Clubul "babelor" FIV-oase 53
Raspunsuri - Pagina 18
smaick spune:
sami cred ca am scris in acelasi timp; recunosc ca eu nu am putut sa o scriu asa franc ca tine
samira33 spune:
smaikule...n-o lua si tu personal acum.
cu siguranta elly a vrut sa spuna ca oamenii destepti nu intra in politica la propriu....ca altfel...toata lumea se pricepe la politica si fotbal
smaick spune:
lara sa stii ca si eu ma invidiez ; iti doresc ca in momentul in care o sa fii si tu gravi, caci o sa vina momentul acesta pentru fiecare, sa ai si tu o persoana foarte apropiata cu care sa impartasesti aceleasi sentimente si preocupari
samira33 spune:
smaik...mda....pana la varsta asta n-am reusit sa incadrez sinceritatea mea extrema:calitate sau defect???!!!
oricum ar fi...mi-am asumat-o
samira33 spune:
adriana...sa te uiti bine la eco dupa finuta mea,da???
sincer iti marturisesc...am inceput sa dau tarcoale magazinelor pentru copii si-s cu ochii numai dupa hainute de fetite
smaick spune:
da, regulile bunului simt ne spun ca trebuie sa fie o calitate, dar societatea ne-a demonstrat ca poate fi un defect
samira33 spune:
smaikule...asta cu "si eu ma invidiez" mi se pare totala...mi se parea culmea invidiei
uuuffff....sunt asa ZEN ca am avut azi 2 controale.
daca puteti sa va imaginati....s-au intalnit ieri in magazin...si se fereau unii de altii
Doamneee...in ce tara traim!!!!
smaick spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 uuuffff....sunt asa ZEN ca am avut azi 2 controale. daca puteti sa va imaginati....s-au intalnit ieri in magazin...si se fereau unii de altii Doamneee...in ce tara traim!!!! |