Telefoane sau sms pentru referendum
Raspunsuri - Pagina 5
Raza de soare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan Intre timp poate concep eu niste mesaje muuuult mai mestesugite, in versuri, pentru ambele (toate) tabere(le) si le vand la suprapret. |
Uite aici, pentru ambele tabere de alegatori:
"Hai sa dam mana cu mana,
Sa bagam votu' in urna,
Sa-i scoatem pe toti afara,
Sa plece d...u' din tara."
Si e gratis!
monicabo spune:
Eu n-am primit nici un mesaj electoral. Chiar ziceam ca de aia nu m-am dus la vot, ca nu m-a invitat nimeni, nu mi-au dat un telefon, un sms, ceva...
In schimb, mama a primit SMS-ul cu "Vara nu dorm...", iar sotul meu SMS-ul cu "Nu pot ei boicota, cat putem noi vota"
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Raza de soare spune:
Monica, eu am primit sms, dar nu m-am dus la vot. Mesajul lor a avut efect invers.
Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.
Raza de soare spune:
Ei, pentru ca nu (mai) spune nimeni ca ar fi primit sms de multumire pentru participarea la vot, cred ca subiectul poate fi inchis.
Multumiri moderatorului!
Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.
monicabo spune:
Nu cred ca au mai trimis astia vreun SMS de multumire, avand in vedere ca nu s-a atins cvorumul (50% + 1 din votanti). N-a mai avut nimeni chef de multumiri
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria