Clubul "babelor" FIV-oase 53
Raspunsuri - Pagina 13
samira33 spune:
ari...Duminica plec doamna draga...Sambata petrecem la curte la mama.
si sa ramana deschisa invitatia ta,da???ca doar n-au intrat zilele in sac.
eu am votat...arat buletinul
am votat DA demiterii.
si daca tot am deschis subiectul...parerea mea e ca un om cu verticalitate si-ar prezenta demisia de onoare in conditiile de fata.
dar deh....actualul fost presedinte suspendat a gasit normal sa ne sfideze in continuare si sa considere ca cei care nu s-au prezentat la vot...de fapt sunt cu el.
asta e....pana la urma avem conducatorii pe care ii meritam.
puterea sta in noi toti...si cata vreme suntem pasivi si ne multumim cu locul caldut pe care il avem fiecare...nu se va intampla nimic bun in tara asta.
gabriela_tutuianu spune:
distractie placuta ari si sami pentru sambata . sa va distrati frumos si daca dat cumva de racoare aduceti cate o galeata pentru fetele de pe forum .
elenus26 spune:
Chiar sunt scarbosi cu tufisurile lor... Am vazut si un tufis roscat...culmea scarbei
In alta ordine de idei...cam multe erori de arbitraj la olimpiada asta: koreanca a fost nedreptatita, aseara la gim masculina japonezi au facut contestatie pentru ca nu ii punctasera aterizarea baiatului cu tufis, la natatie o americanca a furat startul si cica in mod normal trebuia descalificata, dar a fost pasuita si a participat la cursa, la haltere au inchis ochii la brate strambe, genunchi indoiti... si unde mai pui ca tribunele sunt goale si doritorii de competitii stau pe iarba cu ochii in soare. Pana la urma au umplut tribunele cu studentii locali si cu soldati.
V-am prezentat nemultumirile unei veverite matinale...
Smaick bafta azi la eco
Ady amr 2 zile pana la marea intalnire
Daniela o sa fi cea mai frumoasa mamica cu tot cu cosuri alb-galbui, multicolore Tin pumnii!!
Sami ce bunatati faci tu acolo...
Lara sa trimiti o portie de supa si pentru soata mea. E topit dupa cremoasa de ciuperci.
Va pupic si o zi frumoasa!
elly_me spune:
Ari - si eu am votat dar nu spun pe ce am pus stampila
Lara - suna bine supa ta .. si sotul meu moare dupa supe-crema , sincer nu am facut niciodata .. poate incerc si eu ...
Aseara am fost si eu harnica - am copt vinete .. cred ca este a 2-a oara sau chiar prima data .. cand coc vinete .. nu mai stiu
De obicei le iau coapte de la mama sau imi trimite soacra .
Insa acum a cerut consortu' si nu puteam sa-l refuz .. copt 5 vinete .. curatate.. puse la scurs .. si dimineata bagate la blender cu putina sare un strop de otet/lamaie, mustar, ulei masline, un galbenus de ou ..
.. inca nu am mancat .. doar le-am gustat ...
AAAA si ardei copti ... nu i-am copt eu .. ii aveam deja la frigider ..
Dar cam multa munca pt o salatica ... .. curatenia si mirosul dureaza ff mult ...
Sami - distractie placuta si la multi ani sotului, sa fiti fericiti impreuna si sa va intelegeti ... si un bb sau doi sanatosi si frumosi (sper sa aiba ochii, buzele si genele tale ).
Smaick, Adi - burtica
Daniela- fii mai obtimista... trebuie sa se-ntample ...
Myki- ce tratam de stimulare ti-au recomandat ?(daca ti -a dat schema)
Qiao - parca trebuia sa scrii un mail ... ai scris ceva ? sau mai astepti?
Eu am mari emotii .. zilele acestea trebuie sa scoata gugustiucul meu de la geam un puiutz ...
Aseara l-am mangaiat .. .vroiam sa-l sperii sa se ridice sa vad daca a scos ceva ... si nu s-a ridicat , se infoia si nu se misca .
Abia astept sa ma duc acasa sa-l verific
Elly
...din 2005 ... Astept, astept si iar astept ...
POVESTEA MEA:
- ovare MPC
- 3 histeroscopii op. la uter (este septat si bicorn)
- 2 laparoscopii (1 pt drilling si 1 pt chisturi)
~5 inseminari nereusite (1 cu Tutunaru, restul Cocei & Marinescu)
- 1 fiv nereusit Biogenesis
- Mutatia MTHFR - C677T : genotip heterozigot
-Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie : homozigot pentru deletia promotorului genei PAI-1 (status 4G/4G tip mutant)
adrianaady spune:
Buna dragelor
Elenusa amr 3 zile, s-a mutat joi
Daniela sper din suflet sa primesti vestea cea mult dorita, putin mai e pina vineri
Ralu ce bine ca vezi bebei saptamina asta, cred ca abia astepti
Samira deci urmeaza si o mini vacanta, ce ma bucur. Meniul suna absolut delicios , iar tortul ala va bucura multeee suflete
Aristica eu am votat sa stii, si fac parte din cei 7.4 mil frustrati in caz ca ramine acesta persoana presedinte. Nici nu dezvolt subiectul ca ma ia iar durerea de cap..... Te pup domnita, imi e dor de nebunia ta sa stii, prea serioasa deveni viata mea cotidiana
Anaasta
Lara m-as incumeta si eu sa fac asa o supa, dupa cit de frumos vorbiti despre ea. Si eu ma uit la olimpiada cu mare drag, diseara sunt fetele noastre la gimnastica si abia astept. Sa stii ca de serial nu am mai avut timp, intre olimpiada si politica nu mai are loc nimic ; dar promit ca recuperez.
Smaick mult noroc la eco, sa vii cu vesti bune
O zi frumoasa dragele mele
Looana spune:
Buna dimineata!
Nu am intrat de multa vreme pe aici, de fapt am zile cind am chef de lenevit pe canapea.
As vrea sa va intreb legat de vaccinul contra grpei,ieri am primit o bronsura cu explicati legat de el in sarcina si dupa pt bebelin.Acuma nu stiu sa-l fac sau nu,sincer l-as face pt bebe in primul rind sa-l protejez in primul an .Dar mie si frica,nu stiu de asta va intreb pe voi.
O zi frumoasa va doresc
Looana +25Flor
alina_alba spune:
Sami, sunt de acord cu ce ai scris mai sus, pana la ultimul cuvintel. Dar na, astia suntem, cu asta defilam....
Looana, studiaza foarte bine problema vaccinurilor, atat in sarcina, dar si dupa, cele facute copilului. Eu acum am inceput sa citesc niste carti si articole si m-am ingrozit...S-ar parea ca e o problema destul de delicata, ce merita tratata cu multa seriozitate.
Laaaaraaaaa, mie imi place ca spui exact ce gandesti. Nu te cenzura, pliz pliz
miky82 spune:
Buna dimineatza!
Ari, am votat DA, sunt de acord cu ce ai spus mai sus.
Elly inca nu am primit schema, la inceputul lunii septembrie o sa aflu cand voi merge in z2 la eco.
Sami ce papa bun faci tu acolo!!
Daniela tin pumnii stransi pentru muschetari!
Lara raportez ca am inceput sa ma uit la The Borgias, super filmul, ti-am zis eu ca daca ma apuc de el nu mai pot sa il las.
O zi frumoasa sa aveti.
Ralu_mv spune:
Samira, sunt perfect de acord cu tine ! (din pacate pt noi ca natie ...)
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 ... eu am votat...arat buletinul am votat DA demiterii. si daca tot am deschis subiectul...parerea mea e ca un om cu verticalitate si-ar prezenta demisia de onoare in conditiile de fata. dar deh....actualul fost presedinte suspendat a gasit normal sa ne sfideze in continuare si sa considere ca cei care nu s-au prezentat la vot...de fapt sunt cu el. asta e....pana la urma avem conducatorii pe care ii meritam. puterea sta in noi toti...si cata vreme suntem pasivi si ne multumim cu locul caldut pe care il avem fiecare...nu se va intampla nimic bun in tara asta. |
Ralu_mv spune:
Ana, daca vrei, vin sa va spun
Adriana, parca si tu tot acum zilele astea ai eco de morfo1, asa ca te asteptam si pe tine cu vesti (poate mai vii si dincolo ca tot ne plangeam ca am facut liniste din cauza caldurii )