Jocurile Olimpice Londra 2012

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Apropo de China si cat plangeau gimnastele chineze ca au ratata podiumul:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2181374/Ye-Shiwen--forging-Mandarin-mermaid-How-Chinese-children-brutalised-future-Olympians.html?ICO=most_read_module

Cred ca e multa munca peste tot, conditii grele, totusi ce vad eu in pozele astea, monstrul ala care sta cu batul langa bietele fetite care plang, fetita care e intinsa de antrenoare si-i curg lacrimile pe obraji...nu stiu, nu cred ca asta e spiritul olimpic.

In alta ordine de idei, felicitari fetelor noastre, sigur o sa fie si mai bine la individual!
Si felicitari si bronzului de la haltere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

La polo sunt doua grupe de cate 6 echipe.Romania a trecut de UK, calificata din postura de gazda, restul de 4 din grupa sunt: campioana si vicecampioana olimpica si campioana si vicecampioana mondiala. Au pierdut in repriza a treia cand nu au inscris. Se pare insa ca Ungaria, campiona olimpica a ultimelor trei editii, nu a castigat nciun meci. Sansele nostre de calificare sunt extrem de mici, se califica primele 4.

La gimnastica, pacat. La paralele am avut ultimul punctaj din grupa, in aceste conditi e greu de luat argintul. Dupa primul aparat fiica-mea urla ca suntem pe 5, dupa Canada. Chiar ma speriasem un pic. Eu am putut sa vad doar sariturile. Este o medalie olimpica.
Nu cred ca avem mari sanse la individual compus, la sol categoric. La sarituri si barna sunt ceva sanse? De paralele nu intreb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Fara suparare, mie acel articol mi se pare partinitor. Dintr-un popor de un miliard si ceva de oameni si o tara in care sunt sali de sport si copiii chiar fac sport, se vor gasi mereu cativa de exceptie.
Nu zic ca totul este de vis, dar nici nu cred ca doar in China se intampla abuzuri. IN Romania anilor 2000 , un copil a fost injectat cu aer in burtala inot, antrenorul nu a patit nimic. Si au ai fost injectati si altii, uneori cu acordul parintilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Realitatea este ca fara enorm de multa munca de la varste fragede, fara sute de ore de antrenament si sacrificii, nu reusesti in nici un sport sa faci performanta la nivel olimpic, mondial. Asta e realitatea. Voi credeti ca fetele din echipa de gimnastica ca americii nu muncesc la fel de mult? Credeti ca nu isi intind limitele fizice dincolo de ce ne putem noi imagina?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Felicitari pentru bronzul de la haltere!
Cat despre articolul de mai sus, mi-a adus aminte de un documentar pe care l-am vazut cu ceva ani in urma la tv, despre o gimnasta din China. E clar ca orice sportiv, indiferent din ce tara vine, munceste din greu si face sacrificii enorme pentru performanta insa diferenta dintre gimnastele americance si cele chineze consta in conditiile care le sunt oferite. Fetele din China se antreneaza in niste conditii care, mie cel putin, mi-au facut pielea de gaina. Sunt tare curioasa in ce conditii lucreaza fetele noastre, dar cu siguranta nu se pot compara cu cele ale americancelor.
Eu cred ca avem sanse reale la medalii la toate cele 3 aparate la care avem finaliste. La individual compus nu stiu, dar sper! Apropo, azi e individualul compus la baieti Nu stiu ce sanse are Flavius dar ii tin pumnii pentru un loc cat mai bun in clasamentul final.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Azi avem sanse la dublu rame feminin, sper ca romancele sa prinda podiumul

In finalele pe aparate ale fetelor eu nu concep ca mandrele noastre sa nu urce pe podium la sol si barna, ar fi ghinion curat
La sarituri Sandra are sanse de cel putin un bronz dar nu de aur desi il doresc din tot sufletul.

Flavius a ratat destul de mult in calificari, realist vorbind nu cred sa prinda podiumul azi, nu prea are cum.

La individual feminin Sandra poate ne va face o surpriza minunata, eu cred ca ea poate sa obtina o medalie daca sta pe toate aparatele , la "pici" desi mititica a muncit enorm faptul ca e accidentata s-ar putea sa conteze negativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La izvorani au conditii bune, la cluburi insa e...jale :((((

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Felicitari gimnastelor noastre,ma bucur tare pentru bronzul lor!Surprinzator ca chinezoaicele nu au prins podiumul,auuuu...vai si-amar de ele la intoarcerea in tzara mama!

Eu bineintzeles ca n-am putut vedea,insa sotzul a urmarit si spunea ca americancele au fost senzatzionale!

La individual compus cine participa?

Bravo pentru bronzul la haltere si a mai fost un bronz daca-mi amintesc bine!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Nu avem decat 2 medalii de bronz deocamdata: la gimnastica feminin pe echipe si la haltere. Pana acum mai avem 2 de argint la judo si una de aur la tir. Sper sa se inmulteasca.
La individual compus masculin concureaza azi Flavius Koczi iar maine Sandra Izbasa si Larisa Iordache. Doamne ajuta!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Multzumes Anangel!

Mey is cam neclara la ora asta,la ce a luat Romania aur?

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput