Jocurile Olimpice Londra 2012

Raspunsuri - Pagina 61

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nu., comentatoarea a spus ca a vazut-o antrenand si tsukahara intinsa, iar ea a facut doar dublu intins in concurs.

si din cate stiu, ele fac exact asa cum li se spune.
aici nu am niciun dubiu.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Sabina, tu probabil stii mai bine si nu te pot contrazice.
Insa la tv s-a vazut cand a coborat Cata de pe podiumul de sol ce fata avea Mariana, nu a luat-o in brate, nu au vorbit, doar o palma pe umar si atat.
Eu nu i-am vazut asa "reci" de foarte mult timp, ani poate.
Ceva a fost in neregula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Andacos mie mi se pare urat sa spui ca Bellu si Bitang au fite de vedete. Belu antreneaza de peste 30 de ani lotul Romaniei, are la activ, impreuna cu generatii de gimnaste performante fabuloase daca tinem cont de conditiile din Romania. Are peste 40 de medalii olimpice, aproape 80 mondiale si 150 europene.

Sursa (neactualizata cu ultimele medalii) aici: http://ro.wikipedia.org/wiki/Octavian_Bellu

Conditiile de antrenament din Romania pot fi cu greu comparate cu cele din strainatate, e drept ca acum exista o sala noua la Izvorani, dar ani in sir Belu si Bitang au antrenat la Deva si au fost oameni buni la toate acolo, inclusiv la schimbat becuri care se ardeau in sala. Iar ca si comparatii cu alte tari iti dau doar doua: SUA au mai multe cluburi de gimnastica decat are Romania gimnaste legitimate, iar China le-a oferit lui Belu si Bitang 1 milion de dolari (pe care romanii i-au refuzat) in 2004 ca sa le antreneze nationala.

Marea nemultumire actuala este legata de medicii sportivi romani care nu au depistat suferinta celei mai promitatoare gimnaste romance Larisa Iordache inainte de Olimpiada. Fasciita ei a fost depistata la Londra chiar inainte de concurs punand intr-o situatie dificila intreaga echipa si pe antrenori care au trebuit sa reactioneze astfel incat Romania sa conteze totusi in lupta pentru medalii.

Mariana Bitang declara in 2010:
"Noi nu avem acum la lot un medic sau un asistent medical pentru c#259; nimeni nu accept#259; s#259; stea aici pentru 600 de lei pe lun#259; "
Mariana Bitang

Eu sper ca aceste declaratii sunt facute pentru a forta mana autoritatilor sa mai puna la punct cate ceva si sper ca cei doi antrenori nu vor pleca. Pana la urma la ce performante scot vis a vis de conditiile oferite de statul roman, cate o revolta, din cand in cand este indreptatita.

Mergi la inceput

eu am interpretat ca un fel de ”ai facut perfect, da nota americancei nu poate fi batuta”

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

nu., comentatoarea a spus ca a vazut-o antrenand si tsukahara intinsa, iar ea a facut doar dublu intins in concurs.

si din cate stiu, ele fac exact asa cum li se spune.
aici nu am niciun dubiu.

Cum mi-am alaptat copiii

Nu la diagonala acea, la urmatoarea.
Acolo a spus ca mai avea o legare.
Dar evident, poate si ea , sa se insele.

Noi ( eu) vorbesc strict ca spectator si ce am vazut/auzit la tv.
Nu sunt chiar novice in gimnastica dar nu sunt gimnasta asa ca ma pot insela, la greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Andacos mie mi se pare urat sa spui ca Bellu si Bitang au fite de vedete.

Te-as ruga sa citesti cu atentzie inainte de a scrie!(deja m-am enervat!!!)

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

poate a simtit ca nu-i va iesi si a preferat sa renunte decat sa rateze.
Sandra daca ar fi renuntat la ultima rotatie (sau cum s-o chema) nu rata si poate ar fi prins un loc mai bun. insa daca ar fi renuntat, nu s-ar fi stiut ca ar fi urmat sa rateze si poate i s-ar fi reprosat schimbarea exercitiului.
eu cred ca dupa atatia ani antrenorii ar trebui sa-si cunoasca bine "elevele" si sa aiba incredere in ele, mai ales ca toti trag in aceeasi directie, nu?

Mergi la inceput

Lala, urmatoarea a fost tsukahara echer cu salt! A facut cea mai grea legare.
cred ca nu mai tii tu bine minte ceva:))

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Foarte posibil Sabina, la cate emotii am avut, e foarte posibil, de aceea am spus ca nu te contrazic.
Dar imi mentin afirmatia ca mi-au parut foarte reci cu ea dupa executie, de ce....habar nu am, doar ei stiu.
Si nu ii caracterizeaza aceasta raceala. Deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Andacos mie mi se pare urat sa spui ca Bellu si Bitang au fite de vedete.

Te-as ruga sa citesti cu atentzie inainte de a scrie!(deja m-am enervat!!!)

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Nu te enerva, ca nu-ti face bine.

Insa chiar cu semnul intrebarii pe care tu l-ai pus si eu l-am citit, mie mi se pare mult fie si sa te intrebi daca nu cumva au fite de vedete niste oameni care muncesc de 30 de ani intr-un domeniu si au rezultate exceptionale. Mai ales ca puteau fi fantastic de bine realizati financiar daca plecau in strainatate oricand pe parcursul carierei lor. Si nici macar nu puteam sa-i condamnam prea tare...

Poate ca am raspuns patimas, dar chiar nu e cazul sa aducem in discutie "fitele de vedete" aici, sintagma asociata mai nou la noi cu mandrele de doi lei care umbla cu fotbalisti, sunt asistente la diverse emisiuni sau care inregistreaza vreo melodie scalambaita si apoi se cred cantarete.

Mergi la inceput