Telefoane sau sms pentru referendum
Raspunsuri - Pagina 3
giulia81 spune:
eu am primit de pe nr 0747317165 sms cu urmatorul text: " PDL Cluj va indeamna sa nu participati duminica la referendum, pentru a nu legitima abuzurile impotriva statului, realizate de USL. va multumim!"
Diplomatia e arta prin care vorbesti frumos cu un câine rau, pana gasesti o bata cu care sa te aperi.
"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giulia81 eu am primit de pe nr 0747317165 sms cu urmatorul text: " PDL Cluj va indeamna sa nu participati duminica la referendum, pentru a nu legitima abuzurile impotriva statului, realizate de USL. va multumim!" Diplomatia e arta prin care vorbesti frumos cu un câine rau, pana gasesti o bata cu care sa te aperi. "Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice." |
aaa, pai asta e de bine...se accepta
violetan spune:
Mai, eu am inceput sa ma impacientez. Ba mai mult decat atat, urla invidia-n mine si ma roade pizma ca eu nu am primit astfel de SMS-uri. Oare eu nu sunt roman? Daca ma tai, nu curge sange?
Plus ca mai am o problema existentiala: eu cu cine votez? Asta daca ma duc. Dar- oare sa ma duc?
Altfel se punea problema daca primeam si eu o "piedica in calea uitarii" de genul celor enuntate mai sus. Stiam si eu o treaba. Asa....
ch_dana spune:
Violeta, ti-l donez eu pe ala primit de mine. Mai ales ca au luat plasa, eu, desi am nr. de Orange, m-am "transferat" la Vodafone...
nadaflorilor spune:
citat din mesajul lui ch_dana Violeta, ti-l donez eu pe ala primit de mine. Mai ales ca au luat plasa, eu, desi am nr. de Orange, m-am "transferat" la Vodafone... Dana & Amelia (21.06.2011) |
eu nu cred ca au luat teapa, la asa volum de smsuri trimise nu s-au folosit simple telefoane, exista centrale digitale si softuri, numerele de telefon afisate la destinatar nu sunt ceea ce par a fi...poti vedea un numar de vodafone (fictiv) dar de fapt mesajul sa fi fost trimis prin alt operator, iar numarul real nu il poti vizualiza... operatorii de telefonie ofera diverse servicii, intr- o campanie electorala organizatorii pot folosi aceste serivicii de telefonie, se incheie contracte, tarifele se pot negocia, oricum sunt altele decat cele pentru publicul larg, se plateste tva etc.... pe romtelecom cel putin basescu a fost titular cu sapca din 2004 pana anul trecut, nici nu apucai sa te obisnuiesti ignorandu-l ca gata te pocnea cu un mesaj telefonic... Sunt Traian Basescu..bla bla..
ps. anul asta nu stiu, ca nu mai am telefon de romtelecom
violetan spune:
Multumesc, Dana! Trimite-l degraba sa am timp sa ma hotarasc pana maine. Maine e, nu? Vreau sa ma duc pregatita, altfel ma simt ca la examen cand ingrasam porcu'-n Ajun. Cand sunt atatia izbutiti in politica alegerea e grea.
Da' stati! Mi-a venit alta idee. Femeia tre' sa stea la cratita, nu sa voteze. Eu votez pentru intoarcerea la practici traditionale, sanatoase. Back to the roots. Ma duc sa cumpar dovlecei mai bine, ca m-asteapta ciorba pe foc.
Va pup si dupa ce termin ciorba ma duc sa-mi calc "raiatzii" la dunga sa am cu ce ma-mbraca maine, cand il insotesc pe sotu' la sectie.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui desprecopii Emotionant ... Nastase ...de pe blogul lui ... |
Trai nenica, au bagat net in celule!
ana_25 spune:
Si eu am primit sms-ul cu pricina,de 2 ori saracii,nu au somn vara . Oare i-au trimis si lui Connect-R mesajul??
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar