Bulgarasi de ianuarie - februarie 2012 (29)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Of ileana. Sa vezi cand incepe sa mearga, si ia orice de pe jos si baga in gura, in fractiune de secunda. Nici n/ai timp sa reactionezi

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Asa e...Alice!

Nici intr-un bol de clestar nu-i poti tine!Mai tre sa-si intareasca si ei sist.imunitar!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dr_anca

Neata!

Fetele cu doi copilasi sau mai multi nu stiu cum faceti fata ca eu aproape capitulez. Cum Sara nu mai merge la gradi pe vara se tine numai de mine, se plictiseste si imi este si mila de ea ca eu ma ocup de cea mica care este agitatoare sefa ca si surioara cea mare.

Nasterea unui zambet
Anca cu cuminte Sara-Stefania si bebe Adela-Alexandra

dimineata 07.30-08.30-trezirea, schimbarea, spalarea, mic dejun-amandoua.imbracarea

09.00-11.00-parc.uneori stam pana la 13.00-daca gasim umbra undeva.parcul e la un min de casa.

13.00-14.30...spalare si mancare.culcare.Rebe-ciorba si iaurtul.Alexa-iaut si san.La Alexa...culcarea nu-i mereu

14.30-16.30...daca doarme Alexa fac mancare, calc, scutur...treburi care se fac in liniste...si stau pe net.

17.00-18.00.mancare.Rebe-felul doi, Alexa-legumele.

19.30-22.00-parc

23.00-spalare.Rebe mai ciguleste ceva, Alexa san...si soooooooooooomn

Apoi eu.....ori mai fac mancare, mai strans rufe, spal vase, ma mai epilez/pensez/fac unghii/spal...dupa caz.Spal-sigur

Pe la 01.30-02.00-ma bag in pat.la 07.30-08.30...dupa cum se scoala mandrele o iau de la capat

Rar se intampla sa nu am nimic de facut la amiaza, sa doarma amandoua in tandem si sa ma lase sa dorm.

De exemplu acum...tre/ sa sterg praful si sa ma epilez...si poate mai prind 30 min.doar sa stau intinsa

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Copilul meu a redeschis gurita pentru mancare!!! A mancat un castronas ( mic!!!) de piure de morcov cu mar copt. Topai de fericire cu el in brate!!!

Mamica lui Tudor
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Ileana-virusul a avut perioada de incubatie...si apoi si-a facut de cap.normal ca mititelulului i-a pierit pofta de mancare

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:
citat din mesajul lui dr_anca

Neata!

Fetele cu doi copilasi sau mai multi nu stiu cum faceti fata ca eu aproape capitulez. Cum Sara nu mai merge la gradi pe vara se tine numai de mine, se plictiseste si imi este si mila de ea ca eu ma ocup de cea mica care este agitatoare sefa ca si surioara cea mare.

Nasterea unui zambet
Anca cu cuminte Sara-Stefania si bebe Adela-Alexandra

dimineata 07.30-08.30-trezirea, schimbarea, spalarea, mic dejun-amandoua.imbracarea

09.00-11.00-parc.uneori stam pana la 13.00-daca gasim umbra undeva.parcul e la un min de casa.

13.00-14.30...spalare si mancare.culcare.Rebe-ciorba si iaurtul.Alexa-iaut si san.La Alexa...culcarea nu-i mereu

14.30-16.30...daca doarme Alexa fac mancare, calc, scutur...treburi care se fac in liniste...si stau pe net.

17.00-18.00.mancare.Rebe-felul doi, Alexa-legumele.

19.30-22.00-parc

23.00-spalare.Rebe mai ciguleste ceva, Alexa san...si soooooooooooomn

Apoi eu.....ori mai fac mancare, mai strans rufe, spal vase, ma mai epilez/pensez/fac unghii/spal...dupa caz.Spal-sigur

Pe la 01.30-02.00-ma bag in pat.la 07.30-08.30...dupa cum se scoala mandrele o iau de la capat

Rar se intampla sa nu am nimic de facut la amiaza, sa doarma amandoua in tandem si sa ma lase sa dorm.

De exemplu acum...tre/ sa sterg praful si sa ma epilez...si poate mai prind 30 min.doar sa stau intinsa

Citat:

Esti f tare,mie mi-e greu cu Bianca si e singura ... daca l-as avea pe al 2 -lea nu stiu cum as rezista... trebuie rabdare multa si energie cat cuprinde.Asa ca felicitari atat tie cat si celorlalte fete cu 2 sau mai multi copilasi! sunteti de respectat ,apreciat si nu numai.

Mergi la inceput