Jocurile Olimpice Londra 2012
Raspunsuri - Pagina 27
ruxij spune:
Merci. Tu unde vezi scorurile astea? Nu stiu de ce am ciuda pe americance, desi sunt f. bune si eu ar tb sa tin cu ele, dar ma enerveaza astia de la TV cred ca se lauda intr-una si nu le arata decat pe ele si pe ale noastre nu. Oh well, daca ar fi facut si ale noastre nitel mai bine cred ca le aratau mai mult, acu' le arata pe rusoaice. Inteleg ca a cazut mustafina de pe barna si o americanca a dat-o si ea in bara la barna (Aly Raisman).
Lala_D spune:
Fetele noastre la sol:
Sandra 15.200 ( e in roz)
Larisa doar 13.833, cu o iesire din covor si dificultatea mai redusa.E imbracata in turcoaz.
Izbasa e pe 6, daca sare de dificultate mare si corect....eu inca sper.
Fetele noastre la sarituri, celelalte la sol.
ruxij spune:
Oh, nu cred ca mai sunt sanse, doar daca pica cele de mai sus in nas...ceea ce nu stiu, ca'i cam mare distanta, ar tb sa pice vreo trei dintre ele.
Laura25 spune:
Poate sunt rautacioasa, dar mi se pare ca arbitrii umfla notele americancelor
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
bAly spune:
Ruxij,
Urmaresc pe nbcolympics.com. Poti vedea ce vrei tu live :D, trebuie doar sa ai cont online cu furnizorul de tv pt a te putea loga cu el pe nbc.
AYUMI spune:
Scorurile le puteti vedea aici,se updateaza automat. http://www.london2012.com/gymnastics-artistic/event/women-all-around/phase=gaw024100/doc=live.html
Claudelu spune:
Poate sunt rea dar nu inteleg de ce nu au retras-o pe Larisa din competitie atunci cand se stia de accidentarea ei! Bitang spunea ca nu se poate impotrivi dorintei Larisei de a participa la Olimpiada...dar cu ce riscuri? nu riscul unei accidentari mai grave, cu riscul de a nu castiga nici o medalie olimpica...cu ce risc si cine si-l asuma!
si da, e un mesaj scris la suparare, pentru ca nu pot concepe ca la individual compus sa nu luam nici macar medalie de bronz!!!
Claudia si Raul-Andrei
Alaturi de Monica70
ruxij spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bAly Ruxij, Urmaresc pe nbcolympics.com. Poti vedea ce vrei tu live :D, trebuie doar sa ai cont online cu furnizorul de tv pt a te putea loga cu el pe nbc. Alina, mamica de 3 copilasi: Andreea (10 ani), Laura (7 ani) si Adrian Theodor (2 ani) |
Oh, am incercat, dar dupa ce fac click pe "watch live" imi apare "select your provider" si selectez "directTv" si la pasul 2 (login) nu imi apare nici o casuta de username and password, doar mesaj ca cica "we don't have your username and password, contact your provider" blah blah....deci la mine nu merge :((