Jocurile Olimpice Londra 2012

Raspunsuri - Pagina 57

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luxe spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Probabil ca Ponor se va intoarce in America ca antrenoare, In NY, la scoala Teodorei Ungureanu. A fost ultima ei aparitie ca gimnasta ...

Intotdeauna m-am intrebat ce s-a intamplat cu Teodora Ungureanu! Si intotdeauna am fost convinsa ca daca nu ar fi disparut ( la momentul oportun,as zice ) ar fii intrecut-o pe Nadia !!!!
Dar Buflea...nu-mi zi ca ai vazut gimnastica in direct ???? Unde? ca acum te invidiez.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

In alta ordine de idei, mie mi se par tare urate rochiile acelea mov cu fermoare si cu esarfe rosii ale fetelor care conduc sportivii la ceremonii. Nu-i asa ?

Astea:
http://ayyyy.com/friday-caption-contest-olympic-edition/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

v-am zis ca am facut ceva gimnastica in copilarie
si stiu cam ce inseamna munca asta

pt mine in seara asta Catalina merita locul 1

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

vacantele copilariei...

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Luxe, am mai spus, dar mai spun o data ca imi place sa fiu invidiata - am vazut pe telefon . Exista un app la NBC pentru androizi, nu stiu de Iphones dar eu sunt pro androizi . daca download-ezi app-ul asta, poti vedea ce dau astia de la NBC in direct.

Lali, sigur ca sunt romanca - eu doar locuiesc in alta tara ... scandal zici, la politica, gata, am fugit acolo, ma duc la mahala

Mergi la inceput

Citat:

Luxe, am mai spus, dar mai spun o data ca imi place sa fiu invidiata - am vazut pe telefon . Exista un app la NBC pentru androizi, nu stiu de Iphones dar eu sunt pro androizi . daca download-ezi app-ul asta, poti vedea ce dau astia de la NBC in direct.

pot sa te invidiez si eu!?
de mai bine de un an ma chinui sa ma imprietenesc si eu cu androizii astia
nu am ajuns nici in ziua de azi

Citat:

Lali, sigur ca sunt romanca - eu doar locuiesc in alta tara ... scandal zici, la politica, gata, am fugit acolo, ma duc la mahala

unde unde?
si io si io

Alinuk

vacantele copilariei...

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

Citat:

pot sa te invidiez si eu!?
de mai bine de un an ma chinui sa ma imprietenesc si eu cu androizii astia
nu am ajuns nici in ziua de azi

Ei na, iti spun eu - Samsung Galaxy Nexus - le-am dat clasa colegilor mei ca pe Samsung Galaxy S3 se blocheaza, pe al meu merge, cred ca are procesorul mai puternic si parca si ceva memorie mai multa. La pinguine m-am laudat pe 20 de pagini cu noul meu telefon, nu ma mai laud si aici . Singurul dezavantaj e ca e cam mare pentru palma mea delicata, arata ca o paleta de ping-pong - dar e bun la vizualizat.

Mergi la inceput

ei ..si eu am aterizat mai cu intarziere la pinguine
paleta de ping pong spui
mai cercetez atunci

...deci slabutz la politice

asa ca mai bine felicit inca o data medaliatii acestei Olimpiade

si în special echipa de gimnastica feminina

BRAVO BRAVO tuturor medaliatilor!!
munca enorma a unor oameni cu mult mult bun simt

Alinuk

vacantele copilariei...

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Ba mie mi s-a parut ca decizia finala a fost foarte corecta. Executia Alexandrei a fost mai exacta, desi poate nu atat de dificila ca cea a Catalinei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nu, nu, a batut-la Dificultate Raisman, nu la executie.

Ponor a pierdut 0.2 la pirueta, a facut tripla in loc de cvadrupla.
daca ii iesea, poate se aproia mai mult de aur....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

da desi ii tineam pumnii "sa cada" americancei, recunosc ca m-au trecut fiorii la exercitiul ei, nu avea ea cine stie ca talent artistic, dar le are "cu gimnastica", a fost precisa si sigura pe toata durata exercitiului, asta e a fost mai buna (ne putem consola ca e antrenata de un roman, meritul tot al vechii scoli romanesti de gimnastica deci)

mi-a parut rau ca Sandra a cazut la final insa chiar daca nu cadea tot nu cred ca ii lua locul americancei, poate doar pe al Catalinei, a mai avut momente ezitante si pe parcursul exercitiului

Catalina mi-a placut, sincer nu ma asteptam la siguranta cu care a executat si la gratia ei (asa am vazut-o eu) sa fie in urma americancei (nu stiu cum si ce se puncteaza, eu vorbesc dpvd al privitorului), dar pana la urma a avut sansa de a evolua dupa americanca si stia ce grad de dificultate se impune, eu cred ca a vrut un loc asigurat pe podium, nu a vrut sa riste, a vrut o medalie, dar nu pe cea de aur

insa avand in vedere situatia in gimnastica romaneasca fetele au facut foarte bine la olimpiada asta, intrebarea este...vom mai avea reprezentante de "finale" la urmatoarea olimpiada?!

Mergi la inceput