37 de lei/copil pt. gratuitati medicale

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Iti spun eu de ce m-am suparat.

Pentru ca eu am spus ca atunci cand i-au prelevat sange din vena ca sa-i faca analizele, procedura ce a durat extrem de putin, eu am spus ca atunci cand am vazut-o acolo pe pat, m-a luat cu lesin.

Mai exact mi s-au taiat picioarele si m-am albit la fata.
Fi--mea era sanatoasa, ii luam sange doar de control.

A fost o reactie la care nu ma asteptam, eu mereu sunt tare. M-au luat usor si m-au pus pe un scaun pe hol, pana m-am asezat eu a aparut si fi-mea.

Eh...si apoi a venit pisigri si a zis ca ea nu intelege lucrurile astea si apoi ai aparut si tu, blamand acelasi lucru, ca tu ai fost langa fetita ta.

Nu cred ca exista comparatie intre 2 secunde de prelevare sange si ce ati trait voi.

cat am fost cu ea in spital, cand era bolnava, nu m-am dezlipit o secunda de langa ea. Pipi faceam cand dormea.

De-aia m-am suparat. Nu-mi place sa fiu aratata cu degetul pentru lucruri pe care nu le fac.

Si nu-mi plac etichetarile de genul: eu am putut, tu de ce nu poti?

Si ma enerveaza foarte tare, in general, nu numai aici sa vad o persoana care face etichetari sau care judeca o alta persoana, doar pentru ca nu gandesc la fel, sau doar pentru ca intr-o situatie similara ar proceda un pic altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

off-topic : victoria_mami, din semnatura ta observ faptul ca ati invins ! scuze daca nu am observat mai devreme. multa sanatate si voua, si micutei !

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Multumim, Corina, da, am avut ultimul tratament joia trecuta! Victoria e in remisie din iulie 2010 si ne e bine! Multumim lui Dumnezeu! Mai avem un hop de trecut: operatie sa ii scoata port-a-cath si gata. Asta undeva prin ianuarie... ca nu e operatie de urgenta si e lista de asteptare intre 6-8 luni! Dupa ce s-a intamplat acum 3 saptamani mi-e asa de teama de sedare...

Mergi la inceput

Stiu cum e cu exprimatul pe hartie : )
Si eu ma exprim mult mai bine verbal decat in scris.

Gata, a trecut :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

BAZAR UMANITAR

Multumesc. Te rog, nu te supara, pe cuvant ca nu asta am intentionat, nu am vrut sa supar pe nimeni, nici prin gand nu mi-a trecut ca o sa fie interpretat astfel ce am scris. Imi e greu in general sa ma exprim in scris si mai ales pe subiectul asta inca imi e greu sa povestesc prin ce am trecut noi (asa, la ochiu' public), inca e proaspat in memoria mea si durerea e inca proaspata in suflet, , probabil scriu inca haotic, (daca mi-ai citit blogul stii ca scriu haotic, aiurea...) dar nici o secunda nu mi-a trecut prin cap sa arat cu degetul pe cineva. Eu, de fapt, va sunt recunoscatoare tuturor si va iubesc ca sunteti aici, ca m-ati sustinut 2 ani de zile, ca mi-ati fost alaturi 2 ani de zile, nu numai cele de la grupul M&M, ci tot DC-ul! fCum as putea eu sa vin sa dau o palma cuiva care mi-a fost alaturi la greu 2 ANI de zile?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Multumesc. Te rog, nu te supara, pe cuvant ca nu asta am intentionat, nu am vrut sa supar pe nimeni, nici prin gand nu mi-a trecut ca o sa fie interpretat astfel ce am scris. Imi e greu in general sa ma exprim in scris si mai ales pe subiectul asta inca imi e greu sa povestesc prin ce am trecut noi (asa, la ochiu' public), inca e proaspat in memoria mea si durerea e inca proaspata in suflet, , probabil scriu inca haotic, (daca mi-ai citit blogul stii ca scriu haotic, aiurea...) dar nici o secunda nu mi-a trecut prin cap sa arat cu degetul pe cineva. Eu, de fapt, va sunt recunoscatoare tuturor si va iubesc ca sunteti aici, ca m-ati sustinut 2 ani de zile, ca mi-ati fost alaturi 2 ani de zile, nu numai cele de la grupul M&M, ci tot DC-ul! fCum as putea eu sa vin sa dau o palma cuiva care mi-a fost alaturi la greu 2 ANI de zile?

Victoria, Mami Nadia si Daddy au invins Leucemia!

VICTORIA

gata, ne-am impacat
si da, va urmaresc din umbra evolutia, inca de cand am aflat de boala asta nenorocita si ma bucur ca sunteti triumfatori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Si in Germania se plateste taxa aia la medicul de familie ca la noi spre exemplu.

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

despre ce taxa este vorba?
ca eu nu platesc nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Azi am fost la medicul de fam. sa-mi de-a ultimul medical inainte de prenatal.
Mi-a dat si un set de analize de facut cu precizarea": la noi numai sunt fonduri...te descurci si tu...
Medcenter berceni.

Intradevar pe usa laboratorului scria mare ca pt luna aug numai sunt fonduri. Si indiferent de trimitere toata lumea plateste...
De taxa asta de 37 lei nu auzise nimic dar a zis ca nu s-ar mira pt ca chiar numai sunt bani...

Mergi la inceput

Eu chiar am serioase probleme de constiinta.
Se plateste vreo taxa la medicul de familie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Nici eu nu stiu. Nu am platit pana acum nimic.
nici de coplata nu a zis nimic dr noastra.
Dar recunosc ca de cate ori ma duc cu baiatul ii las ceva...
daca ma duc pt mine nu-i dau nimic... stau la coada, nu ma enervez ca mai intra 20 de persoane in fata mea, copii, ca dr e pediatru si e mereu plin de copii... asta e.
nici eu nu prea am rabdare cu baiatul bolnav asa ca inteleg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iu_lia spune:

Dupa experienta cu dentistul care nu schimba frezele (am vazut,i-am spus ),timpul de asteptare pana cand poti face toate analizele sa vezi daca te-ai pricopsit cu ceva (si eu si copilul,nu vrei sa stii cum este)daca ar fi posibil as cere sa fiu si in sala de operatie.Da, dentistul este din Timisoara,are cabinet particular si are o multime de clienti.

Mergi la inceput