Clubul "babelor" FIV-oase 53
Raspunsuri - Pagina 5
adrianaady spune:
Aristica sa fie cu noroc noua achizitie; vezi ca vin in vizita ; ca si la Ana m-am autoinvitat
Qiao bine ca ai rezolvat
Elly f bune recomandariile hematologului, mult noroc maine
Lara ai corupt si sotul in week-end prevat vizionari intense Eu aici am un net mobil si din pacate se incarca f greu sau deloc episoadele; dar ajung eu acasa si recuperez . Nepotica ta pare o fetita f isteata si dragalasa, sa iti traiasca
Samira ce faci? ocupata zilele astea ?
anaasta spune:
Ady ... Eu cand te prind, va iau la smotocit, ca doar asa se face cu pisicutele si pisoiasii!!!
Apropo, sa nu uit. Eu de la birou plec "dincolo" . Daca voi mai avea timp de intrat pe net acolo, intru. Daca nu, am raportat unde am disparut.
Lara27 spune:
ady nepotica, da, e o dragalasa, frumoasa foc, isteata, personalitate puternica, comunicativa, ce mai..copilul Neckermann o iube fff tare ..ah, si canta ca o privighetoare
raportez si io: apres birou, dezertez direct la racoarea din sufra', cu o lebenita mare si rece (inclusiv hubby), la devorat de clan Borgia (ha, hubby azi, si-a comandat pe net, cartea "Il Principe", a lui Niccolo Machiavelli despre Cesare Borgia..told you so, ca-l pasioneaza istoria..a Romei, indeosebi)
le: ari, pe la ce topic de aspirante bantui, fata??? ala, de fete optimiste si abia majore????
to be continued..
miky82 spune:
Lara,
Ari e pe la aspirante optimiste, mi-a adus aminte de Tanoo ce spunea el :"Intarata-i drace, ca si mie-mi place"
E o suparata pe acolo care face zile amare fetelor, de cand s-a inregistrat pe DC numai prostii vorbeste, pe mine ma amuza la maxim
amaradia spune:
Fetelor, va pup pe toate.
Am intrat putin sa va urez vechend placut si relaxant.
A, si sa nu uit: vizionare placuta la "the borgias".
Lara27 spune:
ama, WE fain si tie!
miky, moah, nu pot sa cred ca si-a dat drumul impielitata si am ratat figura..ma deplasez, negresit, sa cetesc toata treaba multzam'
to be continued..
elly_me spune:
Miky - nu te mai supara ce-o vrea DD...
Eu am o vecina care a citit o carte mai de mult interesanta - oarecum bisericeasca (a spus ca-mi spune si mie cum se numeste dar nu mi-a spus ...)
Mi-a pov. cateva "faze" interesante si m-a facut sa-mi doresc sa o citesc si eu ...
Era un fel de dialog cu DD si oameni : o femeie insarcinata intr-o zi a pierdut copilul si era ff suparata pe DD si l-a intrebat de ce i s-a-ntamplat aceasta nenorocire si DD i-a raspuns ca ce i s-a-ntamplat nu-i o nenorocire ci dimpotriva, i-a spus ca s-a-ntamplat asa pt ca acel copil cand s-ar fi facut mare si-ar fi omorat parintii...
Si mi-a mai povestit cate ceva .. dar aceasta "pilda" m-a marcat putin ..
Deci DD nu pedepseste pe nimeni - chiar daca noi suntem buni ...
Lara - succes la film ... cred ca si sotul meu ar ff incantat sa vada acest film , dar nu-i spun
Cand am fost luna trecuta la Roma- m-a plimbat peste tot pe acolo Coloseum, Pantheon, Vatican, Castelul lui Cupidon (ff interesant ...) ... foarte "insetat" de istorie ...
A ramas marcat cum au putut sa construiasca oamenii acum mii de ani asemenea cladiri cu sisteme de aparare ....
Si mie mi-a placut .. dar nu mai puteam de piciore ...
Ana- succes dincolo ...
Smaick - ai grija de voi
Amaradia ... weekend placut si tie
Sami - AMR putinel ..
Ari- ai inceput sa-i dai sms-uri lui Sami?
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
Lara27 spune:
miiiikyyyyyyy, lesin de ras si n-am parcurs decat cateva pagini..moah, ce m-am mai distrat
to be continued..
elly_me spune:
Am citit si eu ca m-ati facut si pe mine curioasa
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)