Observator DC la referendum

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Nina, esti pe langa subiect in totalitate.
Am precizat de la inceputul mesajului ca NU am fost observator, si ca tot ce scriu e din perspectiva de cetatean! Dar e mai usor sa citesti pe unde iti place tie!!
Si da, asa e, e nevoie de acreditare ca sa fi observator, si culmea e ca a fost al dracului de greu sa se obtina acea acreditare!!! In conditiile in care n-am vrut niciun ban pentru asta!! Evident, ca nu am obtinut acreditarea pentru ca se dorea un vot corect si cinstit, iar prezenta mea acolo (si a altora ca mine) in sectii i-ar fi incomodat, nu????

Si pentru ca am fost plecata din Bucuresti, aseara, pe drumul de intoarcere, am trecut pe langa foarte multe sectii de votare!! Si da, erau colorati, adica bronzati bine, nu portocalii. Stii, e o chestie elementara de logica, portocalii au boicotat, ce interes aveau sa fraudeze prin vot multiplu?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy

Nina, esti pe langa subiect in totalitate.
Am precizat de la inceputul mesajului ca NU am fost observator, si ca tot ce scriu e din perspectiva de cetatean! Dar e mai usor sa citesti pe unde iti place tie!!
Si da, asa e, e nevoie de acreditare ca sa fi observator, si culmea e ca a fost al dracului de greu sa se obtina acea acreditare!!! In conditiile in care n-am vrut niciun ban pentru asta!! Evident, ca nu am obtinut acreditarea pentru ca se dorea un vot corect si cinstit, iar prezenta mea acolo (si a altora ca mine) in sectii i-ar fi incomodat, nu????

Si pentru ca am fost plecata din Bucuresti, aseara, pe drumul de intoarcere, am trecut pe langa foarte multe sectii de votare!! Si da, erau colorati, adica bronzati bine, nu portocalii. Stii, e o chestie elementara de logica, portocalii au boicotat, ce interes aveau sa fraudeze prin vot multiplu?!

in baza carei logici a tras tu concluzia ca persoanele din strada stateau acolo sa voteze fraudulos?!!!...si daca logica aia a ta elementara iti spune ca portocalii au fost plecati toti la tara, atunci cei care au votat NU ce erau!? albastri, verzi...maro?!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilor

in baza carei logici a tras tu concluzia ca persoanele din strada stateau acolo sa voteze fraudulos?!!!...si daca logica aia a ta elementara iti spune ca portocalii au fost plecati toti la tara, atunci cei care au votat NU ce erau!? albastri, verzi...maro?!...

Nina,mami de,

Aia care au votat nu au fost in primul rand cei fortati sa mearga la vot, impotriva vointei lor (firme care conditioneaza accesul la munca de stampila, oamenii de la sate care au fost amenintati ca li se taie ajutoarele, etc). In al doilea rand cei care usl si pdl = aceeasi mizerie. Si care n-au fost de acord nici cu usl-ul dar nici cu boicotul, asa ca au iesit si au votat nu.
Plus 1-2% din oamenii simpli de la tara care probabil au asociat "nu"-ul cu nu il mai vrem

Cat despre concluziile mele, ai dreptate, m-am grabit cu ele.
Gastile de baieti veseli si colorati, proptiti la cativa metri de intrarea in scoliile unde erau sectii de votare, la ora 9 seara, erau perfect normale! Venisera de fapt sa vada care e programul de meditatii pentru bacalaureat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Eu pot sa spun foarte ontopic ca simbata mi s-au oferit 200 de lei, in schimbul buletinului care avea sa-mi fie inapoiat luni.
Si mai stiu pe cineva care a primit o invitatie cu garoafe in mina, ieri, la usa apartamentului, din partea cuiva care o solicita sa vina la vot.

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Erai si mai ontpoic daca povesteai asta direct la politie

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:

Am vazut si oameni normali, am vazut si "colorati"

KKKul ar fi mandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilor

Nina,mami de,

Aia care au votat nu au fost in primul rand cei fortati sa mearga la vot, impotriva vointei lor (firme care conditioneaza accesul la munca de stampila, oamenii de la sate care au fost amenintati ca li se taie ajutoarele, etc). In al doilea rand cei care usl si pdl = aceeasi mizerie. Si care n-au fost de acord nici cu usl-ul dar nici cu boicotul, asa ca au iesit si au votat nu.
Plus 1-2% din oamenii simpli de la tara care probabil au asociat "nu"-ul cu nu il mai vrem

Cat despre concluziile mele, ai dreptate, m-am grabit cu ele.
Gastile de baieti veseli si colorati, proptiti la cativa metri de intrarea in scoliile unde erau sectii de votare, la ora 9 seara, erau perfect normale! Venisera de fapt sa vada care e programul de meditatii pentru bacalaureat

nu ii interesa bacalaureatul, te cautau pe tine sa le dai lectii de politichie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Erai si mai ontpoic daca povesteai asta direct la politie

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Sa povestesc la politie ca ce? Ca m-a oprit un necunoscut pe strada? Cine-i aloa, de unde sa-l ia, prinde orbul scoate-i ochii...

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
Sa povestesc la politie ca ce? Ca m-a oprit un necunoscut pe strada? Cine-i aloa, de unde sa-l ia, prinde orbul scoate-i ochii...

Trebuia sa-i fi facut o poza cu telefonul.

Mergi la inceput