Telefoane sau sms pentru referendum

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Da` io de ce nu primesc nimic?

O fi vreo teorie a conspiratiei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raza de soare

Inca un lucru: eu am setat telefonul sa nu mai primesc sms-uri de la diverse numere, gen "Ai castigat cutare lucru" si altele, al fel de enervante, pe care mi le dadea Vdfn. Si se trezea robotul Vdfn sa le trimita numai la 3-4 dimineata! Si n-am mai primit nimic.

Si nu inteleg: daca telefonul are asemenea setari, pe-astea de ce nu le blocheaza?

Pai vezi d'aia, mai ciupeau si aia de la Vdfn. ceva firfirici si tu uracioasa nu-i lasai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Da` io de ce nu primesc nimic?

O fi vreo teorie a conspiratiei....

Madalina

Pai pe tine de ce? Te au in baza de date ca de ...baza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Aoleu,rad de juma de ora...a primit si sotul meu mesaj de ala cu vara nu dorm...fara Basescu da` eu tot nu am primit.Si culmea ca el s-a ocupat de organizare....si eu...da` el mai mult....never mind ,pe mine ma ocolesc astia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Nu stiam unde disparuse subiectu'...

Dar acum, ca l-am gasit, rad imaginandu-mi fetzele voastre, cand primeati sms-ul cu pricina...

Tare-s curioasa, dintre cei care am primit sms, a fost cineva la vot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

am primit sms-ul cu vara nu dorm

Da, am fost la vot, dar nu in urma sms-ului....eu sant constiincioasa de fel, mereu m-am dus.

Ingrid si Cristi 9 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Raportez (sic, Mada! ) ca am primit si eu, ieri, pe ultima suta de metri mesajul cu:"Nu pot ei boicota cat putem noi vota! Vino la vot". Ma declar multumita, per total, dar, pentru ca a fost mult prea sibilinic pentru gusturile mele simple si n-am stiut cui sa-l atribui, nefiind semnat, am decis sa nu merg cu sotu' la vot. De fapt, nu exista obiectul deplasarii, din moment ce nici sotul meu n-a mers. Niste tarani! N-ai cu cine, dom'le! Sunt cu spiritu' civic la pamant. Sper sa-mi revin pana-n toamna. Intre timp poate concep eu niste mesaje muuuult mai mestesugite, in versuri, pentru ambele (toate) tabere(le) si le vand la suprapret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

pe mine m-au ratat, desi am nr. si de orange si vodafone. asadar si prin urmare, nu m-am prezentat la vot daca nu m-a indemnat nimeni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Cand sunt alegerile prezidentiale? Eu credeam ca in toamna, dar am gasit pe net ca in 2014.

On topic: nici eu nu am primit sms-ul, dar sotzul meu a primit in ziua votului un sms in care-l anuntau ca au fost "6 mil. la vot; hai si tu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Cand sunt alegerile prezidentiale? Eu credeam ca in toamna, dar am gasit pe net ca in 2014.

in toamna acestui an sunt alegerile parlamentare si guvernamentale.
alegerile prezidentiale sunt in 2014, asta daca nu mai inventeaza astia ceva si se lasa cu alegeri anticipate...

Mergi la inceput