Clubul "babelor" FIV-oase 53
Raspunsuri - Pagina 17
alina_alba spune:
Ca sa fac o schimbare gratioasa (mai mult sau ma putin) de subiect, Lara, fii sigura ca informez forumul de indata ce hotaram cu o cheama pe bebelina. Doar ca, am zis sa mai stam o saptamana, pana la morfo de trim 2, sa ne confirme ca sigur e fetita si apoi luam listele la purecat. Oricum, Lara ramane in top, cu inca vreo cateva variante. :D
Chiar, de Ioana mai stie cineva ceva? Sper ca totul in regula. Si cu Brigit la fel. Dar, oricum, ea a mai avut perioade de absenteism, fara sa fie nici o problema, asa ca inca nu ne impacientam :)
Lara27 spune:
Alina
astept cu nerabdare sa citesc ce-ati hotarat! eu, recunosc, am o slabiciune mare pt numele (real) a lui Sami, de exemplu, care, in lb greaca, inseamna "floare"..apoi, imi plac numele de origine romana (nu romina, romana as in Imperiu Roman)..
huh, imi mai place mult numele meu (de fapt ambele, ca am doua prenume) care sunt tot de origine latina (italiana)..dar nah, doar n-o sa fie un mini-me..
imi plac maxim, numele gemenilor balantei, nume universale, care, indiferent de limba (engleza, franceza, germana, etc) suna bine..ooofff, sunt atatea si atatea nume frumoase, totul e, bb sa fie..
p.s.: Brigit zicea ceva de vant puternic in Buc, care ii distruge conexiunea la net..oare mai bate vantul asa tare in Buc??
lyly, fata draga, am lesinat citind de 560 Euro(!!!) aiurea la factura Vodafone..vreau sa-ti zic ca, la un moment dat, una din cartelele de date ale cuiva din firma a inregistrat 2000 Euro cost trafic intr-o noapte si cei de la IT au dat sa moara..in primul rand, au zis ca e imposibil sa faci un astfel de cost in tara, asa ca au cerut de la HR, lista celor aflati in concediu..apoi, s-a verificat cine era in strainatate..oricum, cu Vodafone nu au putut rezolva/argumenta nimic, desi au ajuns la convingerea ca, a fost un cost "plasat" pe factura de firma si au trebuit pana la urma sa-l plateasca!! a fost un scandal monstru, dar nu s-a rezolvat nimic, pana la urma..ce idee are qiao?
to be continued..
anaasta spune:
Hai, mai, Lara, ca nu are sens sa te retragi. Nu cred ca intrebarile vis-a-vis de politica s-au dorit a fi neaparat un subiect de discutie, cat o curiozitate sau o frustrare care a revarsat. Eu am ales sa nu spun nici da, nici ba la aceste intrebari din aceeasi dorinta de a nu deveni politica subiect de discutie aici. Pentru aceleasi motive pe care le-ai prezentat tu. Fara sa vrem, aceste discutii pot degenera indiferent de IQ-ul nostru. Am prietene care imi pun aceleasi intrebari, schimb subiectul cu gratie si atat. Asta pentru ca la alegerile prezidentiale trecute am ajuns la niste discutii de nu ne venea sa ne mai sunam deloc.
Mai bine spune-mi, te rog, la ce te-ai referit cu Bombi?! Cred ca mi-a scapat ceva sau am uitat pur si simplu. Ady cred ca joi merge la eco, a spus ca s-a decalat cu o zi parca. Pe Ralu o astept si eu sa ne pove ce mai fac bebeii ei. De Sabina mi-e dor si mie si sper sa nu fie prea trista si necajita si debusolata. Brigit o fi pritocind si ea ceva, sper ca doar de bine.
Asa ca, hai sa ne jucam impreuna in continuare pentru ca nu cred ca cineva de aici ar dori altceva indiferent de curiozitatile sau problemele care ne macina.
Ah, si nu pot totusi sa nu ii taxez pe cei doi impricinati. Imi asum riscul sa fie aici persoane care ii plac foarte mult, dar ce au spus despre Alina Dumitru e chiar jalnic. Mai ales daca punem in balanta realizarile tuturor celor implicati.
Eu zic sa make love, not war!
elly_me spune:
Fetelor .. nici eu nu sunt fan politica ... nu vreau sa aud/vad ...
Si cum spune Lara - niciun politician nu ma reprezinta
Oamenii destepti nu se baga in politica ...
Insa imi dau seama ca nu este bine sa fiu indiferenta- pentru ca este vb de tara mea si viitorul ei..
Dar chiar nu pot suporta "balacarelile" politicienilor.
Sunt putini oameni in politica pe care ii ascult cu placere (dar nu vorbind de politica )- ii numar pe 2 degete- dar nu-i spun ...
In ceea ce priveste numele copiilor ... eu ma gandeam zilele trecute ca in ultimii ani am schimbat numele fetitei mele de 1000 de ori si am ajuns in final la Sophie (=intelepciune) Anne_Marie .. chiar am devenit mai inteleapta in ultima vreme
Dar in 7-8 ani nu m-am ganditi niciodata ca ar exista posibilitatea sa raman insarcinata si sa fie baiat ...
Niciodata nu m-am gandit la nume de baieti ... nu stiu ce voi face ...
Sper , totusi, sa am 2 fetite
.. sa le fac codite, sa le cumpar rochite, fustite, bluzite .. jucarele, papusele ...
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
anaasta spune:
Elly, si daca ai baietei poti sa le faci codite, sa le cumperi rochite, fustite, bluzite .. jucarele, papusele ...
elly_me spune:
Ana sa le dezvolt simtul feminin ..
Si cand se vor face mari si-mi vor prezenta jumatatile lor ... tot masculine voi regreta ca m-am chinuit atatia ani sa-i fac
Glumesc ... chiar daca voi avea baieti ... ii voi lasa sa-si faca propriile alegeri in viata ... ei isi vor trai viata lor .. eu pe a mea ...
Desi nu cred ca vor avea vreo gena mai feminina ... oricum sa-i am si voi vedea ..
Cand ii voi vedea nu cred ca va mai conta ce vor fi ...
...sa-i am acasa si sa-i rasfat
Am vrut aseara sa va scriu despre Gugurel
Ieri a fost o zi ff incarcata pt mine am ajuns acasa la 23.00.. si cand am ajuns mi-a spus sotul ca a rezolvat problema cu puisorul lui gugu si ca gugu a zburat ...
Dar.. cand m-am dus pe balcon si am aprins becul el se intorsese in jardiniera si clocea in continuarea in jardiniera plina de apa
Era ud leoarca si tremura tot - mi s-a rupt sufletul cand l-am vazut .. se uita la mine cu ochisorii ff tristi ... parca ma intreba unde-i este puiutzu ...
Apoi am luat un buretel si am inceput sa scot apa din jardiniera.. si el statea acolo trist ...
S-a ridicat putin sa absorb apa si de sub el ... si l-am mangaiat putinel ..
Am vrut sa-l iau in casa sa-l sterg cu un prosop ...dar a zburat si dimineata nu mai era
Nu am dormit mai deloc azi noapte ... ma gandeam cata tristete era in privirea lui gugu si cand s-a ridicat sa absorb apa avea aripioarele ff lasata .. parca il daramase moartea puiului .
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
Lara27 spune:
elly, frumoase nume de fetite ai (si) tu acolo mmmhhh, 2 fetite cu codite deci (sau, 2 baietei cu codite)..huh, cat estrogen va fi in familie, draga mea..ce-i drept, mi-ar fi placut sa am o sora..imi pare rau ca nu am; imi inchipui ca tre' sa fie tare fain..cumnatele, va dati seama, nu reprezinta, niciuna, pt mine, ceea ce imi inchipui ca ar fi reprezentat o sora..
smaickule-> noteaza ca, te invidiez maxim deci, pt sorella ta si cred ca e tare misto ca o sa aveti si bb de aceiasi varsta
Ana, da m-am gandit la bombi si la cum s-a terminat cu ultima ei SOE..a facut oare chiuretajul? a eliminat natural? e oare ok acum? (ma rog, atata cat poti sa fii dupa o astfel de experienta..) ce s-a hotarat sa faca in continuare?
huh, da, stiam ca ady merge joi la eco, dar, traiam cu impresia ca azi e joi
to be continued..
samira33 spune:
hello girls.
ce faceti???
angelica...nu vreau sa sune aiurea ce-ti spun dar eu l-as suna pe Albu in locul tau.
scrie si in prospect,am citit si in forumuri...mi-au spus si Tayfunul...mi-a spus si Albu cu subiect si predicat ca sangerarea aparuta imediat dupa montare indica mai degraba o montare incorecta a dispozitivului.
sa nu uitam ca noi ne-am montat acest dispozitiv in scop TERAPEUTIC...nu in scop contraceptiv.
si nici cand iei pastile ...acestea nu incep sa actioneze instantaneu....dureaza ceva pana incep sa lucreze,sa-si faca efectul.
Tayfunul mi-a spus ca sangerarea o sa-mi apara dupa o luna de purtare si asa a si fost....Albu mi-a spus ca e prea devreme o luna de purtare sa vedem ceva rezultate la eco si ca ma asteapta dupa 2 luni.
acum...tu faci cum crezi.
lara,in spiritul sinceritatii ce ma caracterizeaza imi permit sa-ti spun ca mi se pare usor extrema postarea ta-oare trebuia sa o citez,sa ramana posteritatii ca sa n-o stergi cand iti vor fi trecut nervii???....pana la urma fiecare este libera sa aduca in discutie un subieect...cine doreste sa impartaseasca o parere... bine...cine nu...iarasi bine....
hai sa stam stramb si sa judecam drept...fiecare are cate un subiect care nu ii place si in care nu se regaseste...cum ar fi daca ar veni fiecare aici si ar spune:va rog sa nu mai vorbim despre subiectul asta ca mie nu-mi place.
spre exemplu mie nu-mi place filmul-subiect ce pe tine te pasioneaza,dar nu imi aduc aminte sa fi venit sa spun:hai sa nu mai vorbim despre filme ca mie nu-mi place.
cu siguranta sunt multe fete aici neintersate de pasiunea mea-gatitul si bucatareala...insa nu mi-a spus vreuna:va rog sa nu mai vorbim despre asta ca mie nu-mi place....si exemplele pot continua...nu are rost sa le insir.
oamenii sunt ,insa, inzestrati cu o calitate minunata....TOLERANTA!!!!!
si nici felul in care spui:evident ca fiecare scrie ce vrea dar daca mai scrieti despre subiectul X eu ma retrag....mi se pare nepotrivit.
hai s-o spunem p-aia dreapta:cand te-ai inscris pe acest forum nu te-a asteptat cineva cu covorul rosu si petale de trandafiri aruncate inaintea ta....ai intrat atunci cand ai vrut,cand ai simtit...fara surle si trambite.
de ce iesirea din scena ar trebui sa fie altfel???...
e atat de simplu....nu te mai regasesti...nu mai intri....cand am fost in situatia asta asa am procedat.....m-am retras discret fara sa-mi "anunt" iesirea din scena.
cand mi-am revenit...am reintrat...fara surle si trambite.
mi-as dori sa nu-mi rastalmacesti vorbele si sper ca am fost in stare sa creionez ideea pe care vreau s-o transmit.
smaick spune:
buna fetele
nu cred ca un subiect, indiferent de natura lui, politic sau nu, trebuie evitat cu orice pret. o idee poate fi exprimata si daca nu este in asentimentul tuturor poate fi abandonata sau pur si simplu ignorata.
alina, anaasta va apreciez tactul
elly ce ai vrut sa spui cu afirmatia "Oamenii destepti nu se baga in politica ..."?