Jocurile Olimpice Londra 2012
Raspunsuri - Pagina 18
Sabina spune:
pai scrie la angel pe mesaj:))
la tir
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina pai scrie la angel pe mesaj:)) la tir Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Phuuu!!!!
Nu-mi trebuie numai lecitina ci si altzi ochelari!!!!!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
anangel_lexi spune:
Se uita cineva la finala de la canotaj sa ne spuna si noua ce si cum? Conform orarului ar trebui sa fie in desfasurare...
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
Laura25 spune:
TVR transmite acum ceva calificari la inot 200m spate barbati
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Androix spune:
S-a amanat startul la canotaj dar nu stiu pentru ce ora.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
dana vio spune:
citat din mesajul lui Alina Felicitari fetelor! Da,si eu am crezut ca rusoaica,care a cazut destul de rau la sol va primi o nota mai mica dar nu a fost asa si cred ca din cauza ca gradul de dificultate al exercitiilor lor a fost mai mare... Ce mi se parea mie ca fetele noastre erau prea sobre,prea stressate,aproape nici un zimbet...chiar a spus si comentatoarea cind a facut Diana Bulimar la sol ca da,in sfirsit,un zimbet. Americancele erau mereu cu gura pina la urechi de zimbet ...si atitudinea conteaza.Practic ale noastre nu au gresit,nu au avut ratari,meritau argintul... Alina,mami de 2 copii minunati |
... dar n-au excelat cu nimic. Exercitiile si executiile au fost banale, fade, si mi s-a parut chinuite. Eu m-am mirat ca au luat bronzul, desi pe chinezoaice nu le-am vazut.
Americancele au fost senzationale, da, si rusoaica aceea care a cazut a avut un exercitiu foarte frumos, pana acolo. Si eu am lacrimat cand le-am vazut plangand, si ptr americance si ptr rusoaice. Si Alex era cu lacrimile in gat, asa ca am schimbat programul si apoi ne-am uitat la festivitatea de premiere.
Alexandra Maria
14.12.2007
Sabina spune:
aaa......scuze, da inseamna ca nu prea stii gimnastica.
la sol si barna au fost fade si chinuite? LOL.
Ponor a avut exerctiu de aur olimpic, a luat mult prea putin la executie fata de ce barna a tras.
Izabsa la sol nu mai vorbim.
americancele au facut un concrus magistral la sarituri, ok la paralele si barna si sol, unde au f multa dificultate, insa nu au gratie si fluenta, au in schimb precizie si atitudine, bravo lor.
highliturile concursului au fost :
Maroney la sarituri, n-am vazut in viata mea ceva a asa extraordinar
Ponor la barna
Izbasa la sol
la paralele au fost mai multe f bune.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Lala_D spune:
citat din mesajul lui dana vio ... dar n-au excelat cu nimic. Exercitiile si executiile au fost banale, fade, si mi s-a parut chinuite. Eu m-am mirat ca au luat bronzul, desi pe chinezoaice nu le-am vazut. |
Te inseli un pic. La sol fetele noastre au avut dificultate mai maresi executii pe masura, de unde si notele mari ce au adus Romania pe primul loc ca punctaj general la sol.
La barna Catalina a avut cea mai mare nota din concurs pe buna dreptate: dificultate mare si o viteza de executie pe masura.
Americancele au fost extrem de precaute la barna, au facut corect insa viteza a fost lenta.
Chinezoaicele au excelat la paralele, la restul aparatelor nu au stralucit, au si ratat un pic, solul a fost dezastru dupa dezastru, de aici locul 4.
capra cu trei iezi spune:
catalina ponor a fost excelenta la barna, sper sa ia aurul!!!
le urez succes tuturor sportivilor care mai au de sustinut probe.
tinand cont de haosul din tara, sportul este printre putinele domenii unde se intampla si ceva bun, chiar extraordinar de bun!
BRAVO LOR!