Jocurile Olimpice Londra 2012
Raspunsuri - Pagina 15
Lali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxij Am luat vreodata aurul pe echipe la Olimpiada? Cred ca da, dar nu tin minte cand. |
Uite aici mai multe informatii. Toate medaliile olimpice ale romanilor:
http://www.cosr.ro/jocuri_olimpice_de_vara.html
Edit: Din 1976 echipa feminina de gimnastica a Romaniei a fost mereu pe podiumul olimpic !
valentinag spune:
Felicitari fetelor! De atata amar de ani ne plimbam pe podium, cand pe 1, cand pe 2 cand pe 3, mare lucru!
Mi s-a parut ca arbitrii au favorizat un pic echipa SUA, dar de altfel bune fetele lor! Solurile lor au fost excelente!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
buflea spune:
Ahhh ..fetelor, ce bine ca scrieti aici.
Nu am vazut nimic, aici e ziua in amiaza mare, oamenii de rand muncesc si in mod sigur deseara o sa vedem numai echipa americana.
Imi pare bine pentru fete, imi pare rau ca nu au luat bronz ... dar sunt sigura ca mai vedem niste medalii la individual compus si la finalele pe aparate ... ma intreb daca macar la individual compus o sa vedem si noi la TV si alte evolutii in afara de USA.
Lala_D spune:
Un concurs frumos, fetele asa cum ne-au obisnuit au stat pe aparate, nu au avut ratari, daca la paralele ar fi avut posibilitatea unor exercitii mai sus ca dificultate, cu o viteza mai mare de executie am fi aspirat la mai mult.
Per total, dupa doua concursuri, avem cele mai mari punctaje la sol ceea ce ne face sa speram la un aur in finala, la barna avem al doilea punctaj general in ambele concursuri dar azi Catalina a avut cea mai mare nota din concurs, a doua in calificari asa incat si ea e favorita in finala pe aparate.
Sandra este in crestere de forma ceea ce ne face sa speram ca poate, poate prinde un podium la individual sau la finala de la sarituri.
Hai Romania, bravo fetelor!
Americancele au fost superbe, exercitii grele, s-au mobilizat si au avut o victorie foarte meritata.
Pe rusoaice, in conditii optime le-am batut la europene, puteam cu un pic de noroc sa le batem si aici. Nu a fost sa fie.
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea Ahhh ..fetelor, ce bine ca scrieti aici. Nu am vazut nimic, aici e ziua in amiaza mare, oamenii de rand muncesc si in mod sigur deseara o sa vedem numai echipa americana. Imi pare bine pentru fete, imi pare rau ca nu au luat bronz ... dar sunt sigura ca mai vedem niste medalii la individual compus si la finalele pe aparate ... ma intreb daca macar la individual compus o sa vedem si noi la TV si alte evolutii in afara de USA. |
Au luat bronz
Anka74 spune:
Eu nu am inteles de ce plangeau rusoaicele?
Credeau ca le pot invinge pe americance? sau le era frica de noi...dar au plans si dupa au stiut ca sunt pe doi...
Solul americancelor mi-a adus aminte de solurile noastre de mai demult...cand lumeaera in picioare acompania fondul sonor. La Sandra se facuse o liniste...frumoasa executia, frumoasa si melodia dar parca ritmul ala de-ti face inima sa bata mai tare...le mai impulsioneaza/impresioneaza si pe arbitre.
Felicitari fetelor!
Laura25 spune:
Baietii de la echipa de polo lupta cu americanii acum. Hai Romania!!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Lali spune:
Buna informatie, Laura. Sotul meu iti multumeste !
Cum e turneul de polo, stii daca e cu grupe, daca avem vreo sansa spre ceva maret ?
Eu stiu doar ca au batut echipa gazda in primul meci.
Lala_D spune:
La polo eu nu ma pricep, gimnastica e punctul meu forte fiind o veche pasiune. Eu sunt din aia cu liste, calcule...incrancenata cand e vorba de fetele noastre
Stiu doar ca sunt grupe si ca e musai sa faca 3 meciuri bune, asta e vital dar nu prea au sanse.