Clubul "babelor" FIV-oase 53
Raspunsuri - Pagina 9
MeAlex spune:
Ioana, acum am citit postarea ta...m-ai emotionat foarte tare, nu stiu ce sa iti zic mai mult decat ca iti transmit ganduri bune si te imbratisez! Hopul a trecut, de acum lucrurile vor merge din bine in mai bine!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
aristica spune:
many sar'na din inima si ma bucur ca sunteti impreuna cu Vlad. Dar ce are? E usor bolnavior?
Uite ca de vineri ma tot tin sa va spun ca am sa intru mai rar, seara, ca la munca ne supravegheaza calculatoarele. Dar citesc tot. Pe la 18:00 imi spunea sotul sa verific forumul
daniela eu am fost asa de la medrol. La tine sper sa fie de la sarcina
Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita.
elenus26 spune:
Neataaa!!
Aristicule sa stapaniti sanatosi terenul si sa construiti o casuta frumoasa si calduroasa iarna, racoroasa vara si sa se umple de copii blonzi (or sa semene leit cu tine)
Tot am vrut sa va spun... vineri a nascut si Lori. Sunt bine amandoua si probabil ca vor fi curand acasa.
Eu sunt f obosita in dimineata asta. Azi-noapte am facut maraton la toate probele sportive de la olimpiada. Fugi la gimnastica, natatie, ping-pong, judo, sabie, sarituri de la trambulina... sunt rupta dar am cateva medalii. E tare obositor sa visezi
Pup toate babutele
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica many sar'na din inima si ma bucur ca sunteti impreuna cu Vlad. Dar ce are? E usor bolnavior? Uite ca de vineri ma tot tin sa va spun ca am sa intru mai rar, seara, ca la munca ne supravegheaza calculatoarele. Dar citesc tot. Pe la 18:00 imi spunea sotul sa verific forumul daniela eu am fost asa de la medrol. La tine sper sa fie de la sarcina Eram aievea, printre ingeri, cand I-am cerut Bunului iubirea parentala. Mi-a oferit viata in bratele parintilor. Eram pierduta printre oameni, cand am ridicat privirea si I-am cerut Bunului dragostea arzatoarea. Mi-a oferit sotul. Sunt aidoma voua, ratacind printre doctori. Ridic privirea si-I cer Bunului daruirea completa neasemuita. |
Cred ca a avut o indigestie, acum este bine, se coace in casa .
Cred ca in curand si noi ajungem la supravegheat calculatoarele si nu inteleg de ce, nu vine nimeni sa-mi faca treaba
Elenush felicitari ptr. medalii si la mai multe
O saptamana faina va doresc dragele mele
anaasta spune:
Neata'!
Elenush, felicitari pentru medalii! Si felicitari pentru Lori!!!!
Va pup pe toate, sa aveti o zi usoara!
elenus26 spune:
Multumesc fetelor! Mai am cateva probe...da-i fac praf pe toti. O sa iau tot aurul de la olimpiada, desi mie imi place argintul...
Pupam Vladutzu!
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elenus26 Multumesc fetelor! Mai am cateva probe...da-i fac praf pe toti. O sa iau tot aurul de la olimpiada, desi mie imi place argintul... Pupam Vladutzu! "Nu pot schimba directia vantului, dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeuna la destinatie." "Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred. " |
Si eu, si eu cu argintul , dar parca la medalia olimpica este mai fain aurul
Lara27 spune:
'neatza
si eu am concurat impreuna cu Veve, team Ro
elly, sunt pe la ep. 6 din sez. 2 (are 10) pt ca de vineri seara, ma uit la Olimpiada (deschidere, natatie, gimnastica, scrima, judo, etc)..
altfel, nothing special, mi-a fost cald, lene, m-am mobilizat doar ca sa pregatesc cateva feluri de mancare easy & light (supa crema de ciuperci, steak la grill cu salata de ruccola si rosii (si cartofi wedges, especially pt hubby), lebenita on ice, de-astea)
o saptamana buna tuturor
to be continued..