Clubul "babelor" FIV-oase 53
Raspunsuri - Pagina 14
QiaoBing spune:
Neataaa !
Gata, am ramas in 2 pasaroi. Mititeii cam uitasera cum e sa ne ocupam numai de ei si azi dimineata erau cam debusoliati ca erau atata de bagati in seama.
Aventura cu cioara de aseara a fost cam neplacuta. Saraca pasare are niste probleme grave la picioare, tipa cu porumbeii zice ca era o infectie. Ne-am enervat maxim pt ca cea cu cioara venise de fapt cotita sa o plaseze si cu chiu cu vai a acceptat sa se intoarca cu ea acasa, sa ii faca analize si sa ii reia tratamentul cu antibiotice. Sincer, eu nu cred ca reuseste sa o repare si atunci singura solutie va fi eutanasierea, pt ca fiinta aia se chinuie. In fine, m-a intors pe dos. Am incercat sa ii tin pe inaripati departe de ea - erau curiosi si veneau sa o vada. m-am gandit ca daca are ceva infectios cum zicea sa nu se pricopseasca si ei. Dupa ce au plecat am stat sa curat si dezinfectez holul si mocheta unde facuse cioara gainaturi. Imi era mila de ea maxim, dar mai mila mi-e de innaripatii mei si nu vreau sa pateasca ceva. Uff, asta e cu cioara. E f destepata, cuminte - fiind crescuta in casa, dar in suferinta.
Ufff, ce vroiam sa mai zic ? Am vb la tel intre timp si am uitat
Asa ... da, barza e cea din poza.
La mare am fost la noi la Tuzla, la parintii prietenei mele cele mai bune din copilarie, never in Greece, pana acum cel putin.
Nu am dat nici un mail inca, nu am "starea". Am umblat cu dosarele dupa mine cam 2 sapt ca sa am datele si pana la urma le-am lasat acasa.
la fete si burtici, astept vestile de la ecos si ... cotcodac, se apropie beta
miky82 spune:
Qiao ai facut foarte bine ca ai tinut cioara departe de inaripati.
Nu am fost niciodata la Tuzla dar cred ca e tare frumos.
Fetele mai am o parte din analize, va rog sa imi spuneti ce parere aveti!
Anti-cardiolipinici IgG negativ 3.9 (negativ <10, pozitiv>=10 U/ml)
Anti-cardiolipinici IgM negativ 1.3 (negativ <7, pozitiv>=7 U/ml)
Homocisteina 9.33 (valoare normala <10umol/L, risc intermediar 10-15, risc crescut 15-30, risc foarte crescut >30)
QiaoBing spune:
miky esti perfecta. cam sus homocisteina, dar inca in grafic. iei acid folic, B-uri ?
samira33 spune:
hello girls
ce faceti???
azi vad ca sangerez iar....m-a durut burta crunt in ultimele 2 zile....fetelor,asa o presiune am simtit in abdomen de am fost aproape sigura ca o sa fac poc.
azi dimineata imi simteam fiecare tzatza de cate o tona jumate.
si picioarele mi s-au umflat ca niciodata in viata mea...ma uitam la gleznele mele aseara si nu mi le recunosteam....bine...stau si pe talpa inalta de 10 cm de dimineata pana seara
in fine....n-oi muri.
trebuie sa-mi notez deja zilele astea cu sangerare aiursitica sa nu uit...ca apoi cand ma intreaba Tayfunelul...dau din colt in colt.
berbantu nu mai are pasaport...de 2 saptamani ma chinui sa-i platesc taxa de pasaport si tot uit.
ar trebui sa ma mobilizez si in directia asta.
hai...ca mi s-a terminat pauza...ma duc la actele mele...uuufff....m-am cam saturat de atata hartoage.
smaick spune:
buna fetele
chiar ma intrebam cand sparge cineva gheata si cu discutiile despre politica; la ce fete inteligente sunt pe aici nu aveau cum sa lipseasca ; votat si eu, sper sa reuseasca astia ceva cu recensamantul ala ca altfel ne-am dus
m-am intors si eu de la eco, bebe e in grafic, mai mare cu 2 zile, sper sa fie ok si in continuare; o mica zona de decolare dar f.f.mica
ady te astept cu rezultatele de la morfo
sami spor la treaba
qiao, hai ma mama putina mobilizare; chiar nu iti plac copii blonzi? lyly tu?
va pup pe toate, o zi buna!
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui QiaoBing miky esti perfecta. cam sus homocisteina, dar inca in grafic. iei acid folic, B-uri ? --------------------------------------------- TANARA SPERANTA Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran) |
Qiao am luat o perioada magne b6, acid folic, femibion, vitamina e, vitamina c, dar le-am intrerupt ma cam saturasem de ele, daca va fi nevoie o sa le iau.
anaasta spune:
Smaick, ma bucur pentru bebita al tau ca e ok.
Ah, Qiao, alta viata sa recuperezi balconul si sa poti sa-ti alinti proprii pasaroi, nu?!
lyly_mar spune:
smaikule,astept o zi cu ploaie ...ca poate imi vine inspiratia...pana una alta ma cert cu aia de la vodafone ca mi-au incarcat factura cu 560 eurocica accesari pe internet..toate facute noaptea..de fapt o singura noapte ,intre ora 00-08,cd eu dorm ca valiza..ca sa ma exprim elegant...asa ca nu pot deschide gura ..........
ma bucur ca bebe e in grafic
miky,mie madam Avram mi-a zis ca homocisteina se face dupa 12 ore dupa ce ai mancat 50 gr proteina...si nici eu nu mai iau nimica...ca ma enervau pastilele alea...dau pofta de mancare
pupici la taote fetele