Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (3)
Raspunsuri - Pagina 7
elena_gd spune:
Neatza mamici de pui mici!
Miha cati ml de ceai ii dai si de cate ori pe zi?
Bebster nu a mai facut kk de sambata si nush ce sa-i mai fac.
Andra_C spune:
Buna!
Am pus cateva poze de la botez pe picasa (ce mi-a trimis fotograful)
-------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin
alina_gabi spune:
Buna Fetelor
Elena, eu ii puneam un sfert de supozitor cu glicerina(taiat pe lung) si facea imediat. Fetita mea a avut mari probleme cu tranzitul intestinal si ne-a ajutat mult ceaiul Baby Drink(care e bun si pentru colici, ea imi refuza orice alt ceai care nu e dulce) si siropul Debridat.
Albinuta, un pupic mare si pt voi
Fug ca daca n-o tin in brate nu se linisteste.
miha81 spune:
Elena ii dadeam cam 50-70 ml la 1 ora dupa masa o singura data pe zi.pentru ca ceaiul de musetel nu il accepta simplu ii puneam in el si o jumatate de lingurita de cai de la Humana (fenicul cu chimen).
Mmamita spune:
Neata! Noi suntem pe receptie mereu, dar de scris nu scriu ca nu am evenimente majore de raportat, sfaturi, etc.
Maine mergem la vaccin, abia astept sa vad cat a mai crescut pitica - kg si cm, mie mi se pare suuper mare!
Vad ca scrieti de programul bebeilor - a mea are un program super-original - in ture, o zi si o zi...adica o zi ii super agitata si sta numa cu tzatza-n gura si o zi doarme dusaaaaaa, se trezeste doar la cateva ore sa pape si doarme din nou. N-am mai auzit de asa program dar na..e al ei si tre sa-l respect! Dupa cum va dati seama, azi e ziua linistita -apuc sa scriu si eu 3 cuvinte pe forum sa nu credeti c-am uitat de voi.
Sunt happy ca Ilinca e muuult mai ok de cand doarme exclusiv cu noi, se trezeste dimineata razand si super fericita, nu plangand de mama focului ca pana acum. Cu gelozia e tot asa, sper ca in curand sa se linisteasca apele si la capitolul asta.
In rest, profitam de vara - parc, piscina, mai un festival, mai un camping..ca dupa aia 9 luni stam la adapost de frig brrrrrr.
Va pupacesc pe toate, sa fiti fericite mereu alaturi de bebei si jumatatile voastre ( nu avem nevoie neaparat de aniversari pentru a face urari de astea), bucurati-va de fiecare clipa, culegeti si imprastiati zen!
Cori, mami de Ilinca - 18 luni si Maya - puricel mic mic :))
Andra_C spune:
Am fost la control+vaccinuri azi. Are 5,850 (3,500 la nastere) si 60 cm. E cam marait, nu prea ii convine nimic, i-am pus comprese cu rivanol rece pe picioruse si s-a calmat putin, doarme acum.
elena_gd spune:
Buna seara!
Iar e liniste pe aici...
Alina si acum , dupa baby Drink +Debridat si-a revenit? Face kk singura zilnic?
Andra super fotografiile, sunteti o familie f frumoasa!
Mammita exact asa program are si bebster... o zi nu inchide un ochi si una recupereaza cu somn la greu.
Noi la fel, adica bebster constipat si eu cu termometrul la fundul lui fara succes. Daca nici maine pana in pranz nu face nimic...supozitor cu glicerina il cheama.
I-am luat un ceai instant de la HIPP ca aici Humana nu gasesc dar fiind in poloneza nu stiu cum se prepara, asa ca asta seara i-am dat niste Baby Drink ca asta aveam adus de mama, numai ca nu imi place ca are zahar in el, i l-am facut mai diluat si a baut rapid si tot ar mai fi vrut.
Daca stie cineva cum se prepara ceaiul instant va rog sa imi spuneti si mie.
Andra_C spune:
DEnisa, Elena, multumesc, ma faceti sa rosesc!
Bebe are febra, are 38,6 acum
josefine spune:
Am lipsit motivat, ne-am intors din vacanta:) dupa 6 drumuri cu avioanele suntem acasa. Mirunica recupereaza de zor somnul. A fost foarte ok si pe zborurile cu avionul si in vacanta, la mare:) Nu am stat noi la plaja, mai mult la umbra si alea 2 ore dimineata ca altfel se agita, dar tinand cont ca are 2 luni jumatate cred ca a fost f. ok.
Am citit din urma putin, mai am de recuperat. Felicitari fetelor care au stabilit botezul! Pentru noi a fost tare greu, parintii mei ma tot bateau la cap cand il facem si cum il facem, noi eram la inceput, cand bebe era f agitata, noi stresati si obositi, ne-am ratoit la ei sa ne lase in pace. Acum ca s-au mai linistit apele am zis ca il facem prin septembrie:) oricum, va fi un eveniment in familie.
Am vazut ca intreba cineva de ochelarii de soare - Anitta? - eu i-am luat mai mult de distractie, insa as avea grija cu ochelarii sa fie o firma cunoscuta mai ales pentru copii (si pentru noi, de altfel). nu i-a purtat, poate cateva minute, la poze:)) e vizibil deranjata de lumina soarelui, dar sunt un pic cam mari ochelarii pe care i-am luat si nu prea ii stau pe nasuc. cand mai creste... din ce scriau altii, copiii mai mari sunt f incantati de ochelarii de soare. Si pe mine ma deranjeaza soarele puternic, vara si iarna port ochelari de soare.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic, dar mai revin eu...