Jocurile Olimpice Londra 2012
Raspunsuri - Pagina 62
andacos spune:
Ba ma enervez,in continuare chiar!
Eu am intrebat,v-am intrebat pe voi cele care cunoastezi situatzia,deci tu nu aveai niciundrept sa-mi spui ca "tzi se pare urit" ce spun eu...andacos,cind de fapt eu nu am spus nimic!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Sabina spune:
nu va luati dupa tot ce scrie in presa. am vazut o griaza de articole penibile.
si da, si mie mi s-a parut atmosfera de la lot glaciala:(
e nedreot, pt ca totusi aceste fete au muncit si au luat medalii.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Lala_D spune:
Din declaratiile date in presa/tv din 2000 incoace se pot extrage cateva probleme majore ale antrenorilor cu privire la gimnastica romaneasca:
- baza de selectie scade de la an la an, ingrijorator de mult
- copiii nu mai sunt indrumati spre sport de performanta
- multe din scoliile sportive din tara au desfiintat sectiile de gimnastica, in special in Ardeal.Au ramas doar cateva orase, le poti numara pe degetele de la o mana
- nu exista decat extrem de putini antrenori barbati foarte necesari in pregatirea gimnastelor la paralele ( femeile desi bune antrenoare, fizic, pot foarte greu antrena la acest aparat, gimnasta trebuie ridicata ( de multe ori), sustinuta in executari, lucruri ce epuizeaza forta unei femei.
- sportivele renunta mai usor decat generatiile trecute, mai multe tentatii, alte vremuri, exista mai putina disciplina in efort, in antrenament si in afara lui, multe la 16-17 ani renunta din diverse motive
- nu au medici specializati la loturi, in centre
- nu au kinetoterapeuti cu experienta in centre
- baza materiala deficitara in multe centre mici
etc
Plus injuraturile ce le iau acesti 2 antrenori de vreo 15 ani incoace in continuu, au fost facuti monstri, tirani, etc, de nenumarate ori in presa
dana vio spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina dana vio, catalina nu a modificat nimic. tot ce se executa, se executa la recomandarea antrenorilor. as dori sa incetati cu astfel de prostii. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Alexandra Maria
14.12.2007
Ramonika spune:
Lala - foarte adevarat (daca pot zice asa) ce spui. si as mai adauga lipsa psihologilor (sau daca exista, nu prea se vede) pentru ca in general sportivilor nostri le lipseste consilierea psihologica. dupa cum se vede, e si o competitie a nervilor aici... sunt sigura ca Sandra a ratat din cauza incarcaturii nervoase/emotionale prea mare, mai ales ca se asteptau toti de la ea sa ia aurul si aici...
oanap85 spune:
felicitari fetelor noastre de diamant,sa dea D-zeu ca pe viitor sa avem parte tot de astfel de fete
Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
Selene_Bunny spune:
Asta cu "nu am unde duce copilul" e adevarat. Stiu o mamica pe aici, fetita ei este o maimutzica, imi arata ce poate face pe bara de sus de la leagan, cu cata usurinta si incredere se cocoatza si se invarte si atarna cu capul in jos. Am vorbit cu ea, mi-a spus ca i-ar placea mult sa faca gimnastica, dar mama ei mi-a zis "as duce-o, doamna, dar nu am unde sa o duc..."
Sabina spune:
http://www.sport.ro/olimpiada-2012/catalina-aproape-sa-izbucneasca-din-nou-in-lacrimi-voiam-doar-o-strangere-de-mana-ce-mesaj-le-transmite.html
deci fost doar o incurcatura.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Lala_D spune:
Octavian Bellu a precizat zi, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu a declarat nimic in legatura cu o eventuala plecare de la nationala de gimnastica feminina a Romaniei. "O sa vedem ce facem cand ajungem acasa. Nu stiu de unde a venit asta cu plecatul in strainatate", a declarat Octavian Bellu.
"Vor mai fi multe discutii dupa aceasta editie a Jocurilor Olimpice. Ma bucur ca echipa Romaniei a realizat aceste performante in conditiile date. Vreau sa ma refer putin si la aprecierile facute in mai multe ziare, cum ca fetele ar fi expirate. Cele doua expirate au adus doua medalii echipei Romaniei. O sa vedem ce facem cand ajungem acasa, ce colectiv vom avea. Nu neaparat un colectiv tehnic, cat mai ales un colectiv de gimnaste. Nu stiu de unde a venit asta cu plecatul in strainatate. Asteptam sa vedem ce proiecte vor avea, cei de la federatie, cei de la COSR. Multi antrenori, nu numai de la noi, ci si de la alte federatii, si-au anun#355;at intentia de a nu mai face parte dintr-un proiect pentru urmatorii patru ani", a declarat Octavian Bellu.
"Nu stiu ce a declarat Bellu, dar eu nu am spus nimanui si nicaieri ca plec. Nu ne dam demisia, nu abandonam nimic. Singura evidenta este ca am avut contract pana la Olimpiada. Nu am declarat niciun moment, nici unui membru al presei, ca plecam in strainatate. Nu am discutat cu nimeni despre demisia noastra. Nici cu cei de la federatie nu am vorbit", a declarat Mariana Bitang.
Declaratiile celor doi antrenori vin la putin timp dupa ce Gazeta Sporturilor a anuntat ca Bellu si Bitang vor renunta la lotul de gimnastica feminina.
histamina spune:
am lucrat la gazeta pe vremea cand se nume apro sport, prin 97-98.
tot Ioanitoaia sef.
ma trimite la steaua sa fac un interviu cu Eliza stoica despre gimnastica. ma intorc, interviu bun, fotografii sugestive.
totul despre ce sportive au dat la lot cei de la steaua, sperante, titluri etc.
singura intrebare pusa la redactie: poti sa scoti din ce ti-a declarat eliza stoica ceva despre relatia amoroasa dintre belu si bitang?
era ioanitoaia.