Jocurile Olimpice Londra 2012
Raspunsuri - Pagina 16
Lali spune:
Site-ul COR, unde gasiti programul romanilor, rezultatele si medaliile obtinute de-a lungul anilor:
http://www.cosr.ro/stire.html?id_stiri=671
Site-ul oficial al JO Londra 2012 cu rezultate si clasamente "la virgula":
http://www.london2012.com/
Laura25 spune:
Da, e cu grupe.
Avem medalie la haltere!? Stie cineva?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
anangel_lexi spune:
Hop si eu.
Felicitari din tot sufletul fetelor pentru bronz! Mi s-a parut ca ultima rusoaica, cea care a cazut in cap, a luat o nota cam mare, eu eram convinsa ca luam argintul. Asta e, e o mare reusita, inca o data felicitari!
Lala, din pacate la polo am nimerit in grupa cea mai grea, cu SUA (vice-campioana olimpica), Ungaria (campioana olimpica) si cu campioana europeana (care nu mai tin minte cine e). Mai sunt 9 secunde de joc si suntem condusi de americani cu 10-7. Asta e, baietii s-au prezentat oricum mai mult decat onorabil! Inca un gol pt noi, 10-8!
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
Laura25 spune:
Se pare ca avem sanse la o medalie de argint la haltere. UAU!!! MARTIN Razvan Constantin.
Alina spune:
Felicitari fetelor!
Da,si eu am crezut ca rusoaica,care a cazut destul de rau la sol va primi o nota mai mica dar nu a fost asa si cred ca din cauza ca gradul de dificultate al exercitiilor lor a fost mai mare...
Ce mi se parea mie ca fetele noastre erau prea sobre,prea stressate,aproape nici un zimbet...chiar a spus si comentatoarea cind a facut Diana Bulimar la sol ca da,in sfirsit,un zimbet.
Americancele erau mereu cu gura pina la urechi de zimbet ...si atitudinea conteaza.Practic ale noastre nu au gresit,nu au avut ratari,meritau argintul...
monicabo spune:
Dar la individual compus la gimnastica cine va concura pana la urma?
Si la aparate?
Cand sunt finalele?
Individual compus - joi, nu?
Si finalele? Sambata, duminica?
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anka74 Eu nu am inteles de ce plangeau rusoaicele? Credeau ca le pot invinge pe americance? sau le era frica de noi...dar au plans si dupa au stiut ca sunt pe doi... |
n-am idee daca stiau in momentul in care asteptau ultima nota cat le mai desparte de noi, dar numai imaginea finala a finalei, in care americancele parca zburau la sol, cu un zambet larg pe buze, in timp ce ele incheiau "glorios" cu doua ratari, cred ca e suficienta sa te faca sa-ti dea rauri de lacrimi.
Laura25 spune:
Avem medalie de bronz la haltere. Felicitari Razvan Martin!!!