Jocurile Olimpice Londra 2012
Raspunsuri - Pagina 60
andacos spune:
Felicitari fetelor noastre pentru argintul obtzinut si locul 4!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Ramonika spune:
Antrenorii Octavian Bellu si Mariana Bitang se retrag de la conducerea tehnica a lotului national de gimnastica al Romaniei, dupa incheierea concursului de la Jocurile Olimpice de la Londra.
Desi gimnastele din Romania au adus o treime din medaliile delegatiei prezente la JO 2012, la lotul national s-a declansat furtuna dupa incheierea finalelor pe aparate.
Cu doua medalii la individual - Sandra Izbasa aur la sarituri si argint la sol pentru Catalina Ponor, care a pierdut pe mana arbitrilor bronzul la barna -, dar si cu bronz in concursul pe echipe, gimnastica romaneasca parea ca se afla din nou pe un drum ascendent, sub comanda lui Octavian Bellu si Mariana Bitang.
Lucrurile au luat insa o turnura neasteptata marti seara, dupa incheierea finalelor pe aparate, dupa care Catalina Ponor le-a reprosat antrenorilor ca nu au felicitat-o dupa argintul de la sol.
La cateva ore dupa concurs, la intoarcerea in satul olimpic, Mariana Bitang si Octavian Bellu au anuntat ca se retrag de la lotul national.
Nu au invocat, deocamdata, niciun motiv oficial. Mariana Bitang a spus doar ca "tot ce s-a intamplat este peste limita mea de suportabilitate", fara sa precizeze daca a fost deranjata de declaratia Catalinei Ponor sau de cele intamplate in concurs, unde arbitrii le-au avantajat clar pe gimnastele din SUA in repetate randuri, apogeul fiind in finala de la barna, unde Juriul de Apel a modificat nota pentru dificultate acordata Alexandrei Reismann si i-a luat astfel bronzul de la gat Catalinei Ponor.
Contactat de Gazeta Sporturilor pentru o declaratie de bilant a evolutiei gimnastelor, Octavian Belu a confirmat plecarea de la lot: "Contractul meu s-a incheiat. Nu mai dau declaratii, sunt freelancer".
Nu se stie deocamata daca Bellu si Bitang vor prelua o alta echipa, cunoscut fiind faptul ca de-a lungul timpului au primit numeroase oferte de la federatii din strainatate.
pacat
anangel_lexi spune:
Mie imi vine sa mor de ciuda pentru Catalina, a fost furata ca-n codru ieri, atat la barna cat si la sol. Mie, ca simplu privitor, complet neavenit in ale gimnasticii, mi-a placut incomparabil mai mult exercitiul Catalinei decat cel al americancei. Ca sa nu mai spun ca americanca era cat pe ce sa faca gaura in podea la aterizari.
De Sandra mi-a parut nespus de rau, imi venea mie sa plang si totusi ea a avut puterea sa zambeasca pana la final. Cinste ei si respect!
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
andacos spune:
Eu nu (mai)cunosc situatzia din gimnastica romana,insa nici pe Belu si Bitang,parca nu-i mai intzeleg!
Se mai retrasesera odata,nu le-a convenit felul cum sunt platitzi,acum s-au reintors(banuiesc ca le convine sistemul d eplata odata ce au facut-o)si declara deja ca se retrag!
Nu stiu,dar nu cumva sunt fitze de vedete de acum?Intreb,nu pun verdicte!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Sabina spune:
eu nu au declarat ca se retrag, ci doar ca li s-a incheiat conytractul.
presa, ca de obicei, exagereaza imens.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Laura25 spune:
Sabina, inteleg ca stii amanunte din "bucataria" lotului. E vreo explicatie la atitudinea atat de rece a antrenorilor fata de gimnaste? I-am vazut bucurandu-se doar cand a luat Sandra aur. Daca nu iau aur nu merita incurajate, felicitate?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
dana vio spune:
Catalina a modificat exercitiul de la sol, de-aceea n-au felicitat-o antrenorii, iar la barna n-a fost chiar OK. Exercitiul de la sol a fost foarte frumos si spectaculos executat, dar ca dificultate cel al americancei a fost mai bun.
Edit. Daca Sandra renunta la ultima saritura (n-a avut inaltime suficienta, isi putea dadea seama ca nu-i va iesi) ar fi putut spera la un bronz.
Alexandra Maria
14.12.2007
Sabina spune:
dana vio, catalina nu a modificat nimic.
tot ce se executa, se executa la recomandarea antrenorilor.
as dori sa incetati cu astfel de prostii.
Laura, nu stiu ce a fost, nu am vb inca cu catalina...ea probabil va spune mai departe ce si cum.
personal, cred ca a fost doar o mare incurcatura.
ei au felicitat-o imediat dupa executie.
dar de la anuntarea ultimului rezutat si pana la interviul de dupa premiere, nu a aizut niciun cuvant de la ei....se vede in transmisia dolce.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Sabina, inteleg ca stii amanunte din "bucataria" lotului. E vreo explicatie la atitudinea atat de rece a antrenorilor fata de gimnaste? I-am vazut bucurandu-se doar cand a luat Sandra aur. Daca nu iau aur nu merita incurajate, felicitate? Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Laura, s-au bucurat alaturi de ele, le-au felicitat si in calificari si pe echipe si la individual. Pe toate gimnastele. Chiar si pe Catalina au consolat-o la barna.
Ieri, la sol, ceva s-a intamplat. Si eu, ca Dana, am impresia ca probabil Catalina a modificat ceva, la o diagonala avea un salt la sfarsit, o legare, a spus ceva comentatoarea de la tvr1. Ceva de genul a ce zicea Sabina cu "mulgerea codului". Cred ca ea l-a scos din "desen", asta peste pirueta unde a pus calcaiul jos mai repede.
Daca antrenorii astia doi ( super tari, din punctul meu de vedere) nu suporta este ca gimnasta sa nu asculte indicatiile.
Nu-i bai mare daca gresesc dar e grav cand nu asculta.
Eu cred ca vor renunta la lot.
Cred ca le-a ajuns, sunt peste 25 de ani de consum nervos.
Dar imi pare rau. Foarte rau.