Clubul "babelor" FIV-oase 53
Raspunsuri - Pagina 6
QiaoBing spune:
Eu ma distrez atfel ... de exemplu
Un barbat se duce la medic si ii spune:
-Domnule doctor, vreau sa ma castrati !
-Ma omule, esti sigur ? Vad ca esti tinar si puternic...
-Sigur, domnule.
-Bine, semneaza aici...asa si aici. Nu am timp acum sa discutam mai mult.
... Dupa operatie, doctorul vine la pacient si-l intreaba:
-Spune-mi si mie de ce ai facut-o ?
-Pai m-am imprietenit cu o fata evreica si stiti la ei e un obicei mai ciudat ...
-Da, ma, dar asta e circumcizie.
-Pai eu cum am zis ...?
elly_me spune:
Qiao si mie imi plac bancurile ..
Un barbat avea o aventura de cativa ani cu o italianca. Intr-o seara, femeia i-a marturisit ca e insarcinata. Acesta i-a propus femeii o suma mare de bani pentru a pleca in Italia sa nasca in secret.
Daca era de accord sa ramana in Italia si sa creasca acolo copilul, el i-a promis ca-i va acorda sprijinul financiar pana cand copilul va… implini 18 ani. Femeia a acceptat, dar s-a intrebat cum va sti el cand se va naste copilul. Pentru a mentine discretia, el i-a spus sa-I trimita o carte postal pe spatele careia sa scrie “Spaghete”. Intr-o zi, dupa aproximativ 9 luni, cand barbatul s-a intors de la lucru, sotia l-a intampinat confuza:
- Dragule, i-a spus ea, azi ai primit o carte postala extrem de ciudata.
- Ah, da-mi-o doar, iti voi explica mai tarziu despre ce e vorba.
El a citit-o, s-a facut tot alb si a lesinat.
Pe cartea postala scria:
“Spaghete, spaghete, spaghete, spaghete, spaghete. Trei cu chiftelute, doua fara. Trimite mai mult sos!!!!
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
samira33 spune:
va pup fete.
sa va spun si eu un banc cu umor negru:
cum il faci pe Dumnezeu sa rada in hohote???
-ii povestesti despre planurile tale.
am facut o salata uriasa...fripturica o am pe gratar.
am avut 2 zile super-pline...chiar ma si gandeam ca daca era una din astea 2 zile Miercuri...ratam cu succes intalnirea cu voi.
revin dupa ce papam
cris1975 spune:
Lara, multumesc pentru raspuns
Analizele le-am facut la BD si la estradiol nu stiu sa-ti spun unitatea de masura deoarece PK plecase deja in concediu cand l-am intrebat cum au iesit analizele. Mi-a trimis doar un mail scurt in care mi-a spus ca analizele au iesit bine si le-a enumerat exact cum le-am redat eu. Nu mi-a spus valoarea prolactinei si a TSH-ului. Eu mi-am mai facut analizele hormonale si au iesit : estradiol 20pg/ml, free T3 2,58pg/ml, free T4 0,97 ng/ dl, FSH 7,48 mUl/mL, LH 9,38 mUl/ml, Prolactina 20,20 ng/ml, TSH 1,267 microUI/mL. Eu credeam ca AMH arata rezerva ovariana.
Nu ma pricep prea bine dar PK nu mi-a zis ca nu sunt bune. Si ue m-am mirat cand am vazut estradiolul de 196 deoarece nu l-am avut niciodata asa mare, poate a gresit PK cand mi-a trimis mailul deoarece era plecat deja in concediu.
Va pup pe toate si va doresc weekend placut
samira33 spune:
domnitelor....va pup.
mi-am terminat si situatiile pentru maine dimi ...ma bag la un mare dus si direct in patut.
va spun somn usor.
we asta muncesc...dar we viitor plec la maaaaaareeee....pentru o saptamana intreaga.
Duminica viitoare plecam si in ziua in care plecam imi serbez soata-implineste 38 de ani,pupa-l-as si serbam si 7 ani de caznicie
Sambata o sa-l serbam acasa cu familia si prietenii apropiati la un gratar si o felie de tort de casa.
daca la gratar cu salata e simpla treaba...la tort am 3 variante:
-de biscuiti insiropati in lapte cu rom si cu crema de ciucalata fiarta cu nuci pralinate.
-tiramisu.
-cu blat alb insiropat,crema de sampanie si garnisit cu fructe de padure.
care sa fie???...inca nu ma pot hotara.
Lara27 spune:
hello girls,
cris1975, analizele enumerate de tine (cele facute in Ro) sunt chiar f.bune (poate cu mici tendinte de ovare micropolichistice LH>FSH)..e posibil sa-ti fii scris PK gresit estradiolul in mail (in pmol/l e si mai mare), cine stie..
da AMH, arata rezerva ovariana, dar e bine de interpretat impreuna cu alte analize (inhibina B, FSH, E2)
ma duc sa vizionez in continuare Borgia
seara faina tuturor
le: am uitat sa spun..in caz de SOPC (ovare micropolichistice, AMH iese intotdeauna (fals) mare si e nerelevant
to be continued..
samira33 spune:
angelica,eu nu am sangerat nici macar o picatura dupa montarea steriletului.
dupa 26 de zile mi-a venit CM si am sangerat timp de 25 de zile.
cauta si tu pe Net si vezi ce se scrie despre sangerarea dupa montarea steriletului.
amaradia spune:
Si eu stiu bancuri
- Mamico, vaca zice muuu sau nuuu?
- Eh, depinde de bou…
Ion si Marie stau in pat.
Ion e plictisit, Maria are chef de ceva actiune:
- Ioane, pun pariu ca nu ma gasesti sub cearceaf !
- Da' pui pariu ca nici nu te caut ?
Dupa 25 de ani de casatorie, intr-o zi mi-am privit sotia si i-am spus:
- Iubito, acum 25 de ani stateam cu chirie, aveam o masina ieftina, dormeam pe o canapea si ne uitam la un televizor cu ecran de 14` alb-negru, dar in fiecare noapte adormeam alaturi de o blonda sexy de 25 de ani.
A cum avem o casa mare, o masina buna, un pat mare, un TV color cu plasma. Dar dorm acum cu o femeie de 50 de ani.
Draga mea, cred ca avem o problema!
Sotia mea fiind o femeie inteleapta, mi-a spus:
- Tu du-te si cauta-ti o blonda sexy de 25 de ani, ca eu ma voi ocupa ca tu sa stai din nou cu chirie, sa conduci o masina ieftina si sa dormi pe o canapea...
gabriela_tutuianu spune:
samira eu as opta pentru cel cu blat alt , insiropat cu crema sampani si garnisit cu fructe de padure ca este cald si este destul de racoros . asa daca m-ai lasa in preajma lor , fii sigura ca nu ramane nimic .
la multi ani sanantosi si impliniti in caznicie si sa aveti parte de tot ceea ce va doriti !
QiaoBing spune:
samira nu iti mai serbezi sotul in Delta ? imi placuse ideea.
nu stiu ce tort as alege ...intai as gusta din fiecare
noi maine dimineata plecam, ne mai citim duminica seara daca nu cad lata.
Lara ti-am lasat un mail, daca ai ceva pe lista da-mi pls un sms, nu cred ca o sa am acces la net.
Si ca sa pastrez linia:
Badea Gheorghe merge la doctor cu o sarsana plina cu bunatati.
Intra in cabinet, o desface si-l imbie pe acesta:
- Da serviti dom doctor, is bune, is bio, is ecologice !
Si numai ce nu-i pune pe birou carnati, caltabosi, jumeri, slana, branza...Doctorul incurcat de toata situatia ii spune:
- Pai bine ma Gheorghica, cum sa le iau pe toate astea fara bani ?
- Nici o problema, zice Gheorghe scotand portofelul din buzunar, am adus si banii !
noapte buna !