Clubul "babelor" FIV-oase 53
Raspunsuri - Pagina 11
daniela74 spune:
ha,ha,ha,deci s-ar putea sa fiu asa frumoasa 9 luni de acuma ?
glumesc bineinteles,stiu ca sansele sint mici de tot si nu ma certati ca nu sint optimista,pozitiva etc.dar prefer sa stau cu picioarele pe pamant,sa nu ma lovesc prea tare,stiti voi.
mai fetelor,Aristica,mai stiti ceva de Bruni???
pup campioanele
c`est la vie,pas le paradis
smaick spune:
buna fetele
daniela lasa naiba pesimismul! uite, eu cu 2 zile inaintea testului lustruiam bicicleta si nu am mai avut nevoie de ea; stiu ca simti ca "mie nu o sa mi se intample niciodata" dar nu e chiar asa, capul sus
miky82 spune:
Lara multumesc, am notat, pus semn de carte, cand o sa fac o sa iti spun cum a iesit.
Qiao pai eu zic sa iti deschizi un camin al inaripatelor , cred ca te iubesc tare mult, nu degeaba ajung toate pe la tine, esti mamica lor ocrotitoare.
gabriela_tutuianu spune:
QiaoBing eu trec de vreo 8 ani pe langa un cuib de berze . le ador . au fost o pereche in fiecare an si s-au intors . au facut/clocit cate un pui sau 2 ( anul asta au 2 ) si ma gandesc ca imi poarta noroc .
apoi daca tu ai si mangaiat o barza SIGUR e cu noroc .
Lara27 spune:
smaickule, da' ce obraznicatura de pisicuta ti-ai tras in chip ce mai faci fata draga? totul ok, eco & Co, stari, gretzosenii, alea? cand anunti familionul? nici la surioara nu i-ai spus inca?
qiao, scurta evadarea in valuri, dar, sunt sigura ca a meritat..de ce stiam ca mergi la greci?? la noi la mare ai fost?
to be continued..
Lara27 spune:
moah, este un gimnast japonez (nush cum ii zice) care, are sub brat niste tufe, ca nu pot sa zic altfel..ceva..horror jeez, si acum e la sol, si de fiecare data cand ridica bratele, mi se face literalmente rau..cah, cah
in schimb, imediat incepe natatia (21.30) si (re)vin inotatorii "mei" frumosi, spani, lungi si subtiri..
to be continued..
smaick spune:
lara dear nu e numai japonezul ; nici chinezii nu sunt mai breji; sambata am schimbat canalul ca nu mai puteam; asa or arata ei ca sunt virili
maine merg la eco; in ceea ce priveste familia mai sta un pic, cu sister am vb
anaasta spune:
Salutare!
Ce ati mai facut azi, ce ati papat bun?
Dau si eu drumul la TV sa vad orataniile de care vorbiti.
Daniela, o fi bine asa buboasa si 9 luni, zic eu...
daniela74 spune:
ai grija Lara ca am vazut si eu unu la sarituri de la 10m.pe echipe,sa nu apara si la inot
Smaick nu pot sa ma abtin,obraznica pisicuta ai, si sa ne aduci miine vesti bune.
Ana chiar si buboasa,n-ar fi rau
c`est la vie,pas le paradis