Bulgarasi de ianuarie - februarie 2012 (29)
Raspunsuri - Pagina 13
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
la multe lunite sarbatoritilor zilei, Robert Stefan, Antonia Cristiana si Tudor!
Multumim pentru felicitari! Abia aseara inainte de culcare am observat ca i-a spart gingia. Sotul mi-a spus ca a fost maraita toata ziua, insa dupa ce am venit eu de la serviciu a tinut-o aproape numai intr-un plans. Nu a vrut sa manance nimic, doar la san se linistea dar nici la san nu mi s-a parut ca papa cine stie ce, dupa care, la un moment dat nu am mai reusit s-o calmez cu nimic si atunci am zis sa-i dau cu un pic de calgel. Eee, cand am masat-o cu calgel, am simtit dintisorul. Azi sper sa se mai linisteasca. I-a iesit primul dintisor mai tarziu cu vreo 2 saptamani fata de Maria.
de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012)
Din ce in ce mai mare
Creste si mezina
Perlute de domnisoara
kraluca spune:
neatza tuturor!
daca va era dor de caderile din pat, ei bine tin sa va anunt ca mandra mea a cazut azi noapte din patul nostru in timp ce eu, bineinteles, dormeam. este a doua oara cand ea cade din pat in timp ce dorm, asa ca, de acum, va dormi numai in patul ei. imi era usor sa ii dau tzitzi si sa adorm imediat, insa de acum schimbam foaia. e cam ciudat cum o aud cand se trezeste noaptea, insa cand se rostogoleste de parcurge jumatate de pat nu o aud. ei bine, asta sa-mi fie invatatura deminte. partea cea mai tare este ca ea tot mai dormea... a dat sa se trezeasca, dar m pus-o imediat la san... dupa ce m-am asigurat ca doarme bine am aprins lumina si am pipait-o bine, i-am verificat si ochii, am mai pazit-o putin si am adormit din nou...
sa nu uit... LML bulgarasilor de ieri:
Kariss de Mar_ysa, Codrin de andieelen,
si de astazi:
Robert de Ica, Antonia de Nicole, Tudor de Letitia
ALTESA spune:
Sara la fel de disperata sunt si eu mi se pare ca nu mananca mai nimic cand ii dau bucati asa ca mereu am pregatite si cateva lingurite de piure cu LM ca sa i le strecor in gurita,ca la fel si el nu deschide gura ,cand simte piure in gura icneste. O data mi s-a incat cu saliva de l-am intors cu cracii in sus,daca se ineca cu mancare offf ce simplu era cu san.
In schimb fructele nu i le-am pasat niciodata pe alea chiar le mananca singur dar nu prea vreau sa-i dau pana nu mai testam cateva legume.
aerlilian spune:
Acum am venit acasa...am fost la medic si am intrat pe antibiotic (Cedax). Evident ca in loc sa fie mai bine, azi noapte a facut cu sange si asta a fost motivul care a determinat-o pe dr sa-i dea antibiotic. Am recoltat si coproculura si coproparazitologic sa vedem ce este. Dr a zis ca nu are legatura cu vaccinul, este de la manutele bagate in gurita si de la toti microbii care bantuie...Nu era deshidratat si a zis ca acum asta e cel mai important, sa-l hidratam corespunzator, mai important decat sa manance. Sper sa-si revina copilul si sa nu ajungem la branula. A si slabit, acum chiar mi-e frica sa-l cantaresc.Sunt groaznic de slaba, fac ce fac si plang cu el in brate...
Permiteti-mi sa va dau un sfat: cu riscul de a parea mult prea pretioase, nu mai lasati pe nimeni sa se joace cu manutele copilasilor sau sa-i pupe pe manute.E ingrozitor de periculos pentru sanatatea lorchiar daca aparent pare un gest inofensiv...
ursulet33 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Letitia Astazi e ultima mea zi de concediu... La 11 ma duc cu baiatul la vaccin, iar dupa-masa ma duc cu Sofia la film. La birou le-am zis ca ma duc de maine, se mai descurca o zi fara mine! Nu-mi vine sa cred ca au trecut 6 luni! Mami de Sofia (8.08.2007) si Tudor (31.01.2012) |
la fel si la mine, ultima zi inainte de birou... m-a pocnit deprimarea ieri, nu din cauza copilei, ci din cauza celor 10 kg in plus pe care inca le car dupa mine.. si cum puteam sa ma consolez mai bine decat cu mancare nu stiu daca aveti si voi episoade din astea, sa mancati aproape in dusmanie..
dar asta e, azi e o noua zi
ursulet33 spune:
citat din mesajul lui ALTESA Sara la fel de disperata sunt si eu mi se pare ca nu mananca mai nimic cand ii dau bucati asa ca mereu am pregatite si cateva lingurite de piure cu LM ca sa i le strecor in gurita,ca la fel si el nu deschide gura ,cand simte piure in gura icneste. O data mi s-a incat cu saliva de l-am intors cu cracii in sus,daca se ineca cu mancare offf ce simplu era cu san. In schimb fructele nu i le-am pasat niciodata pe alea chiar le mananca singur dar nu prea vreau sa-i dau pana nu mai testam cateva legume. implinita de Rafael-Ioan |
mai fetelor, dati-le un pic de timp si copiilor astora, de abia au inceput diversificarea.. cat timp mananca bine laptic eu zic ca nu e cazul sa va faceti probleme cu mancarea solida, lasati-i sa experimenteze. Daca pe la 8-9-10 luni in continuare nu pare ca inghit nimic, atunci mi-as pune cateva semne de intrebare. Din ce-am citit, pentru ei mancarea e joaca in momentul asta - ca orice jucarie pe care o baga in gura, doar ca asta se nimereste sa aiba si gust de abia mai incolo, cand se prind si cum sa mestece, fac legatura ca mancarea e buna sa tina de foame, si tot cam pe atunci incep sa aiba mai multa nevoie de nutrientii din mancare
deci, rabdare
ursulet33 spune:
citat din mesajul lui anangel_lexi Buna tuturor. la multe lunite sarbatoritilor zilei, Robert Stefan, Antonia Cristiana si Tudor! Multumim pentru felicitari! Abia aseara inainte de culcare am observat ca i-a spart gingia. Sotul mi-a spus ca a fost maraita toata ziua, insa dupa ce am venit eu de la serviciu a tinut-o aproape numai intr-un plans. Nu a vrut sa manance nimic, doar la san se linistea dar nici la san nu mi s-a parut ca papa cine stie ce, dupa care, la un moment dat nu am mai reusit s-o calmez cu nimic si atunci am zis sa-i dau cu un pic de calgel. Eee, cand am masat-o cu calgel, am simtit dintisorul. Azi sper sa se mai linisteasca. I-a iesit primul dintisor mai tarziu cu vreo 2 saptamani fata de Maria. de Maria Cornelia (20.09.2006) si Ioana Teodora (24.01.2012) Din ce in ce mai mare Creste si mezina Perlute de domnisoara |
felicitari inteleg ca doar o zi a fost mai maraita, ati scapat relativ usor
kraluca spune:
ursulet draga... ai tot timpul din lume sa slabesti. gandeste-te ca acum esti, in primul rand mama si trebuie sa fii sanatoasa pentru bebelul tau. de asemenea, gandeste-te prin ce modificari a trecut corpul tau in ultimele 12 luni. nimeni nu se asteapta sa fii trasa prin inel dupa o sarcina. fiecare avem metabolismul propriu si structura genetica pe masura. nu te deprima ca mai rau faci... ai sa vezi ca timpul le rezolva pe toate si va veni si momentul in care vei incepe sa tinzi catre silueta avuta!
ursulet33 spune:
citat din mesajul lui aerlilian Acum am venit acasa...am fost la medic si am intrat pe antibiotic (Cedax). Evident ca in loc sa fie mai bine, azi noapte a facut cu sange si asta a fost motivul care a determinat-o pe dr sa-i dea antibiotic. Am recoltat si coproculura si coproparazitologic sa vedem ce este. Dr a zis ca nu are legatura cu vaccinul, este de la manutele bagate in gurita si de la toti microbii care bantuie...Nu era deshidratat si a zis ca acum asta e cel mai important, sa-l hidratam corespunzator, mai important decat sa manance. Sper sa-si revina copilul si sa nu ajungem la branula. A si slabit, acum chiar mi-e frica sa-l cantaresc.Sunt groaznic de slaba, fac ce fac si plang cu el in brate... Permiteti-mi sa va dau un sfat: cu riscul de a parea mult prea pretioase, nu mai lasati pe nimeni sa se joace cu manutele copilasilor sau sa-i pupe pe manute.E ingrozitor de periculos pentru sanatatea lorchiar daca aparent pare un gest inofensiv... Mamica lui Tudor http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community |
ufffff.... multa sanatate si sa-si revina cat mai repede Tudor! daca-mi permiti un sfat - incearca sa fii mai tare pe langa el, sunt convinsa ca percepe starea ta de spirit..
ursulet33 spune:
citat din mesajul lui kraluca ursulet draga... ai tot timpul din lume sa slabesti. gandeste-te ca acum esti, in primul rand mama si trebuie sa fii sanatoasa pentru bebelul tau. de asemenea, gandeste-te prin ce modificari a trecut corpul tau in ultimele 12 luni. nimeni nu se asteapta sa fii trasa prin inel dupa o sarcina. fiecare avem metabolismul propriu si structura genetica pe masura. nu te deprima ca mai rau faci... ai sa vezi ca timpul le rezolva pe toate si va veni si momentul in care vei incepe sa tinzi catre silueta avuta! mami fericita de Ariana (05.02.2012) |
mda, stiu ce zici, stiu ca inca mai alaptez (desi la cat de putin mai e, as putea sa renunt), dar in perioada in care am mancat un pic mai dietetic imediat s-a vazut la cantar - si imediat ce m-am "rasfatat" cu cate ceva bun s-a pus la loc
gata, cred ca simteam nevoia sa-mi descarc sacul, multumesc ca m-ati suportat