Clubul "babelor" FIV-oase 53
Raspunsuri - Pagina 15
miky82 spune:
Sami spor la treaba!
Smaick ma bucur ca bebeita este bine!
Lyly nu am stiut, nici nu mai stiu ce am mancat cu o seara inainte, ar trebui sa o repet.
Mie dr mi-a spus ca femibionul ingrasa.
Doamne ce ma bucur ca ploua, de cand asteptam ziua asta, acum m-a sunat sotu si in Otopni este soare
QiaoBing spune:
smaick bebelul voinicel
miky uite ca uitase, bine ca z zis Lyly. si eu citisem ca pt o determinare corecta, homnocisteina se face de 2 ori, a 2-a recoltare dupa ce iei o doza de ... na, ca imi scapa. si eu tot pe Avram am intrebat-o cum sa fac la recoltare (citisem articolul, am si pus linkul la Trombofilia e cateva ori) Mi-a zis sa manac seara, cam 12 ore inainte de recoltare, o masa cu carne (parca 100g)
Mi s-a parut azi ciudat sa ajung acasa si sa nu inceapa nimeni sa gugureasca. Dar profit din plin, de aseara spal rufe, acum am si paine in cuptor. Mai ramane sa imi fac curaj intr-o zi sa si gatesc ceva, acum nu mai am nici o scuza
lyly nu ai rezolvat inca cu factura aia Ai incercat ideea mea ?
samira cred ca e timpul sa incepi sa iti notezi in carnetelul ala de la sterilet
angelica28 spune:
Sami eu dupa 17 de cind l-am montat pina acum am avut scurgeri zi de zi...........si tind sa cred ca nu se vor opri curind !Ma gindeam sa ii trimit un mesaj lui Albu ,dar am mai citit pe net si au mai fost cazuri ca mine.........mai astept ...!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
elly_me spune:
Dupa cum am mai spus am un gugushtiuc la geam in jardiniera de care am grija si asteptam sa scoata un puisor ... ieri...
Dar din pacate l-a sos azi .. si eu nici nu am ajuns acasa sa-l vad ...
M-a sunat sotul sa-mi spuna ca a plouat torential si ca s-a umplut jardiniera cu apa (desi are scurgere s-a infundat cred) ... si a murit puiutzu inecat
Si gugurelul sta si acum in jardinera plina cu apa si tine puiu mort sub el ...
Mi se rupe sufletul ... ufffffffffff
Am tras o plansa ....
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
aristica spune:
elly asta se intampla frecvent, din pacate.
samiruta ma bucur ca ti-a venit ceva rozaliu. Acum sper sa nu fie in cantitate mare, ca sa poti sa te balacesti in voie. Invitatia ramane vlabila, desigur
gaby sar'naaa!
adriana ti-am zis ca imediat ce afli rezultatul testului de saptamana asta, ne vedem. Asa ramane
Vad c-ati votat. Bravaaaa...doar ca se pare ca nu conteaza. Citeam azi ca pe listele de vot figurau persoane decedate si de 3 decenii.
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
aristica spune:
qiao intrasem sa vad ce-a facut pasaretul in seara asta racoroasa...cand colo, tu corectai
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
QiaoBing spune:
elly vaaai, cat de rau imi pare de micutul gugustiuc.
Si noi unde am stat inainte aveam vecini o familie de gugustiuci in copacul din fata geamului. Am remarcat ca nu stiu sa isi faca cuib, cum venea un vant sau o ploaie, le strica cuibul. intr-un sigur an au reusit sa scoata 2 pui ... unul nu stiu ce a patit, iar pe al 2-lea l-am vazut cazut din cuib pe jos in parcare. l-am trimis pe sot sa il ia, dar era deja mort. ce am mai plans si eu atunci.
daniela74 spune:
Ana ai pm
la mine cred ca e din nou negativ,am facut azi dimi.un test,si sint ziua 12 de la punctie,ma doare rau burta de ieri ca si cum ar veni c.m,dar probabil din cauza progesteronului si estrace-ului mai intarzie.Asta e,sper sa nu se fi sucit fata care vrea sa-mi doneze ovule...
c`est la vie,pas le paradis
aadina spune:
Salutare fetelor,
Maine plec la Sibiu, iar, joi, daca rezista la decongelat embrionii mei, fac transferul. La ultima eco facuta, vineri, endometrul meu era 9.5 mm. Doctorita ,care mi-a facut eco, zicea ca arata bine.
Sa va spun ce tratament mi-a dat doctorul I:
din z3 pana in Z8 inclusiv 3 femoston (pastilele caramizii),
in z9 3 festomon+ 1 utrogestan,
si din z 10 cate 2 femoston+ 3 utrogestan.
Transferul va fi facut in Z 14. Aici am o nelamurire, n-o fi prea repede z 14???
Ca si schema de tratament , se aseamana cu cea pe care mi-a aratat-o Tayfun.
PS: si eu am votat, si mi-e ciuda pe astia, ca n-au verificat listele inainte
O seara buna tuturor