Jocurile Olimpice Londra 2012

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Nu cred ca are rost sa zicem ca nu trebuia Larisa bagata in echipa. Pana la urma nu a facut asa prost la calificari si la echipe. Pt a se califica la individual compus, Larisa a luat prima sau a doua nota dintre toate fetele romance, in calificari. Deci nu se "decide" de catre Bitang cine merge la individual compus, Larisa s-a calificat pe fortza ei. Daca aveam alta fata care lua scoruri mai mari in calificari, s-ar fi calificat aceea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Sandra a luat 15.333 la sarituri, 58.833 punctaj final pentru ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Frumoasa saritura Sandrei,si frumoasa nota.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Din pacate pentru noi,Catalina Ponor neavand exercitiu la paralele nu a putut fi luata in considerare pentru individual compus.Acelasi lucru s-a intamplat si la Atena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Poate sunt rautacioasa, dar mi se pare ca arbitrii umfla notele americancelor

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Impresia asta am avut-o de la concursul pe echipe,insa mi-am zis ca dehh...ce stiu eu.

Mergi la inceput

Sandra e inaintea chinezoaicelor deci a recuperat cateva pozitii, urmarim solul, momentan cred ca Mustafina o ia la nota.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Nu cred ca are rost sa zicem ca nu trebuia Larisa bagata in echipa. Pana la urma nu a facut asa prost la calificari si la echipe. Pt a se califica la individual compus, Larisa a luat prima sau a doua nota dintre toate fetele romance, in calificari. Deci nu se "decide" de catre Bitang cine merge la individual compus, Larisa s-a calificat pe fortza ei. Daca aveam alta fata care lua scoruri mai mari in calificari, s-ar fi calificat aceea.

da ai si tu dreptate partial, dar intr-un interviu acordat de Bitang spunea, asta inainte de calificari, ca daca era dupa ea Larisa nu facea parte din echipa dar ca nu-si permite sa faca acest lucru dat fiind faptul ca Larisa si-a dorit (si nu contest asta) mult sa participe la Olimpiada. Am sa caut articolul cu Bitang si Belu...
Si da a luat cea mai mare nota la calificari pentru ca a fost singura din echipa care a participat la toate cele 4 aparate!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Alaturi de Monica70

Mergi la inceput

Dap, Mustafina e inaintea Sandrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Daca nu ma insel,la calificari doar Sandra si Larisa au participat la toate aparatele,deci numai ele puteau merge la individual compus din echipa noastra.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AYUMI

Daca nu ma insel,la calificari doar Sandra si Larisa au participat la toate aparatele,deci numai ele puteau merge la individual compus din echipa noastra.

http://naokisiryuji.blogspot.com

Asa e.

Mergi la inceput