Jocurile Olimpice Londra 2012
Raspunsuri - Pagina 67
AYUMI spune:
Uite asta e:
Suparata foc din cauza faptului ca a pierdut medalia de bronz, Vanessa Ferrari s-a razbunat pe Catalina Ponor, cea care a luat medalia de argint: "Eram fericita la finele exercitiului pentru ca nu gresisem cu nimic. Meritam 15.200, cāt a luat si Ponor. Dar ea e din Romānia. Nici macar nu trebuia sa fie īn finala, pentru ca gresise grav īn calificari, dar au lasat-o sa participe oricum", a spus Ferrari jurnalistilor ziarului "La Repubblica".
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika ati vazut cursa de 200 metri de aseara? au castigat 3 jamaicani, cu Bolt in frunte. a fost spectaculos, mi-a placut. imi place de Bolt, are o relaxare totala la finale, n-are nici un stres, e super. imi place mult si reclama de la Visa. |
Vazut, placut .
Si mie imi place de mi-se-rupismul lui Bolt. Are asa atitudinea ca alearga ca sa scape si de asta, ca el are de fapt alte treburi.
Auziti, dar limba jamaicana este un fel de engleza de balta ? L-am auzit vorbind engleza, suna foarte ciudat ...
Despre Nadia, am vazut prin clip-urile alea de pe youtube, a fost antrenoare la junioare (parca) dupa ce s-a retras din competitii pana cand a fugit din tara.
Cat despre arbitraj, eu cred ca e mancatorie si acolo, va dati seama ca locurile or fi limitate (oare ?) si olimpici si campioni ies in fiecare an. Ea a avut o perioada cand si-a cam tavalit viata, fuga in Canada, am inteles ca la un moment dat a avut un manager roman cu cetatenie canadiana care a fost cam pushlama, diverse show-uri de gimnastica de mana a doua ... intalnirea cu Bart si managerul ei au salvat-o de a intra in anonimat definitiv. Probabil ca a pierdut batalia pentru arbitrare internationala ...zic si eu.
ni-na spune:
citat din mesajul lui AYUMI Uite asta e: Suparata foc din cauza faptului ca a pierdut medalia de bronz, Vanessa Ferrari s-a razbunat pe Catalina Ponor, cea care a luat medalia de argint: "Eram fericita la finele exercitiului pentru ca nu gresisem cu nimic. Meritam 15.200, cāt a luat si Ponor. Dar ea e din Romānia. Nici macar nu trebuia sa fie īn finala, pentru ca gresise grav īn calificari, dar au lasat-o sa participe oricum", a spus Ferrari jurnalistilor ziarului "La Repubblica". http://naokisiryuji.blogspot.com |
ce acri sunt strugurii!!!!!
XIO spune:
Si eu sunt fana Bolt foarte tare tipul.
cat despre afirmatia cu Catalina Ponor, mie ca sportiv mi-ar fi jena sa spun asa ceva.
buflea spune:
citat din mesajul lui maru inot sincron, wow!!!!! |
N-am vazut deloc inot sincron, cand a inceput, zilele astea ?
aschiutza spune:
Buflea, nu cred ca Nadia a pierdut nici o batalie pt arbitre, pur si simplu a avut niste sanse mult mai bune in USA. Ca arbitru nu te imbogatesti cine stie ce, in schimb trebuie sa mergi la cursuri , sa dai examene ca sa treci dintr-o categorie in alta, sa mergi la concursurile la care esti trimis. Multi dintre arbitrii mai fac si altceva pe linga, altfel nu le-ar ajunge cit cistiga - chiar atitea concursuri de gimnastica nu sunt (stiu asta de la fotbal unde meciurile sunt mult mai dese).
Stiu ca din fostele gimnaste romance, Gina Gogean e cea mai serioasa cu meseria de arbitru, dar nu am idee in ce categorie e deocamdata (dureaza pina vei fii ales ca arbitru la un concurs de anvergura olimpiadei sau a campionatelor mondiale).
buflea spune:
Aham, e posibil sa ai dreptate . E clar ca scoala Nadiei de gimanstica este mult mai profitabila decat probabil arbitrajul ...si daca mai spui ca dureaza mult pana sa ajungi la nivel olimpic, chiar nu vad de ce ar sta prin avioane, departe de familie, pentru genul asta de "cariera". Oricum ea va ramane un simbol, e drept ca arbitrand ar fi ramas in sfera asta publica ...dar probabil ca nu are nevoie.
lili_mar spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nadaflorilor
nu...ce?! |
in engleza la o agentie de presa italiana: http://www.agi.it/english-version/sport/elenco-notizie/201208072127-spr-ren1074-london_2012_ferrari_takes_offensive_fourth_place
si de la noi: http://www.evz.ro/detalii/stiri/catalina-ponor-ataca-de-gimnasta-vanessa-ferrari-995716.html