Clubul "babelor" FIV-oase 53

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

QiaoBing se potriveste perfect cu realitatea din sist sanitar romanesc . dar nu vreau sa supar pe nimeni .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Buna seara fetelor. Am intrat intr-o pauza dintre 2 mulsuri ca acum sunt Fulga 2.
Vreau sa va multumesc tare mult pentru sustinere si lacrimi ca va citesc si plang de cate ori o pomeniti pe Ana mea.
Ana mea este intr-adevar o supercopila. A vrut sa iasa saracutza ca nu i-a mai placut la mami in uter. Adevarul e ca am aflat ca i-am oferit conditii de sub 2 stele acolo . Bietul copil ce l-am mai chinuit....
Dar acum vad ca e stabila, si oricat ma tin sa nu ma arunc sa ma bucur, nu mai pot de fericire desi mi-e teama in acelasi timp.
Ii merge bine, ii place lapticul meu, i-au marit doza de la 10 la 15 ml/ masa, i-au redus perfuziile un pic, si e din ce in ce mai frumoasa! Nu va puteti imagina cum se schimba de la o zi la alta. Este un miracol!
Si e atat de frumoasa de ma stric de cap cand o vad.
Ieri a vorbit mama cu asistenta sa mi-o dea o clipa in brate. Credeti-ma ca nu am putut sa o vad de cum plangeam cand am simtit-o! Si numai o pupam pe caputz ca nu stiam ce sa fac sa nu o strivesc.
Si ei ii placea atat de mult....
Va doresc din tot sufletul sa simtiti si voi iubirea asta dar fara ingrijorarea cu care este amestecata a mea!

Macar am reusit sa vb cu doctora si ma externez luni dar voi veni de 3 ori pe zi sa ma mulg aici si sa-i las laptic pentru toate cele 7 mese. Poate ies din depresia asta daca mai ies un pic cu nasul afara desi asta v-a insemna un program si mai infernal decat e acum. Avem muls din 3 in 3 ore inclusiv noaptea. Dar asta nu mai conteaza ci doar vreau sa o iau acasa sanatoasa!
Va pup fetelor.

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

ioana,ma bucur ca Ana ta, e din ce in ce mai bine.Sunt sigura ca este o luptatoare ca si tine.O sa fie bine,ai sa vezi!
Putere multa... si rabdare si ....speranta ca o sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Ioana, . Stiu ca sunt un pic patetica, dar mi-au dat lacrimile cand am citit ce ai scris. MA bucur enorm ca Ana merge din ce in ce mai bine. E intotdeauna semn foarte bun cand se creste portia de lapic si, mai ales, e semn bun ca reactioneaza corespunzator cand esti prin preajma. Prezenta mamei e super importanta, mai ales in caz de problemutze. Dar, nu am nici o indoiala ca totul va fi cu mare happy end si, azi-maine, ne povestesti cum se petrec lucrurile pe acasa si cum dormi si te trezesti cot la cot cu furnicutza.
Abia astept sa mai anunti vesti din astea bune.
Va imbratisez pe amandoua, pe Ana mai cu fereala deocamdata ca e inca micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Doamne Ioana, ce frumos vorbeste despre fata. Haide, nu mai plange, trebuie sa fie bine

Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

sa va fie de bine si sa fiti impreuna cat mai repede . ioana este minunea ta si va doresc sa fiti fericite , sa va bucurati de momente minunate . imi vine in gand o expresie a unei prietene " esentele tari sa tin in sticlute mici " . va inflori , sunt sigura .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Salutare,

Ioana, pot sa spun#259; ca am , restul...Va doresc sa treceti cu bine peste aceasta perioada si sa ajungeti cu bine acasa.

Ari sa stapaniti sanatosi noua achizitie si sa va duceti planurile la capat asa cum va doriti

Lara eu cautam un raspuns la un post de al tau, nu mai este , nu de alta dar eram curioasa

Noi suntem la tara si ptr.prima data Vlad va sta fara mine 2 zile, este in vacanta si este mai bine ptr.el decat pe asfalt in Buc. Tati ramane cu el, insa eu m-am trezit cu stomacul in gat si framantata de o sumedenie de sentimente. Sper sa fie bine.
Va si va urez o zi faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

hello,

Ioana, e normal ce simti, doar esti mamica..imi place mult de tot numele pe care l-ai ales pt puturoshica, e un mume nobil, de printesa/regina..te pup tare!

many, first, bisou..deci, zboara puiul din cuib pt prima data inteleg? stai sa vezi cand vine vremea excursiilor cu prieteni/colegi, fara parinti..

of, da..m-am razgandit..nu stiu daca a fost spiritul de fair play al olimpiadei, sau, mi-am adus aminte de vorbele lui lyly, ca oricum nu voi reusi sa civilizez lumea..sau, pur si simplu m-am gandit ca nu merita efortul, so why bother?..doar vezi si tu ce sa mai zic..
o zi frumoasa, va doresc

p.s.: intr-o zi, poate voi reveni asupra problemei, who knows?..

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Buna dimineata!

Ioana ma emotioneaza postarile tale de fiecare data. Ana este o fetita curajoasa

Lara ti-am trimis PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnemosys spune:

Ioana, este impresionanta relatarea ta, fruntea sus, cu atatea ganduri pozitive de la toata lumea Anushca va fi cu siguranta din ce in ce mai bine!

Esti o femeie foarte curajoasa si puternica! Suntem sunt sigura, toate convinse de asta!

Mergi la inceput