Clubul "babelor" FIV-oase 53

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Eu ma distrez atfel ... de exemplu
Un barbat se duce la medic si ii spune:
-Domnule doctor, vreau sa ma castrati !
-Ma omule, esti sigur ? Vad ca esti tinar si puternic...
-Sigur, domnule.
-Bine, semneaza aici...asa si aici. Nu am timp acum sa discutam mai mult.
... Dupa operatie, doctorul vine la pacient si-l intreaba:
-Spune-mi si mie de ce ai facut-o ?
-Pai m-am imprietenit cu o fata evreica si stiti la ei e un obicei mai ciudat ...
-Da, ma, dar asta e circumcizie.
-Pai eu cum am zis ...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Qiao si mie imi plac bancurile ..

Un barbat avea o aventura de cativa ani cu o italianca. Intr-o seara, femeia i-a marturisit ca e insarcinata. Acesta i-a propus femeii o suma mare de bani pentru a pleca in Italia sa nasca in secret.
Daca era de accord sa ramana in Italia si sa creasca acolo copilul, el i-a promis ca-i va acorda sprijinul financiar pana cand copilul va… implini 18 ani. Femeia a acceptat, dar s-a intrebat cum va sti el cand se va naste copilul. Pentru a mentine discretia, el i-a spus sa-I trimita o carte postal pe spatele careia sa scrie “Spaghete”. Intr-o zi, dupa aproximativ 9 luni, cand barbatul s-a intors de la lucru, sotia l-a intampinat confuza:
- Dragule, i-a spus ea, azi ai primit o carte postala extrem de ciudata.
- Ah, da-mi-o doar, iti voi explica mai tarziu despre ce e vorba.
El a citit-o, s-a facut tot alb si a lesinat.
Pe cartea postala scria:
“Spaghete, spaghete, spaghete, spaghete, spaghete. Trei cu chiftelute, doua fara. Trimite mai mult sos!!!!

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va pup fete.

sa va spun si eu un banc cu umor negru:

cum il faci pe Dumnezeu sa rada in hohote???
-ii povestesti despre planurile tale.

am facut o salata uriasa...fripturica o am pe gratar.
am avut 2 zile super-pline...chiar ma si gandeam ca daca era una din astea 2 zile Miercuri...ratam cu succes intalnirea cu voi.

revin dupa ce papam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1975 spune:

Lara, multumesc pentru raspuns
Analizele le-am facut la BD si la estradiol nu stiu sa-ti spun unitatea de masura deoarece PK plecase deja in concediu cand l-am intrebat cum au iesit analizele. Mi-a trimis doar un mail scurt in care mi-a spus ca analizele au iesit bine si le-a enumerat exact cum le-am redat eu. Nu mi-a spus valoarea prolactinei si a TSH-ului. Eu mi-am mai facut analizele hormonale si au iesit : estradiol 20pg/ml, free T3 2,58pg/ml, free T4 0,97 ng/ dl, FSH 7,48 mUl/mL, LH 9,38 mUl/ml, Prolactina 20,20 ng/ml, TSH 1,267 microUI/mL. Eu credeam ca AMH arata rezerva ovariana.
Nu ma pricep prea bine dar PK nu mi-a zis ca nu sunt bune. Si ue m-am mirat cand am vazut estradiolul de 196 deoarece nu l-am avut niciodata asa mare, poate a gresit PK cand mi-a trimis mailul deoarece era plecat deja in concediu.
Va pup pe toate si va doresc weekend placut

Mergi la inceput

domnitelor....va pup.
mi-am terminat si situatiile pentru maine dimi ...ma bag la un mare dus si direct in patut.

va spun somn usor.

we asta muncesc...dar we viitor plec la maaaaaareeee....pentru o saptamana intreaga.
Duminica viitoare plecam si in ziua in care plecam imi serbez soata-implineste 38 de ani,pupa-l-as si serbam si 7 ani de caznicie
Sambata o sa-l serbam acasa cu familia si prietenii apropiati la un gratar si o felie de tort de casa.
daca la gratar cu salata e simpla treaba...la tort am 3 variante:
-de biscuiti insiropati in lapte cu rom si cu crema de ciucalata fiarta cu nuci pralinate.
-tiramisu.
-cu blat alb insiropat,crema de sampanie si garnisit cu fructe de padure.
care sa fie???...inca nu ma pot hotara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

hello girls,

cris1975, analizele enumerate de tine (cele facute in Ro) sunt chiar f.bune (poate cu mici tendinte de ovare micropolichistice LH>FSH)..e posibil sa-ti fii scris PK gresit estradiolul in mail (in pmol/l e si mai mare), cine stie..
da AMH, arata rezerva ovariana, dar e bine de interpretat impreuna cu alte analize (inhibina B, FSH, E2)
ma duc sa vizionez in continuare Borgia
seara faina tuturor

le: am uitat sa spun..in caz de SOPC (ovare micropolichistice, AMH iese intotdeauna (fals) mare si e nerelevant

to be continued..

Mergi la inceput

angelica,eu nu am sangerat nici macar o picatura dupa montarea steriletului.
dupa 26 de zile mi-a venit CM si am sangerat timp de 25 de zile.
cauta si tu pe Net si vezi ce se scrie despre sangerarea dupa montarea steriletului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaradia spune:

Si eu stiu bancuri

- Mamico, vaca zice muuu sau nuuu?
- Eh, depinde de bou…

Ion si Marie stau in pat.
Ion e plictisit, Maria are chef de ceva actiune:
- Ioane, pun pariu ca nu ma gasesti sub cearceaf !
- Da' pui pariu ca nici nu te caut ?

Dupa 25 de ani de casatorie, intr-o zi mi-am privit sotia si i-am spus:
- Iubito, acum 25 de ani stateam cu chirie, aveam o masina ieftina, dormeam pe o canapea si ne uitam la un televizor cu ecran de 14` alb-negru, dar in fiecare noapte adormeam alaturi de o blonda sexy de 25 de ani.
A cum avem o casa mare, o masina buna, un pat mare, un TV color cu plasma. Dar dorm acum cu o femeie de 50 de ani.
Draga mea, cred ca avem o problema!
Sotia mea fiind o femeie inteleapta, mi-a spus:
- Tu du-te si cauta-ti o blonda sexy de 25 de ani, ca eu ma voi ocupa ca tu sa stai din nou cu chirie, sa conduci o masina ieftina si sa dormi pe o canapea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

samira eu as opta pentru cel cu blat alt , insiropat cu crema sampani si garnisit cu fructe de padure ca este cald si este destul de racoros . asa daca m-ai lasa in preajma lor , fii sigura ca nu ramane nimic .

la multi ani sanantosi si impliniti in caznicie si sa aveti parte de tot ceea ce va doriti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

samira nu iti mai serbezi sotul in Delta ? imi placuse ideea.
nu stiu ce tort as alege ...intai as gusta din fiecare

noi maine dimineata plecam, ne mai citim duminica seara daca nu cad lata.
Lara ti-am lasat un mail, daca ai ceva pe lista da-mi pls un sms, nu cred ca o sa am acces la net.

Si ca sa pastrez linia:
Badea Gheorghe merge la doctor cu o sarsana plina cu bunatati.
Intra in cabinet, o desface si-l imbie pe acesta:
- Da serviti dom doctor, is bune, is bio, is ecologice !
Si numai ce nu-i pune pe birou carnati, caltabosi, jumeri, slana, branza...Doctorul incurcat de toata situatia ii spune:
- Pai bine ma Gheorghica, cum sa le iau pe toate astea fara bani ?
- Nici o problema, zice Gheorghe scotand portofelul din buzunar, am adus si banii !

noapte buna !

Mergi la inceput