Clubul "babelor" FIV-oase 53

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samira eu de aia te iubesc, ca esti asa cum esti Ecografia s-a mutat vineri la ora 15, si imediat dupa fac si dry testul. Eu asa sper din tot sufletul, sa apara si o fetita pe acolo. Poate avem noroc Tu da tarcoale ca acum vine toamna si apare si fetita ta in peisaj.
Eu cred ca putem vorbi deschis despre orice , nu? bun, rau, politica sau nu, filme, bucatarie, sex sau barbati frumosi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adriana
da,da....barbati frumosi ....sunt de acord.

sa stii ca mi-e dor de tine...abia astept sa te vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Sex?! Cand naiba s-a vorbit aici despre sex?! Ca eu sigur am ratat...

Da', vedeti si voi cum e, cum pomenesc unele de chestii din astea, da?! Ha! Ioi, Ady, o fi greu acum cu toate cele... sau deloc, de fapt... Deci, vineri! Tinem pumnii, iar eu cred ca vei avea ori 2 fetite, ori 1 fetita si 1 baiat.

Sami, 2 echipe de control si se fereau?! Da' de ce? Sunt ei mai ciudati... asa... sau cum?!

Later edit - Elly, exact ! Am citit mai demult un articol in care se spunea ca e bine ca baietilor sa le punem la dispozitie si jucarii de fete, iar fetelor si jucarii de baieti. Cica ii ajuta la dezvoltarea emotionala.

Mergi la inceput

Samira si mie de tine domnita Am avut asa citeva saptamini urate si grele, ca m-au epuizat; dar mi-am promis ca dupa eco de vineri sa fac tot ce pot sa intru intr-o etapa mai frumoasa, sa ma bucur mai mult, sa ma vad cu fetele mele dragi; si de nebunatica de Aristica imi e dor, de pataniile ei nemaiauzite .
Planuim noi ceva cand te intorci de la mare, gasim o portita libera si ne vedem
Anaasta sincer, sincer nici nu mai tin minte bine ce e ala sex ; imi propusesem sa ma abtin si daca era doar un bebe, fiind doi sexul a ramas pt moment o dulce amintire. Dar sanatosi sa fim, ca avem toata viata inainte sa recuperam.
Eeee daca as avea si o fetita si un baiat, nu cred ca ar mai fi lucru pe lumea asta sa mi-l doresc. Acum ce or fi , sanatosi sau sanatoase sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

sami,
chiar sper ca n-am rastalmacit vorbele nimanui, asa cum sper ca, nimeni nu mi le rastalmaceste pe ale mele..

traiesc in continuare cu senzatia ca ari mi-a adresat o intrebare; cum am citit-o, am considerat ca, pot sa raspund si eu cu sinceritatea care ma caracterizeaza, anume ca aleg sa nu particip la astfel de discutii, motivele fiind cele enumerate de ana (nu le mai insir); puteam, desigur, sa ignor intrebarea: "ardeleanco, votasi?", dar, am preferat sa nu ignor persoana care mi-a adresat-o, dintrun soi de afinitate dezvoltata in timp..

da, asa e, subiectul in cauza, nu-mi trezeste deloc interesul, dar, iti dau dreptate, e departe de a fi singurul..partea proasta e ca, spre deosebire de alte subiecte inofensive (cum ar fi un film, de exemplu, sau bucatareala, de ce nu?) naste, de fiecare data, controverse aprinse, incinge spiritele, invrajbeste oamenii..doar ma uit in jurul meu si ma-nfior!..se cearta membri de familie, se rup prietenii de o viata, se cearta colegii intre ei, etc..era un apel la make love, not war, sunt destui "afara" care incearca sa ne dezbine, haideti macar aici, sa ramanem uniti (unite)..daca mesajul l-ai perceput ca fiind extrem, ma bucur sincer ca, am pledat pentru dragoste extrema!

de suparat in schimb, ma supar mai greu, no problem! trasatura asta, am descoperit ca, o impart si cu ari..sper sa o impart si cu tine..

deci, desigur, d.p.m.d.v. e welcome sa discutati despre politica, in fact, despre ce doreste fiecare si ceea ce-i face placere si da, niciun subiect nu ar trebui sa fie tabu..doar ca, urmarile unor astfel de discutii, m-au determinat, pe mine una (repet, e doar parerea mea) sa aleg sa nu particip..asta incercam sa explic, pt a evita (alte) intrebari ulterioare. atata tot

p.s.: btw, "primirea", da, a fost una memorabila, cum as putea sa uit???..cu rosii in ecran, adresate chiar de tine atunci, te-ai inselat si am apreciat ca atare..poate, totusi, la final, am norocul sa primesc un zambet, who knows?

to be continued..

Mergi la inceput

Da, Ady, asa este! O sa fie bine, o sa vezi. Eu mai astept pe urma sa vad care ar fi numele baietelului. Fetita am inteles ca va fi Gabriela pentru ca asa vrea nasa. Da, Sami?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Ana ... despre sex s-a vorbit la un moment dat cand zicea Qiao de sot si ea era in asteptare, si noi gravidele am sarit cu povestea "ioc" pana dupa nastere si pana atunci doar vise erotice
Dar puteti vorbi si mai mult ca nu ma supar, tin minte pana la anul

Lara, eu chiar nu am vrut sa fac pe nimeni sa se simta prost, mi-am spus si eu o parere, si dupa mesajul tau am sfarsit prin a ma simti tare prost ... dar din fericire dupa mesajul lui Sami, mi-a trecut supararea si am zis ca daca am ceva de spus spun (in limite de bun simt).

Mergi la inceput

Aha... eu nu am prins partea aia cred sau am fost aiurita doar... Ca altfel nu-mi explic cum sa pot pierde eu taman discutiile despre sex...

Deci, raman doar visele erotice si discutiile de pe forum daca ramai gravi?! Hm...

Mergi la inceput

Anaasta Aristica m-a pus sa promit ca daca sunt doua fete, pe una o va cheam si Gabriela, Samira a zis ca ea nu are nici o pretentie in aceasta privinta, insa pe sotul ei il cheama Gabriel Acum asteptam sa vedem ce avem, si apoi decidem
Ralu notam noi acum, dar cand om intra in recuperari sa te tii ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Tara arde si baba se piaptana ..
Am si eu 2 probleme/ suparari :

1. a murit puiul de gugurel si eu nu l-am vazut ... daca eram acasa nu murea ... a trebuit sa stau la munca 14 ore
Asa ca de acum incolo ma voi limita la program.. nu mai stau sa ajut pe nimeni cu nk ...

2. cu ce cresc eu endometrul??

Si mai am o problema : Sami - cu ce ruj ti-ai dat sapt trecuta ? Mi-am adus aminte ca nu s-a luat deloc ... ai mancat, baut, vorbit ... si a ramas acolo ...

Smaick - cu ce m-ai intrebat mai devreme ... il citam pe tatal meu ... care este cel mai bun politician cand sta acasa cu telecomanda in mana si se "cearta" cu alesii neamului ....
Cateodata mai are si el dreptate:
Jiji Becali- mandria si imaginea tarii la Brux.
...sa nu mai spun de mezina familiei prezidentiale - unii "este" asa de scoliti ca au ajuns direct in parlamentul european ...

Chiar avem oameni destepti in RO ... si prefera sa plece afara ... sunt mult mai apreciati...

dar no comment ...

Din punctul meu de vedere - viata si-o face omul cum vrea el.

Lara - si eu mi-as fi dorit o sora .. simt nevoia sa vb cateodata cu cineva apropiat (c mama ma inteleg perfect, dar o depasesc ff multe discutii ) ..
Am un frate - dar nu -i aceiasi chestie ..
Am si 2 cumnate .. .dar nu suntem pe "aceiasi lungime de unda" ... asa ca pe forum este f usor sa te exprimi si ai ff multe surori de suferinta .

Elly

...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...

POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)

Mergi la inceput