Clubul "babelor" FIV-oase 53
Raspunsuri - Pagina 16
anaasta spune:
Daniela, ce test ai facut? Nu e totusi cam devreme pentru teste?!
Aadina, bafta multa, iti voi tine pumnii.
QiaoBing spune:
ari pasaretul local s-a culcat devreme pt ca era innorat afara. Gugulush dimineata era amarat ca a fost mutat, aici era doar singurul masul cu pene in sufragerie, pana spre seara i-a mai trecut si a inceout sa se certe cu oglinzile. Pippo nu are nici un stres, la cat de plimbat cu cortu a fost mititelul. Despre cioara nu am primit nici un raport, sper ca i-a facut analizele.
Mie mi se pare casa goala, dar si mai curata
daniela ce fel de test ai facut ?
aadina baftaaaa !
daniela74 spune:
a da am uitat sa spun ca a fost pipi test,precoce,ce detecteaza cu 5 zile inainte,eu cred ca e bun,la mine cind a fost sarcina a fost pozitiv dupa 10 zile de la punctie.
si apoi ma cunosc,vin uratii la cum ma doare burta,dar o sa fac si beta
c`est la vie,pas le paradis
anaasta spune:
Ok, eu nu vreau sa iti dau sperante false, Daniela, sau ceva de genul, dar nu toate sarcinile sunt la fel, nu evolueaza la fel nici macar beta-ul ala, asa ca na'... zic si eu...
MeAlex spune:
Buna seara, fetelor!
Daniela, ce marca de test? Eu am avut rezultat pozitiv in z10 (palid, dar era pozitiv) si negativ in ziua in care trebuia sa imi vina, desi eram gravida...deci, nu e f clara treaba, stii si tu.
Durerile de burta apar la inceputul sarcinii, pe mine asta ma punea pe ganduri, pentru ca eu nu aveam dureri nici inainte, nici in prima zi a menstruatiei. Alte simptome care au fost prezente in toate cele 3 sarcini (Doamne, cum suna...), au fost pipi des si putin in timpul noptii, dar fara vreo jena, usturime, etc si faptul ca nu puteam dormi (pe caldurile astea,e greu de spus din ce cauza nu dormi).
Mi-e frica din ce in ce mai tare ca se termina tratamentul cu cycloprogynova in curand si nu stiu ce tratament voi face...5 mg de prednison mi se pare putin. Si uite asa, imi amintesc de Sabina...s-a retras temporar?
LE: cand ziceam de pipi des, ma refeream ca se intampla in timpul noptii
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Ralu_mv spune:
Aadina, bafta multa !!!
Apropos de vot, pai normal ca nu au actualizat listele, ca doar asta era scopul ca doar sta cu amenintarea asta de suspendare de atata timp si eu cred ca a fost deliberata chestiunea...
Daniela, poate e prea repede ...
Ely, m-ai intristat tare cu puiutul de gugustiuc ... si la mine in curte isi fac cuiburi si din pacte cand invata sa zboara mi-au murit doi in ani diferiti ca s-au izbit cu capul in geam ... si nu am mai putut face nimic
Lara27 spune:
buna dimineata,
vin si eu cu o rugaminte: haideti sa nu politizam forumul si sa ramanem la ale noastre; acest forum, asa cum a zis si sami deunazi, a ajuns sa fie oaza mea de liniste (sau de neliniste), locul in care ma retrag, sa impartasesc cu prietene virtuale, probleme intime, pe care nu le pot striga in gura mare, de la nicio tribuna, cu atat mai putin una politica; pe mine, nu ma intereseaza optiunile politice ale nimanui si nici nu consider ca, trebuie sa prezinte buletinul stampilat, pt a scrie aici, despre dorinta de a avea bb..
"optiunile politice sunt private, parerile se exprima in cabina de vot si e cel mai bine sa ramana acolo; nu este gentleman cel care intreaba" (Oscar Wilde)
pe orice canal TV ajung, ziar online/blog citesc, cineva injura/ameninta/someaza pe altcineva..se bat in invective si jigniri, formatorii de opinie si jurnalistii de duzina ale acestei tari..mesajul? este ok sa-ti injuri si jignesti aproapele, daca indrazneste sa aiba o alta parere decat a ta, indiferent care e aia..ba, cel mai bine e, sa-l injuri preventiv, inainte chiar sa-si exprime parerea, cf principiului, cel care striga mai tare, striga adevarul..
nimeni n-a castigat in urma acestui referendum, au pierdut cu totii! si unii si altii!..mai trist, am pierdut si noi, cetatenii simpli si cinstiti ai acestei tari! am pierdut timp, am pierdut bani, am pierdut imagine, am pierdut coeficient de tara, pentru o clasa politica, care pe mine nu ma reprezinta..NIMENI, nu ma reprezinta, mai exact! nici cei care vor puterea cu orice pret si in orice conditii, nici cei care tin cu dintii de ea! "gurnalisti" gasesc ca e in regula sa jignesti campioni olimpici pe twitter si blog-uri, pentru ca, s-au spart oricum toate tabu-urile de elementar bun-simt..probabil ca, daca asta promovam, pana la urma, asta meritam!
nu vreau sa intru aici, in speranta sa gasesc noutati si vesti despre fete care mi-au devenit surori intru suferinta, si sa citesc despre: referendum, cvorum, recensamant, OUG, CCR, BEC, vot, stampila, buletin, lista, urne, etc.,etc..nu-mi doresc ca acest topic sa redea burtierele anumitor televiziuni, asa cum, nu-mi doresc ca acele discutii sterile sa se mute aici..
doresc sa stiu in schimb, rezultatul testului beta al danielei, cel al ecografiei de astazi a lui ady, cum se desfasoara FET-ul aadinei, de ce s-ar duce sami la albu in locul lui ari, emotiile si intrebarile inerente primului fiv al anei, analizele lui miky, pasaroii lui qiao, deciziile lui lyly, numele fetitei alinei, happy-end-ul in povestea Ioanei, etc..m-ar interesa indeosebi ce mai face prietena mea sabina, ce o macina si la ce se gandeste..nu daca a fost sa voteze, au ba! as vrea sa stiu ce a hotarat cris in legatura cu FET-ul luna asta, cum a trecut bombi de ultima experienta nefasta, unde a disparut sor'mea Brigit si daca e totul ok cu ea..astea sunt subiecte de interes pt mine si asta am sperat sa pot discuta aici, atunci cand, m-am decis sa scriu..
persoane de o calitate morala si profesionala indoielnica, persoane care ar trebui sa ma reprezinte ca si cetatean, dar care, in schimb, prin mesaje nationaliste si populiste, improasca venin in toata tara, avand ca singur scop parvenirea personala, au desigur, si de la mine un vot..dar este un vot de blam!
spre deosebire de smaick, eu regret "ca cineva a spart gheata", cu toate ca, motivul este unul si acelasi: doar sunteti fete destepte!
asta e ceea ce am avut eu de spus si am facut-o in virtutea onestitatii discutiilor pe care le-am purtat aici; nu doresc si nu pot sa opresc pe nimeni sa scrie ce considera ca este potrivit sa apara la acest topic/subforum; ceea ce pot in schimb este, sa ma recuz si sa ma retrag cu gratie..
va doresc, ca totul sa fie, asa cum va doriti
to be continued..