Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (22)
Raspunsuri - Pagina 13
menics spune:
am revenit si eu dupa o absenta!.. cam greu la munca iar ...
off cu ce sa incep:
Ilinca, pentru ca esti aici cu noi si cu bb la purtator!
Felicitari pentru baietei, si perechile formate!
vali, incep sa-mi pun intrebari..oare este bine ca bb al meu este asa de mare?!? al meu avea 980 g...
cred ca toti bb se intimideaza cand pune tati mana pe burtica, Alex face la fel... dar mai nou il simt cand se intoarce frate are niste scheme...iar uneori are niste miscari marunte si dese... nu stiu ce tot motroseste acolo.. dar oricum mai mult de 2 ore nu sta linistit ziua.. cre ca se plictiseste si incepe sa se zbantuie...fetelor, voi le cititi povesti?? eu! doar vorbesc cu el, dar atat nu-i cant ca.. nu ma pricep.. i-as dansa ceva!
va auzeam ca vorbiti de vitamine, eu iau femibionul 2, fier si magneb6 plus acidul folic, la acid voi renunta ca se pare ca fierul are si asa ceva in compozitie.. bine plus clexanele de rigoare...
cum va mai descurcati cu cosmetizarea? eu azi mi-am propus sa incerc varianta cu epilatul cu ceara in oglinda.. sper sa nu raman cu ceara lipita pe acolo...hi, hi, hi...
si spuneti ca nu-i place usturoiul lui bb? dar mie da, siparca acum as manca tot mai des... ma si gandeam la niste dovlecei pane , voi incerca sa fac un sos tzatiki mai degraba...
va pupici fug la treaba... era mai bine acasa
26
mena1906 spune:
IuliaCospy felicitari pentru baietoi! Sa va aduca numai bucurii!
IPopica exact asa sunt si eu. Am impresia ca o sa bat pe cineva. Nu stiu cine o sa fie "norocosul" ! Am noroc ca soata mea tace, dar ma enerveaza ca tace...Ca de ce tace... Si la munca ma enervez de ma apuca tremuratul uneori. Cred ca m-am certat cu toata lumea pana acum, desi eu eram o mare pacifista.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 16+ cu Eduard Florin
mena1906 spune:
Am schimbat saptamana. Pestisorul azuriu a zis buna dimineata si s-a bagat la nani. Mor de pofta strugurilor. Azi stiu ce mananc.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 17+ cu Eduard Florin
In love with my little kid :X
irina_es spune:
BUNA DIMINEATA la toate mamicile, nici nu stiu cum sa incep caci am lipsit cam mult .mai inti sa incepem sa salutam pe mamicile care au venit noi.BINE AI VENIT PRINTRE NOI SELLENA SA AI O SARCINA USOARA SI FARA DE PROBLEME si pentru tine ILINCA ITI DORESC BUN VENIT SI O SARCINA USOARA SA VI CURAJOASA SI PUTERNICA CACI DE ASTA AI NEVOIE MULT CURAJ .FELICITARI PENTRU DANNAH SI IULIA SI BAITEI VOSTRI SA FITI SANTOASE SI FARA DE PROBLEME.adevarat va spun ca si eu am crezut ca eu o sa am un baietel dar acum sint fericita ca e fetita cum mai am una .la incepu imi era frica ca de e baiat cum o sa am grija de elsi imi faceam multe griji acu mi sau dus daca e fetita voi cum va simtit . eu sint bine dar obosesc foarte repede mai am si zile mai rele dar trec ce sa faci .am vazut ca nici voua nu va place ustriul nici mie .pe mine ma derajeaza cind e prajit daca e fiert in ciorba e ok .eu cu carnea nu sint foarte prietena iar carne de pui de cind am ramas insarcinata nam pus mina pe ea .Cu fructe si legume sint prietena acum un pupic pentru toate
mami de Raluca (1.10.2002) si 24+
irina_es spune:
BUNA DIMINEATA la toate mamicile, nici nu stiu cum sa incep caci am lipsit cam mult .mai inti sa incepem sa salutam pe mamicile care au venit noi.BINE AI VENIT PRINTRE NOI SELLENA SA AI O SARCINA USOARA SI FARA DE PROBLEME si pentru tine ILINCA ITI DORESC BUN VENIT SI O SARCINA USOARA SA VI CURAJOASA SI PUTERNICA CACI DE ASTA AI NEVOIE MULT CURAJ .FELICITARI PENTRU DANNAH SI IULIA SI BAITEI VOSTRI SA FITI SANTOASE SI FARA DE PROBLEME.adevarat va spun ca si eu am crezut ca eu o sa am un baietel dar acum sint fericita ca e fetita cum mai am una .la incepu imi era frica ca de e baiat cum o sa am grija de elsi imi faceam multe griji acu mi sau dus daca e fetita voi cum va simtit . eu sint bine dar obosesc foarte repede mai am si zile mai rele dar trec ce sa faci .am vazut ca nici voua nu va place ustriul nici mie .pe mine ma derajeaza cind e prajit daca e fiert in ciorba e ok .eu cu carnea nu sint foarte prietena iar carne de pui de cind am ramas insarcinata nam pus mina pe ea .Cu fructe si legume sint prietena acum un pupic pentru toate
irina_es spune:
dannnah spune:
IuliaCospy - felicitari pentru baietzel!
Revin la un subiect mult discutat - perna de gravide - si-a luat cineva pana la urma? Cum e, merita banii? Colegii mei m-au intrebat daca-mi doresc de ziua mea si am gasit ceva la 155 ron...mi se pare enorm pentru o perna. De asta intreb, e buna la ceva?
Va pupacesc
mamica de Mara - 3 ani si 20+
epopeasca spune:
Eu azi am lipsit motivat la raportul de dimineata: e ziua sotului si i-am facut un cheesecake care sta acu la frigider sa se intareasca (n-am avut chef de copt, plus ca mi-era o poftaaaa de cand am vazut reteta acu cateva luni pe paprika tv). am facut si o tocanita de legume/ ratatouille (sorry daca am scris gresit - habar nu am franceza).
Acum stam cumintele in pat dupa agitatia de dimineata, ca a trebuit sa iau si un no-spa: nu vrem surprize neplacute pt tati. Poimaine e si ziua mea, dar sincer nu simt ca vine si nu-mi simt deloc varsta, ma simt mai tanara
Ilinca, felicitari pt decizia luata!!! E cea mai buna!
Si felicitari fetelor pt baietei
26 + si mami de Andreea Luana
IuliaCospy spune:
Mena, Dannah, Mami
Mami, ai mare dreptate cu IR-urile. Incerc sa nu ma alarmez mai mult decat e cazul, desi.... Ideea e ca si la sara le-am avut mai mari la 20 de sapt si apoi au scazut, dar dimineata cand m-am uitat am vazut ca nu erau chiar asa de mari. O alta problema pe care o am este cum sa abordez chestia asta cu medicul meu. El este f ok dpdv profesional, insa pe mine ma scoate din minti faptul ca nu prea vorbeste/ explica nimic iar cand intreb sau spun ceva i se pare cam pretentii de cunostinte medicale. E clar ca sunt lucruri pe care nu le pot pricepe ca un profesionist, dar nici ingusta la minte nu-s. In fine, ideea e ca eco de ieri am facut-o fara sa stie el (pt ca nici nu mi-a dat trimitere de altfel ci doar mi-a zis ca ne vedem pe la 20 de sapt) si nu stiu cum sa-i spun fara sa-l calc pe coada si orgaliu. Am programare azi dupa amiaza si sa vedem ce si cum.
Dannah, cu perna de alaptat, eu am avut si a fost destul de utila. Am folosit-o pana s-a turtit de tot umplutura si Sara era prea grea ca sa o mai ridice vreun pic. Daca cea pe care ai vazut-o la 155 e cu bilute din polistiren sau ceva de genul,atunci s-ar putea sa merite ca dureaza mai mult. Daca e cea umpluta cu vatelina (nu stiu exact cum ii zice da e un fel de vata sintetica folosita la pernele sintetice si la pilote), eu imi amintesc ca am vazut si la mai putini bani. Momentan eu dorm cu doua pernite pe care sprijin burtica sau le pun intre genunchi si mi-e ok.
Iulia, mami de Sara Andreea si 20+
angiuta spune:
Eu tot in ceata sunt... nici de data asta nu e sigur ce va fi bebe...nu a vrut deloc sa arate, doctorul a incercat sa se uite pe la fundulet, la spate si se pare ca e fetita, dar mi-a accentuat faptul ca nu poate fi sigur. Ar fi asa frumos sa fie pereche...in rest totul e ok, dezvoltat cum trebuie pentru varsta lui, are ceva peste 350 de grame,am uitat exact cat a zis si rezultatele i le trimite direct doctorului meu asa ca nu am nici o masuratare.
dannah din punctul meu de vedere perna isi merita toi banii. Eu o am cam de 5 saptamani, umpluta cu bilute de polistier si nu a fost prea scumpa, doar 25 de euro. Dar de cand o am dorm mult mai bine, inainte alunecam pereu pe burta in somn.
Singurul inconvenient e ca sotul meu se simpte un pic dat la o parte, eu imi iau perna in brate si ma culc. Plus ca perna sta intre noi ca un zid....dar asta e, important e ca pot dormi bine .
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 20+