Jocurile Olimpice Londra 2012
Raspunsuri - Pagina 56
Lali spune:
Asa e Buflea, sunt super amandoua. Si au putin din gratia Nadiei, o finete care americancelor le lipseste.
Una peste alta Catalina are de la Atena 3 titluri olimpice, e oricum o mare, mare campioana.
Lala_D spune:
Parca m-a adus inapoi in trecut, la Sidney cand Andrea Raducan pe ultima diagonala a cazut, fix la fel ca Sandra azi.
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali Asa e Buflea, sunt super amandoua. Si au putin din gratia Nadiei, o finete care americancelor le lipseste. Una peste alta Catalina are de la Atena 3 titluri olimpice, e oricum o mare, mare campioana. |
Da, da ... ati vazut la Raisman cum a duduit podeaua la una din diagonale ? Au aratat astia, cu mandrie (?), in reluare, in coltz, s-a indoit efectiv platforma aia pe care sta covorul de la sol ... nu conteaza la punctaj, dar daca vorbim de gratzie, ce naiba nene, iti omori incheieturile cand vii asa ca bolovanul pe ele si mai si strici baza materiala ... sunt rea acum, carcotesc ca vipera, mi-e ciuda de Sandra, care a avut gratie, frumusete, o melodie bestiala si a cazut asa scolareste la final nene, la final ....
Lali spune:
Ati auzit sala la Catalina si la americanca ?
Nu prea le-au placut spectatorilor deciziile arbitrilor ...
buflea spune:
Probabil ca Ponor se va intoarce in America ca antrenoare, In NY, la scoala Teodorei Ungureanu. A fost ultima ei aparitie ca gimnasta ...
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grati.ela ce sa contestam...ii da si ei 6.6 la dificultate si tot americanca e mai cu mot...a fost buna dar Cata a avut clasa. Izbasa a ratat copilareste...era cel putin bronz! Ea cel putin nu a fost furata. "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
6,2 dificultate Catalina, nu 6,6. De acolo si 15,200 - 9 la executie + 6,2.
Lali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buflea
Da, da ... ati vazut la Raisman cum a duduit podeaua la una din diagonale ? Au aratat astia, cu mandrie (?), in reluare, in coltz, s-a indoit efectiv platforma aia pe care sta covorul de la sol ... nu conteaza la punctaj, dar daca vorbim de gratzie, ce naiba nene, iti omori incheieturile cand vii asa ca bolovanul pe ele si mai si strici baza materiala ... sunt rea acum, carcotesc ca vipera, mi-e ciuda de Sandra, care a avut gratie, frumusete, o melodie bestiala si a cazut asa scolareste la final nene, la final .... |
Le-a scapat partea cu "artistica" din denumirea completa a probelor si au ramas fixati pe gimnastica.
Se cheama "Gymnastic - Artistic".
Stiu, sunt rea dar mi-e ciuda ca Sandra a picat, ca puteam avea clar 2 fete exceptionale pe podium si o meritau amandoua din plin.
Off topic: Dupa mesajul asta al tau Buflea, sa mai indrazneasca cineva sa spuna ce drepturi ar trebui sau nu sa aiba diaspora care iar a ajuns subiect de dezbatere pe la politice. Esti romanca in suflet, se simte din cuvinte .