Bulgarasi de ianuarie - februarie 2012 (29)
Raspunsuri - Pagina 14
kraluca spune:
voi folositi ceva impotriva tantarilor in casa sau afara? noi avem raid night&day si evit sa-l folosesc cand este mandra in camera, insa nu prea reusesc... ma tem ca are insecticid si cine stie cum ii va afecta pe viitor
de asemenea, cum reactioneaza piticii vostri la inteaturile de tanari? la noi face niste bube mari si zona din jur se intreste, iar fiecare bubita tine foarte mult pana ce dispare...
Faith26 spune:
Lexi, felicitari pt dintisor!
Ursulet, Letitia - sa aveti parte de o acomodare usoara la birou!
Ileana - multa sanatate puiului! Off, imi pare rau de ce i s-a intamplat. Cu manutele ai dreptate. Cu riscul ca ceilalti sa creada ca sunt maniaca, eu de cand o am pe Beatrice nu am lasat vizitatorii sa ii puna mana pe manute sau sa o pupe pe manute (e drept, in afara de mine si al meu, ca nu ne putem abtine, recunosc) Ba mai mult, cand vin de afara in casa si vor sa puna mana pe copil, ii trimit elegant sa se spele pe maini inainte...daca vad ca nu au deja in gand directia baii.
O zi frumoasa sa aveti!!
cicineata spune:
Raluca,
Eu i-am luat de la farmacie mixtura mentolata; acum nu ii mai dau ca urmam un tratament homeopat si nu are voie menta, si la fel ca la voi, trec destul de greu de la sine.
Si eu incep de maine serviciul, imi vine sa-mi dau pumni ca am promis ca ma intorc asa repede.
Liliana,
Cel mai important e sa ii tii un regim alimentar si dupa ce terminati antibioticul, sa se refaca complet. Fructele sa dispara din meniu pana e Tudor ok, si bananele fermenteaza pe un teren diareic.
adc spune:
Of, Ileana, mama ei de treaba! Nu stiu cum de la an la an parca bacteriile astea sunt tot mai agresive! Ma crezi ca pe Andra n-am ferit-o atata, eram doar atenta sa o spal pe maini cand veneam de afara, o singura data a avut viroza intestinala, pe la 2 ani.
Si ce vremuri vin, o sa vezi cand incepe sa umble si sa puna mainile pe afara pe jos sau mai stiu eu pe unde...
Multa sanatate puiului.
Letitia, ursulet, deja la job? Nu mai invart cutitul in rana, sunt sigura ca aveti motivele voastre, dar e tare tare greu cand e bebe asa mic
aerlilian spune:
Ursulet, stiu ca ai dreptate...dar cand iti tii puiul in brate si simti ca sufera fara ca tu sa-l poti ajuta...e cumplit sentimentul. Si stiu si ca ma simte. De cate ori devin grava, devine si el foarte serios si are o mocuta intrebatoare...Acum doarme linistit. A avut ultimul scaun pe la 7.30. Sper sa fie bine.
aerlilian spune:
Amelia, chiar ma gandeam la tine azi dimineata...tu ai patit-o si mai rau, ai mai fost nevoita sa stai si in spital cu el...Nici nu vreau sa ma gandesc! Stii ce imagine imi revine obsesiv? Fii-miu la mine in brate, in liftul de la blocul nostru, dand cu manutele ba in peretii cabinei, ba in oglinda...Iti dai seama cat de infect poate fi un astfel de loc? Si pana sa reactionezi, copilul a pus deja mana...Sau un leagan din parc, special pt copii care nu stau inca singuri in sezut.Cate manute ating acel leaga...Si ce poti face mai mult pe moment decat sa-l stergi pe maini cu niste servetele umede? Exista solutii din acelea dezinfectante pt maini care sa fie safe si pt ei?
Alice_Elena spune:
Of ileana. Sa vezi cand incepe sa mearga, si ia orice de pe jos si baga in gura, in fractiune de secunda. Nici n/ai timp sa reactionezi
anangel_lexi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ursulet33
felicitari inteleg ca doar o zi a fost mai maraita, ati scapat relativ usor Mamica Iuliei (24 ian 2012) |
Nuuu, e maraita de vreo luna si tot cam de-atunci nu mai doarme noaptea cum dormea inainte. Se trezeste uneori atat de des, incat pierd sirul trezirilor nocturne. Acum sper sa iasa repejor si cel de-al doilea dintisor ca pe urma sa se mai linisteasca un pic.
Mult succes fetelor care incepeti maine serviciul. Mie nu-mi vine sa cred ca deja a trecut o luna jumate de cand m-am intors la lucru.
Aerlilian, multa sanatate lui Tudor! Off, dragul de el...
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
georgia_c spune:
altesa,leti,parca voi aveati baby cook de la avent ..isi merita banii?pe mine ma intereseaza sa am ce face cu el si mai tarziu , nu numai acum cand mananca piure de legume..gen investitie pe termen lung
revin