Bulgarasi de ianuarie - februarie 2012 (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Lali, foarte frumoase pozele de la botez, si voi bineinteles
Legat de mutarea pozei, nu pot ajunge momentan la calculator sa-ti zic intocmai, dar din cate imi amintesc, fiind in album, cred ca ai optiune Organize, apoi selectezi poza si Move dupa care alegi albumul destinatie.

Bravo Vladut de Luiza!! Tine-o tot asa. Pofta buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Lali, intri pe poza respectiva si apoi Actions -> Move to another album
Andra e foarte fericita la mare, socializeaza cu copiii de pe plaja, si datorita faptului ca are ocupatie se intelege perfect cu bunica-sa, altfel ar fi mai rau la capitolul comunicare

Ileana, nu cred ca se pune problema deshidratarii daca nu elimina kk in cantitati mari ci doar "shpartz"-uri. Orice ar fi fost eu cred ca i-a trecut deja si astea sunt ultimele manifestari. Cauza probabil ca e combinata: usoara reactie la vaccin, usoara reactie la antitermic si de ce nu, de la dinti. Cate un pic din fiecare si gata problema. Cat timp e vioi sub nici o forma nu cred ca e nevoie de mers la spital.

Dari, bravo pt recuperarea in greutate. Si felicitari ca ai reusit numai cu LM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui suzieq

Alice, ce marca de lapte praf ii dai?

Am inceput si noi mancarica astazi, eu am uitat supa pe foc, a trebuit sa fac alta. Astazi i-am dat numai supica simpla si a bagat lejer 10 lingurite si cred ca ar mai fi vrut, ii dau cateva zile numai supica simpla si apoi trec si la piureuri, am zis sa-l iau incet sa nu-l diversific direct.

Mami de soricel Vlad, 01.02.2012
MTHFR C677T Homozigot

ce fel de supa ? cu ce legume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Ane, am avut morcovi si ceva albitura, cred ca pastarnac, maine ii dau la fel si apoi ii introduc patrunjelul si dovlecelul apoi o sa-i dau si piureul. O leguma o las 2 zile si apoi o introduc pe urmatoarea, cand termin de diversificat pranzul incep si cu fructele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Suzieq, milupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Sunt foarte bucuroasa ca azi Eva a papat supica din biberon! Stiu ca e mai bine cu linguritza dar asha nu o papa...Si dupa masa cand am mers la sala a ramas cu tanti Vio si i-am lasat sa ii dea pe la 18.30 un bolutz de piure de morcov cu dovlecel, numa' asa sa mai piarda vremea eram sigura ca nu va papa. Cand am venit acasa, surpriza, papase tot bolutzul!!!

Ileana - sa treaca repede
Lexi - Felicitari pt dintisor
Suzi - Bv pt papacit supica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicineata spune:

Liliana,

Cand era Daria mica-mica, cel mai rapid ii inchega scaunele laptele Milupa HN25, are morcov si iti trebuie tetina de mancare semisolida.
Sper sa nu mai fie nevoie de acest sfat si sa va faceti repede bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicineata spune:

Bulinuta, ai pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia spune:

Ileana, cum sunteti?

Astazi e ultima mea zi de concediu...
La 11 ma duc cu baiatul la vaccin, iar dupa-masa ma duc cu Sofia la film. La birou le-am zis ca ma duc de maine, se mai descurca o zi fara mine!

Nu-mi vine sa cred ca au trecut 6 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

Lexi , Ligia multumesc pt raspunsuri degeaba mi-am facut eu planuri cu pestele ca m-a linistit fata mea. Nu mai e interesata deloc de mancare. Nu deschide gurita decat la cereale facute cu lm. Am incercat sa ii dau suc de morcov in biberon, nici vorba sa bea. Supa de legume, piureurile, galbenusul, nu le mai vrea de cateva zile Fructele piure nici pana acum nu le-a mancat... Totusi se joaca cu fructele, ieri s-a mozolit din cap pana in picioare cu prune si piersici, nu stiu daca a inghitit ceva din ele... Altceva in afara de tzitzi nu a mancat...incerc sa raman calma... Vad ca nu suntem singurele mofturoase pe aici, nu-i asa? O las in continuare sa se joace cu mancarea, se pare ca alege singura metoda blw numai ca mi se pare ca nu ajunge mai nimic in stomacel...off mi-am pierdut starea Zen de pana acum

Anca bravo sa o tineti tot asa cu pofta de papat

Lexi felicitari pt dintisor, noi avem aproape 7 luni si nu avem inca niciunul

Letitia mi se face parul maciuca cand spui despre ultima zi de concediu

Mergi la inceput