Clubul "babelor" FIV-oase 53
Raspunsuri - Pagina 12
anaasta spune:
Smaick, e haioasa pisicuta ta. Daniela are dreptate, e un pic obraznicatura . Dar in acelasi timp are ochisorii aia mari si pseudo inocenti si se uita la tine si zice "What?! What?!".
Qiao, aia e barza cu pricina?!
samira33 spune:
va pup fete cucuiete.
ce faceti???
aristico,scuzeeeeeee.....eram la copt vinete cand ai sunat si nu am vazut.
te sun maine.
eu...cu treaba multa...deci absenta motivat.
am stabilit lista cu invitatii pentru Sambata...vom fi 7 perechi cu noi cu tot.
am stabilit si meniul si m-am decis la o combinatie de tort cu un strat de crema de sampanie si un strat cu crema de cioco cu nuci pralinate si garnisit cu fructe de padure proaspete.
am o super idee pentru decor si daca imi iese o sa fac o pozica sa va arat.
altfel....trebuie sa ajung si la epilat si la mani-pedi Vineri...sa fac si bagaje ...si cumparaturi...asta pe langa treburile daily basis....si n-am nici cazare deci tre' s-o rezolv si pe asta cumva.
chiar daca nu gasesc de aici...tot plecam...am zis ca pe 5 August suntem la mare si gasesc eu la fata locului unde sa stau.
va pup gagici.
Ralu_mv spune:
Ana, cum se face de citesc si eu pe aici in recuperare rapida (superb puiutul de barza, Qiao !!!) si uite si tu intrebi si de mine
Eu mor de cald, nu dorm bine, transpir lac ... si m-am saturat de canicula, ca noi toti dealtfel ...
merg sa mi vad prichindeii din nou sapt. asta si speram numai la bine.
Cam evit contactul preliugit cu calc. din cauze de caldura ...
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot
21+
Multumesc Doamne !
anaasta spune:
Nu stiu, Ralu, noi ne-am mai nimerit asa... telepatia... Sa ne zici si noua cum sunt puiutii dupa ce ii vezi la eco.
aristica spune:
sami nu-i bai. era legat de o invitatie la gratar si tolanit prin iarba, dar uitasem ca sambata pleci. O sa incepem sa facem gratarele la noua achizitie si lansasem mai demult o invitatie. LA MULTI ANI lui Gabi!
dani nu stiu nimic de Bruni. Ar trebui s-o caut pe SOSI, dar acum intru rar, doar sa va citesc pe voi. Poate am timp in weekend. Oricum, recunosc, mi-ar placea sa apara din neant, anuntand o sarcina.
Sunteti criminale cu mararul bietilor asiatici
Ardeleanco votasi?...ia sa vedem pana maine seara cine se simte sa raspunda
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
samira33 spune:
pai ana...o sa facem gratar cu: ceafa de porc,aripioare marinate de mine,mititei si bete-niste frigarui extrem de subtiri,de fapt sunt felii subtiri de tot de piept de porc infasurate pe bete de frigarui...se fac in 3-4 minute si sunt preferatele barbatilor...ies putin crocante si sunt impanate.
pe gustul meu nu sunt insa au mare trecere la baieti asa cum spuneam.
fac si o salata mare-mare cu rosii,castra,ceapa rosie,ardei verde,ardei kapia,frunze de telina,morcov.
si atat ca daca mai pun si aperitiv pe masa...nu se mai papa gratarul.
anaasta spune:
Papa bun, Sami, pe placul baietilor intr-adevar.
Of, ce ma enerveaza astia de la scrima, nedrept ce s-a intamplat cu coreanca, absolut nedrept!