Clubul "babelor" FIV-oase 53
Raspunsuri - Pagina 10
QiaoBing spune:
neata girls
Am aparut si eu dupa un w-e fugarit, de suntem mai obositi decat vineri, dar macar am apucat sa simt si eu nisipul fierbite si valul
ioana m-am emotionat si eu la maxim citind postarea ta, mi te si imaginam cu bebelina in brate. poate reusesti sa ii convingi sa ti-o dea in brate in fiecare zi, macar 5 min.
daniela cotocodac-cotcodac. si eu am facut la un mom dat cosuri, dar mai demult si nu imi aduc aminte daca de la sarcina sau de la vreun tratament
toate fetele
miky82 spune:
Neatza fetele!
Ioana m-ai emotionat pana la lacrimi, multa sanatate in continuare!
Lara cum faci supa crema de ciuperci? ultima oara mi-a iesit cam neagra , eu sunt mai paralela la gatit dar supa imi place la nebunie si niciodata nu mi-a iesit asa cum trebuie.
Mi-au iesit cateva din analize, o sa le pun mai jos.
Anticoagulant lupic- test screening 35.3 (absent <45.6 s)
Atitrombina III 102.21 (80-128%)
proteina c 78.7 (70-140%)
proteina s 76.23 (54.7-123.7%)
anaasta spune:
Mai, si eu vreau nisip fierbinte si valul lui Qiao...
Miky, super analizele, tine-o tot asa!
Eu nu am apucat sa ma uit la TV la olimpiada, sper sa reusesc de azi. Aseara am reusit sa vad un episod doar din Borgia.
Eu cu bucatareala nu prea le am in ultima vreme. Am gatit acum doar pentru sot niste fasiute de piept de pui cu sos de soia si ghmbir proaspat, legume sote, orez integral si linte rosie cu lapte de cocos si turmeric si am avut o lube mare, mare, rece si extraordinar de buna.... yum, yum...
QiaoBing spune:
daca aveti pasaroi ... aduceti-i la mine, deschid pensiune
azi vine "mama" porumbeilor sa ii recupereze, numai ca ... pana sa plece mai trece o prietena cu un pui de cioara la o "consultatie". sta tot in cartier - la ea am vrut initial sa il las pe Pippo, dar avea balconul ocupat cu cioara. am descoperit ce mica e lumea, pe tipa cu porumbeii o suna cand are nevoie de sfaturi pt pasarile gasite, dar nu se cunosc direct ... si acum a zis ca profita ca vine sa ia baietii sa aduca si ea cioara sa o vada.
uitasem sa va zic, cand am fost la nepotel, bunicul lui gasise un pui de barza cam slabit si il gazduise intr-o voliera. asa ca am mangaiat barza !!!! sper sa fie cu folos. Ma intreb acum daca diseara sa pun mana pe cioara sau stric efectul de la barza ?!?
cocolino2010 spune:
buna tuturor!
pup toate babutzele vesele!
imbratisari pentru fetele care trec prin clipe grele
ioana si eu te imbratisez cu drag si cu emotie. Pup tanara mamica si bobocelul de fetita. Sa creasca mare si sanatoasa.
Lara27 spune:
miky, nu te gandi acum, ca-s eu vreo mare gospodina..
am adaptat reteta lui Jamie Oliver, in schimb, fct de preferinte; uite un link:
http://delicii-in-bucatarie.blogspot.de/2012/07/supa-de-ciuperci-la-jamie-oliver.html
n-am pus cimbru, ci leustean; am fosit ceapa rosie si praz; bineinteles fara ulei de trufe (e f. parfumat si Gordon Ramsey a zis la Masterchef US, ca e a no go, gafa de incepatori); am folosit supa de legume, branza mascarpone, etc si am si pasat-o la sfarsit (in blender) sa se faca crema..crutoane si patrunjel taiat marunt la sfarsit, pt prezentare
to be continued..
anaasta spune:
Qiao, nu te juca cu providenta, pune cealalta mana pe cioara.
Lara, arata bine supa crema de ciuperci. Banuiesc ca a fost si gustoasa. Eu am gustat doar o data, de mancat nici vorba. E maro si nu imi place. Am uitat sa va spun ca eu mananc fff mult si cu ochii. Ciorbele, supele - mancarurile in general, de fapt - care nu sunt frumos colorate si aspectuoase nu ma atrag si nu el prea pot manca.
Lara27 spune:
Ana, arata bine supa, promit solemn! (si eu mananc cu ochii si aloc mult timp prezentarii)..deh, balanta tipica cu simt estetic; nu era maro, era..bej; deasupra frunze de patrunjel proaspat tocate si crutoane..hubby e mare fan ciuperci, s-a bucurat tare, tare)
mai fac si supa crema broccoli si de legume, in variatiuni diverse
to be continued..