Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

buna, nu am mai apucat sa va raspund...asa ca o voi face acum
1.diversificarea nu am facut-o de capul meu, ci la sfatul medicului...dar oricum am renuntat la suc pt ca incepuse sa refuze sanul, iar acum e din nou ok
2. Nu cred ca am fortat-o ca am pus-o sa face 2 pasi, oricum asta s-a intamplat o singura data.
Spunea cineva ca atunci cand alaptezi, fara regim...ei bine nu am tinut regim ca sa slabesc eu, ci pt fetita, sa nu aiba colici, si chiar a avut rezultat...a durut-o burtica, dar putin.
Ionelu, spuneai ca ti-ai facut abonament la sala....eu stiu ca prin transpiratia ta de la sala se elimina niste toxine ce merg direct in lapte.....fiecare face insa cum crede ca e bine.
atat am avut de spus....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Draga Mirina, nu trebuie sa fii atat de acida, pentru ca nu este deloc constructiv. Niciuna din fete nu cred ca ti-a vrut raul sau ca ti-a zis ceva cu repros. Pur si simplu si-au dat cu parerea, asa cum am facut-o si eu. Dar pana la urma, fiecare mamica face cum vrea si cum crede ca ii este mai bine puiului ei. Sunt sigura ca si tu tot asta faci.

Si eu am tinut regim alimentar, atentie, regim nu dieta, tot din cauza colicilor... Iar eu am spus ca ma duc la piscina, nu la sala, aspectul asta ti-a scapat. Am abonament la World Class, unde nu se face decat la pachet pentru toate activitatile, dar eu folosesc doar piscina. Iar piscina este chiar recomandata in recuperarea post sarcina, inclusiv daca alaptezi.

Eu iti doresc mult succes in continuare, iar bebelinei tale sa ii mearga din ce in ce mai bine.

Ioana... Mami fericita de Bianca Maria (26.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzza spune:

Buna ziua si de la noi, albinutza si Iusti al meu a īnceput sa fac#259; mofturi seara īnainte de somn, imediat dup#259; baitza e terminat si plānge cu ochii aproape inchisi deci clar ca de oboseala, dup#259; ce papa cade lat:)
In leg#259;tura cu Vaccinarea de la 2 luni eu sunt varza, nu stiu pe ce schema sa merg, sunt total in aer
Noi raportam o noapte cu multe mese dar īntre somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzza spune:

Deea si eu sunt pro decalotare, am avut si eu caz de la verisoara unde a ajuns cu baietelul la opera#539;ie din cauza asta si eu ca si tine am avut norocul sa se decaloteze singura īnc#259; de la nastere Uff ce greu scriu de pe tel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelu

Draga Mirina, nu trebuie sa fii atat de acida, pentru ca nu este deloc constructiv. Niciuna din fete nu cred ca ti-a vrut raul sau ca ti-a zis ceva cu repros. Pur si simplu si-au dat cu parerea, asa cum am facut-o si eu. Dar pana la urma, fiecare mamica face cum vrea si cum crede ca ii este mai bine puiului ei. Sunt sigura ca si tu tot asta faci.

Si eu am tinut regim alimentar, atentie, regim nu dieta, tot din cauza colicilor... Iar eu am spus ca ma duc la piscina, nu la sala, aspectul asta ti-a scapat. Am abonament la World Class, unde nu se face decat la pachet pentru toate activitatile, dar eu folosesc doar piscina. Iar piscina este chiar recomandata in recuperarea post sarcina, inclusiv daca alaptezi.

Eu iti doresc mult succes in continuare, iar bebelinei tale sa ii mearga din ce in ce mai bine.

Ioana... Mami fericita de Bianca Maria (26.04.2012)

dar chiar nu sunt acida deloc...mi-am spus si eu parerea...in fine, treaba cu sala, greseala mea, nu am fost atenta, cat despre regim, nu ti-am reprosat nimic tie, nu-mi mai amintesc cine a scris, dar spunea fara regim cand alaptezi, iar eu am explicat ce e cu regimul...

tigruta, chiar sunt f mandra de pitica mea si de progresele ei!este cea mai mare realizare a mea!sunt topita dupa ea! dar stiu ca fiecare mama simte la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Bytzza, Alina_gabi si Ionelu, multumesc pt raspunsuri! Din pacate noi nu reusim ziua sa-l adormim decat in brate..si chiar si asa plange si se tanguie de zici ca-l trimitem la coasa si nu la somn.. Am incercat sa-l calmam cu white noise si se pare ca ar functiona. Mai cercetam.. Sper sa treaca si faza asta, pt ca in rest nu avem probleme.

mami implinita de Rares-Iustin

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzica85 spune:

Din ce am inteles din articolul despre decalotare, daca incepi acest proces trebuie sa il duci pana la capat pentru ca in cazul acesta pot sa apara infectii. Oricum eu merg pe decizia mea ca nu ma ating de putzica si sper sa nu avem probleme.
Alina eu am luat Logest ani de zile inainte de sarcina si nu m-am ingrasat un gram dar depinde de fiecare organism. Exista posibilitatea sa creasca pofta de mancare si de aici cresterea in greutate dar eu nu am experimentat asa ceva. Si nici alte efecte adverse nu am avut.
Fetelor care luati cerazette ati avut ceva efecte adverse? Medicul mi-a spus ca s-ar putea sa nu il suport, sa am sangerari. Eu am mai luat anticonceptionale pe care le-am tolerat foarte bine dar acelea erau combinate nu doar pe baza de progesteron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzica85 spune:

David adoarme si ziua si noaptea doar dupa ce papa. De obicei adoarme la tzitzi dupa care il pun binisor in patut. Dar inainte de tzitzi ne jucam cantam spunem poezii pana cand incepe sa se smiorcaie semn ca a obosit. Uneori se trezeste cand il pun in patut dar ii dau suzeta si adoarme la loc. De obicei aceasta rutina functioneaza foarte bine la noi dar mai sunt si rare exceptii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

cred ca si noi avem zile bune si zile proaste... azi e una buna nu a mai cerut sa pape din ora in ora si a dormit 2 ore jum legat, ceea ce e o premiera pe zi
felicitari tututor bebeilor care au ajuns la 2 luni, 3 luni si au scapat cu bine de vaccin, asteptam si noi cu nerabdare ziua de 12
deea felicitari pt grasunel, foarte frumos a crescut legat de botez... sotul meu e fotograf si cere in jur de 10 mil, dar il pot convinge sa mai lase, astfel va fi ca si un cadou pentru micutul Octavian Andrei un pachet foto la, nu stiu.. 6 milioane...
daca iti plac pozele de pe facebook facute lui Rares va veni cu mare placere la botezul puiului tau... fotografii facute le alte botezuri gasesti pe blog http://fotosivideo.blogspot.ro/
apropo, am pus poze si pe picasa, eu azi am intrat si am vazut bebelusi frumosi acolo

mami Anca de Rares Mihai (12.06.2012)
fotografii Rares http://fotosivideo.blogspot.ro/2012/07/sleepy.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

am uitat sa va spun... am fost duminica la logodna unei prietene cu iubitul ei egiptean (chiar semana cu un faraon ) si vb cu bebe si ne spunea ca el vede ingerasi atunci cand se uita sus (se uita la cer) si atunci cand zambeste de unu singur ... si o spunea asa convingator de m-a facut sa cred ca, chiar e pe bune si el chiar crede ca bb vede ingerasi mi-a placut asa mult ca mi-a umplut sufletul de fericire, speanta... zen cum spuneti voi .. a fost frumos

mami Anca de Rares Mihai (12.06.2012)
fotografii Rares http://fotosivideo.blogspot.ro/2012/07/sleepy.html

Mergi la inceput