Jocurile Olimpice Londra 2012
Raspunsuri - Pagina 55
Claudelu spune:
offff Sandra! de ce te-ai grabit??? offfffffff
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! 
Claudia
si Raul-Andrei 
Alaturi de Monica70
saskia spune:
Sandra Izbasa pe Shine on you crazy diamond Pink Floyd, mama ce finuta e, mie una mi-a placut mult de tot. Sa vedem!
Carolyne spune:
Sandra a ratat...
Dar poate contestam si noi rezultatul Catalinei? (cred ca trebuie facut imediat dupa exercitiu?)
Claudelu spune:
Ce rau imi pare petru Sandra! Cat de gratioasa si perfecta a fost!
BRAVO CATALINA!
BRAVO SANDRA!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit! 
Claudia
si Raul-Andrei 
Alaturi de Monica70
Alex@Sara spune:
Nu inteleg de ce nu au facut contestatie la Catalina....Ala cu siguranta nu a fost exercitiu de 15.200
Nu ne ajunge ca suntem furati,ne mai si plecam capul.Pacat 
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
grati.ela spune:
ce sa contestam...ii da si ei 6.6 la dificultate si tot americanca e mai cu mot...a fost buna dar Cata a avut clasa. Izbasa a ratat copilareste...era cel putin bronz! Ea cel putin nu a fost furata.
buflea spune:
Mvai ce nod in gat am ...mare pacat, mare, mare pacat ...oh, nu mi-a venit sa plang cand au castigat dar imi vine sa plang in hohote acum, de ciuda ![]()
De ce nu se dau medalii si la frumusete ... Catalina Si Sandra sunt superbe amandoua si nu ma refer la corp, ca acolo toate sunt lucrate, la fatza - sunt atat de finutze.
Lala_D spune:
Offfff....imi pare atat de rau, au fost superbe, Sandra a avut ultima diagonala cam joasa, nu a putut intoarce si de aici caderea, pacat, pacat
, daca ii reusea avea bronz, zic eu.
Felicitari Catalinei!