Jocurile Olimpice Londra 2012
Raspunsuri - Pagina 66
Anne45 spune:
Eu din pacate am vazut prea putin din JO-astia imi dau doar unde sunt italienii asa ca sanse slabe sa gasesc si sportivii romani.Am vazut cate ceva de la lotul de gimnastica si mi-a placut mult .
Buflea am vazut ca tu cunosti destul de bine sportivii americani -tin sa va zic ca am ramas impresionata ieri seara de unul dintre ei -mai fratilor de aratat bine nici nu vorbesc dar avea o viteza frate , de zici ca avea motor cu reactie la fund .Si cand a terminat cursa si am vazut cat de mari ii erau labele picoarelor , m-am dumirit -ce mai, am ramas cu gura cascata -nu ii tin minte numele dar stiu ca toti erau cu camerele pe el de la inceput da stiu ca era si un pic plin de el .Poate imi spui si mie cum se chiama -a purtat ochelari fumurii toata cursa
buflea spune:
Puah, Anne, cred ca nu ai citit bine .
Eu ii cunosc pe sportivii cu muschii uzi, fara par pe piept si cu chilotii atarnati neglijent pe coapse ...
Astia de care spui tu, cu motor la fund si laba piciorului cat iepurele, nu au intrat inca in sfera mea de interes, dar cred ca n-ar fi rau sa imi cada privirea de pe falcile tremurande pe fundul motorizat, s-ar putea sa-mi placa ce vad ...
Am aruncat totusi o privire pe net si cum nici una din poze nu era "pe la spate" si nici "despre labe", am gasit un atlet cu ochelari fumurii pe ochi si m-am gandit ca poate iau aur la raspunsul asta : era cumva Manteo Mitchell ?
Da-mi de stire, sa vad daca dau drumul la lacrimi si imn
Anne45 spune:
Hehe l-am gasit dupa o jumatate de ora de cautari intense -Trey Hardee-ce mai , cool men. Si ii sta mai bine si fara ochelari .
http://www.treyhardee.com/speaker/91-Trey-Hardee/video/643626-Trey-Hardee-after-2nd-in-Dec-at-2012-Olympic-Trials
buflea spune:
Bine mai, imi smulgi medalia de la gat ? ... ma gandesc daca sa fac reclamatie sau nu, dar am cam dat-o in bara -> ochelaristul meu era "cioara", nici nu mi-am imaginat ca exista si albi care stiu sa fuga tare.
Ca sa nu fac atmosfera pe aici, s-ar putea sa ma consolez cu argint - dar atentie, vreau felicitari calduroase, din inima, indelungate si pupaturi pe frunte, pe sub mustata, parintesti . Altfel, ma dezamagesc ... in public, in fata presei.
monicabo spune:
Am o curiozitate: cu ce s-a ocupat Nadia, in tara, in Romania, din momentul retragerii din activitate (nu stiu anul) si pana in 1989 cand a fugit din tara? A fost antrenoare, sau ce a facut?
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
mianna spune:
wiki zice asa:
Intre 1984 si 1989 ea a fost membra a Federatiei Romane de Gimnastica si a ajutat la antrenarea gimnastilor juniori romani.
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui motanik Ati vazut ce a declarat italianca Ferrari? -------------------- Povestea minunilor |
nu...ce?!
Ramonika spune:
ati vazut cursa de 200 metri de aseara? au castigat 3 jamaicani, cu Bolt in frunte. a fost spectaculos, mi-a placut.
imi place de Bolt, are o relaxare totala la finale, n-are nici un stres, e super.
imi place mult si reclama de la Visa.
AYUMI spune:
A ofticat-o nota Catalinei de la sol,cica ea merita tot nota aia.Si a mai zis de Catalina,ca nici macar nu merita sa intre in finala de la sol,a intrat doar pt ca e romanca.Cred ca despre asta e vorba.