Jocurile Olimpice Londra 2012

Raspunsuri - Pagina 58

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilor
insa avand in vedere situatia in gimnastica romaneasca fetele au facut foarte bine la olimpiada asta, intrebarea este...vom mai avea reprezentante de "finale" la urmatoarea olimpiada?!

Ca tot veni vorba, care e exact situatia in gimnastica romaneasca ? Eu ultima informatie pe care o aveam era ca Belu-Bitang plecasera de la echipa ca se certasera cu nu stiu cine de prin minister - oare cand a fost asta, acum cativa ani, nu-i asa ?

Mergi la inceput

Va propun sa depasim momentul si sa ma comentam (jegos ) si alte sporturi.

1. Am vazut polo feminin - nu stiu de cand a aparut sportul asta dar am remarcat, din punct de vedere estetic, ca au pe cap un fel de bonetzele asa de bebe mic, cum ii puneam eu lui fiu-meu cand avea cateva luni. Peste bonetzele au niste casti care le face capul si mai mare si mai rotund, o suzeta in gura le mai lipseste ...

2. Pe alergatorul ala din S. Africa care a fugit cu proteze la ambele picioare l-ati vazut ? M-a umplut de admiratie, nu numai pe mine, desi parca nu s-a calificat in finala, tot stadionul l-a aplaudat ...si era si dragut la fatza.

3. Pe alergatorul ala din Republica Dominicana l-ati vazut ? - care a castigat a doua medalie de aur in istoria tarii ? Pe prima tot el o castigase in Grecia in 2004 ... Cum a terminat cursa a scos poza bunicii lui din san, s-a aplecat pe jos si a pupat-o. Bunica decedase cu 4 ani inainte cand el era la Olimpiada trecuta ... vestea mortii ei l-a afectat atat de tare ca a ratat calificarea, acum dupa 4 ani a luat al doilea aur din istoria tarii lui la o Olimpiada. Pe podium a izbucnit in plans efectiv ... foarte impresionant, ma gandesc ce avalansa de emotii pe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

Selene stiu ca a primit 6.2...in urma contestatiei i-ar fi putut da 6.6....

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Nu cred. Pentru o asa mare dificultate, ii trebuiau mai multe chestii complicate - gen tzukahara grupat.

Catalina a avut un exercitiu fara cusur, dupa mine, dar a mers, asa cum a spus si comentatoarea, pe siguranta, nu pe impresionat prin elemente tehnice complicate. Pe care, daca nu le executi cat mai corect, iar pierzi puncte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

zice-se ca si-a anuntat retragerea:

http://www.ziare.com/olimpiada/olimpiada-londra-2012/olimpiada-londra-2012-catalina-ponor-si-a-anuntat-retragerea-1183121

si daca-i adevarat ca antrenorii n-au felicitat-o dupa argintul de la sol... intr-adevar m-a frapat si pe mine discrepanta intre felul in care Raisman i s-a aruncat in brate antrenorului, si modul rece in care Catalina a dat noroc, sa zicem, cu cei doi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

doamne sfinte Selene da numa prostii spui scuze:)))

alexoi a zis ca nu a facut tsukahara INTIMS,. adica la rpimul sat DUBLU inapoi intins(fff greu) se mai adauga o rasucire si devine nebunie, darsi cu acel salt, avea doar 0.1 in plus la dificultate.

raisman a avut o sg chestie mai grea decat cata: apel echer inainte, aia a fost wow.

restul diagonalelor cu punctaj mai bun le-a obtinut profitand de cod, (in engleza se zice whoring the code...sau milking the code...), adica si-a pus saritura dupa ele, sarituri care arata ca la balamuc, dar ii creste cu o zecime pe fiecare.
Astfel, 2 sarituri = 0.2 in plus.
daca Ponor isi facea pirueta cvadrupla, avea 6.4 Dificultate, fata de 6.5 cu milking the code al americancei.

greseala o vad ca nu i=au dat si ei sa faca asa ceva...sau poate nu i s-a potribit...dar sincer, acele sarituri du-a diagonala stirbesc fluiditatea exercitiului si arata....bleach.

de la anul iar se schimba cotul insa, haha.

and FYI, tsuka grupat e cel mai simplu dintre astea grele, o fac pana si junioarele de 13 ani.
tsuka DUBLA grupat, adica elementul Silivas, asta e greu, si il face Larisa.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Oi fi spunand prostii, da' rezultatul e care e.

Da, am retinut faza cu salturile/sariturile acrobatice de la sfarsit.

Mie wow mi se pare saritura Dragulescu.

Mergi la inceput

Scuze, da, la varianta mai grea ma refeream. Retinusem doar "grupat", nu si "dublu".

Mergi la inceput

Ce chestie ...si eu am sesizat sariturile alea dupa diagonale dar sincer, eu am crezut ca le fac ca sa salveze aterizarea ...ca una e sa trebuiasca sa te lipesti de floor dupa o diagonala si alta e sa mai sari asa putin in sus si sa te redresezi in aer ... dar din ce spune Sabina inteleg ca e mai greu sa sari in sus dupa ce ai venit ca glontul rasucit pe diagonala ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ba e smecheriein 80% dintre cazuri, ca sa nu trebuiasca sa fixezi, da cred ca merge mai mult la fetele tinere cu articulatii mai bune, nu stiuc e sa zic.....

cel mai greu e sa faci salt dupa diagonala mare, cum au facut Catalina si Vanessa Ferrari

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Oricum, Cata e o frumoasa (citeam acum ca a fost operata la inima), are gratie, iar aterizarile ei de azi au fost perfecte.

Mergi la inceput