Jocurile Olimpice Londra 2012
Raspunsuri - Pagina 59
alinuk spune:
http://www.gandul.info/puterea-gandului/curajul-de-a-cadea-in-genunchi-9929213
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
vacantele copilariei...
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mianna zice-se ca si-a anuntat retragerea: http://www.ziare.com/olimpiada/olimpiada-londra-2012/olimpiada-londra-2012-catalina-ponor-si-a-anuntat-retragerea-1183121 si daca-i adevarat ca antrenorii n-au felicitat-o dupa argintul de la sol... intr-adevar m-a frapat si pe mine discrepanta intre felul in care Raisman i s-a aruncat in brate antrenorului, si modul rece in care Catalina a dat noroc, sa zicem, cu cei doi. Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... |
zicese ca nu mai sunt fete care sa vina din urma, ca scoala de gimnastica e in prag de faliment
mie mi s-a parut aiurea si ca Sandrei nu i-a aruncat nici macar o privire, altii se bucura ca au ajuns la olimpiada fara sa ajunga in nicio finala si el face mutre, a gresit fata, a facut-o pentru ca a vrut aurul, a riscat, putea macar o bataie pe umar sa-i fi oferit, la ora actuala in sport fair-playul a murit
buflea spune:
citat din mesajul lui Sabina ba e smecheriein 80% dintre cazuri, ca sa nu trebuiasca sa fixezi, da cred ca merge mai mult la fetele tinere cu articulatii mai bune, nu stiuc e sa zic..... |
Pai asa am crezut si eu dar tu spui ca mai mulgi 0.1 daca mai sari in aer dupa diagonala ... deci daca obtii punctaj in plus, inseamna ca e ceva mai greu de facut decat sa te lipesti de floor, nu ?
buflea spune:
citat din mesajul lui alinuk http://www.gandul.info/puterea-gandului/curajul-de-a-cadea-in-genunchi-9929213 |
Vai ce frumos e articolul asta si adevarat ... si titlul ...
Intotdeauna mi-a placut cum scrie CTP, n-a scris mai mult de 20 de fraze, nici nu era nevoie de mai mult. Excelent.
helbi spune:
Superb articolul!
Alina, scuze ca am apasat din greseala pe Dezaprob" in loc de "aprob". Am dat un mail la moderator, poate se poate corecta greseala.
Felicitari gimnastelor pt reusita de la Olimpiada!
nadaflorilor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buflea
Vai ce frumos e articolul asta si adevarat ... si titlul ... Intotdeauna mi-a placut cum scrie CTP, n-a scris mai mult de 20 de fraze, nici nu era nevoie de mai mult. Excelent. |
CTP?!!! eu vad la semnatura initialele M.D.
buflea spune:
Serios ? Cum asa ? Ca la mine, sub titlu, scrie "de CTP" - chiar m-am uitat special sa vad cine l-a scris ...
nadaflorilor spune:
citat din mesajul lui helbi Chiar sub titlu eu vad ca scrie : "de CTP" Andreia |
corect, scuzati e clar ca tre sa ma duc la nani...ma uitam la celalalt articol, cel despre retragerea Catalinei...of of ...mai mai...citesc articolul scris de ctp si ma culc...
noapte buna!
Ramonika spune:
va dati seama ce e in sufletul Sandrei, cand poate a facut 100 de astfel de exercitii si poate zeci dintre ele i-au iesit perfect la antrenamente, iar cel mai important l-a ratat....
psihicul si nervii conteaza f. mult in asemenea momente.
oricum tot respectul pt. munca lor.