica fericita, ce ma bucur pentru voi!
Dannah, eu de cand am luat perna de gravida am dormit noaptea ca un pui, este absolut formidabila, comforabila si extrem de utila, o recomand cu caldura, ai sa iti amintesti vorbele mele dupa prima noapte in care ai sa te rasfeti pe ea.
Pana la perna de alaptat mai e, am luat si din aia, ca prea era frumoasa, cu elefantei si alte zapacenii in miniatura:)
Mena, Popi, relax, fetelor, ca bebeii vor mamici relaxate si vesele si linistite
Menics, chiar ma intrebam ce e cu tine, ma bucur ca ai revenit!
Stai linistita, fiecare bebe are ritmul lui, bebeul tau e super ok!
Gina2, , La multi ani sotului tau, multa sanatate, bucurii, mami linistita alaturi si rabdare pana la intalnirea cu puiul! Sa va bcuurati din plin de o sarbatoare speciala!
Va pup pe toate si fug la job! zi buna dragelor si sper sa reusesc sa va revad soon!
23 + cu Nicholas
fericitaaaaa!
valicutza spune:
menics nu stiu ce sa zic, si eu am zis ca e al meu mic, dar doctora m-a asigurat ca e in grafic, la aceasta saptamana ar trebui sa fie intre 700 -850 grame, dar fiecare e cu ritmul lui , poate ia acum mai putin si la sfarsit mai mult si la tine invers..eu si fata am avut-o micuta, la 40 sapt s-a nascut cu 2.700 kg , si n-am probleme cu ea, a luat f bine in greutate , acum la 5 ani are 18-19 kg . dar si eu sunt micuta , am 1.68 cm ..nu stiu..
http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
26+ de si mami de Dienutza 5 ani
dannnah spune:
Mami de 2 - cred ca si mor daca va fi la Lidl perna aia, tocmai am dat de trei ori pe ea pe net! Eu m-am uitat la ei pe site si nu am gasit-o:http://www.lidl.ro/cps/rde/xchg/SID-7DCEA36B-3859118F/lidl_ro/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=12457
Mi-am ales o perna cu bile de polistiren...sa vedem cum va fi Dar care e ideea, o pui sub burta sau intre picioare? Banuiesc ca imi voi gasi eu pozitia :)
Iulia - eu ieri am facut ecografia morfologica de capul meu, si nici nu-l voi anunta pe doctor! Nu esti singura. Eu zic ca e important sa-l vada pe bebe doua perechi de ochi. Plus ca de la fiecare am aflat alte informatii. Cel de ieri mi-a spus ca bebe are femurul cu o saptamana mai scurt decat ar trebui si ca va fi mai scund, dar fiind faptul ca si eu sunt micutza...O fi adevarat? Mi-a spus ca femurul de obicei isi pastreaza proportiile fata de restul corpului, si ca daca asa e acum, asa va ramane. Bine ca stiu, o sa-l fac baschetbalist !Pe de alta parte, eu in clasa a cincea am fost cea mai inalta din clasa
Va
mamica de Mara - 3 ani si 20+
bioana spune:
am avut ce citi, nu gluma....
ILINCA bine ai venit.felicitari pentru decizia luata. sa ai o sarcina fara probleme si o nastere usoara.
IULIA, VREAUSANINGA felcitari pentru baietei!!!!
EPOPEASCA la multi ani sotului tau, multa, multa sanatate, fericire si sa va bucurati de minunea din viata voastra.
DANNAh feleicitari.
in ce priveste vaccinul la gravide, citeam ieri in revista ca e recomandat, deoarece e din virusi morti si nu afecteaza bebele.desi niic eu nu grabesc sa ma vaccinez impotriva gripei. vitamine, suplimente nu iau de nici un fel....de fapt nu iau nimic......ca dr. a zis ca daca nu e nevoie de ce..nu folosesc nici oja,nici nu ma vopsesc.
embarazada de 22+
o fetita...
Bubulina42 spune:
Fetele, de azi vreau sa postesc pana duminica, trebuie sa reusesc, fiindca mi s-a spus ca e foarte bine pentru bebe daca ma impartasesc macar o data cat sunt insarcinata.mai ales ca e anotimpul salatelor si al legumelor, insa imi va lipsi laptele care ii place lui bebe, acum o sa ii dau lapte de soia:)
Bioana, eu raman la parerea mea ca vaccinul nu trebuie facut in sarcina.Mai ales ca Looana nu l-a facut niciodata, nu stii cum reactionaza organismul.mare grija!
Angiuta, ai rabdare, cand are sa vrea sa stiti, o sa stiti:)
Onutz, pe unde esti?Angelique, cum esti? Mena, ce iti face pestisorul? al meu e super cuminte, un somnoros, dar cred ca a trecut de mult de stadiul de pestisor, acum e delfin, ca se simte bine cand se joaca, sare burtica de mama mama:)Dar noaptea doarme de rupe, eu la fel
Va pupacesc!
23 + cu Nicholas
fericitaaaaa!
mena1906 spune:
Bubu pestisorul meu e cumintel, nu misca prea mult si e foarte tandru in miscari. Are solicitari alimentare diverse: spaghete carbonara, struguri negri etc. Cred ca e un fitosel la mancare. Abia astept sa dea la ficatel sa il simt si eu ca lumea. Sa prinda puteri . In rest, l-am visat aseara blond cu ochii albastri, din pacate visul nu era unul tocmai placut.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 17+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
vreausaninga spune:
Mena, am inteles ca e normal sa ai vise mai ciudate in perioada asta!
Verisoara mea visa ca-si tinea bebele intr-un sertar si ca il tot fura cineva, saraca avea groaza de sertare
Eu cred ca am mancat un camion de pepeni pana acum, rinichii mei sunt veseli nevoie mare.
Citat: |
citat din mesajul lui mena1906 Bubu pestisorul meu e cumintel, nu misca prea mult si e foarte tandru in miscari. Are solicitari alimentare diverse: spaghete carbonara, struguri negri etc. Cred ca e un fitosel la mancare. Abia astept sa dea la ficatel sa il simt si eu ca lumea. Sa prinda puteri . In rest, l-am visat aseara blond cu ochii albastri, din pacate visul nu era unul tocmai placut. UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 17+ cu Eduard Florin In love with my little kid :X |
24
"buburuzul"
vreausaninga spune:
Angiuta, poate o sa aveti fetita, daca-i asa pudica sau cine stie.
Al meu flacau e tare mandru sa ne arate mereu ce are, din prima tinea mana gen Al Bundy si dr a zis ca e gest specific masculin.
24
"buburuzul"
mena1906 spune:
Vreausaninga, ce tare e pustiu tau. Abia astept sa imi vad si eu pe 14 kidu. Pe mine m-a chemat la 18-19 saptamani sa imi faca eco si o sa il iau si pe tati atunci ca la morfo s-ar plictisi prea tare daca l-as lua(plus ca abia inteleg eu termenii medicali, ca ma intalnesc cu ei zi de zi, daramite el...)
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 17+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X