Clubul "babelor" FIV-oase 53

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

ralu, chiar nu ai de ce sa te simti prost, no way! (cand am scris, nici nu citisem postarea ta, raspundeam doar intrebarii lui ari, pe care am considerat ca, mi-a adresat-o..iti dai seama ca, poate nici nu s-a gandit la mine, da?)
la fel si eu, prin acel raspuns, nu am dorit sa fac pe nimeni sa se simta prost, mi-am exprimat doar o parere, anume, privilegiul de a nu emite o parere atata tot!

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Lara

Ana, eu imi amintesc de dicutiile alea pt ca de atunci nu am mai servit vreuna de genul (si vorbesc doar de discutie :) )
Dar cum zicea si Ady, lasa ca se recupereaza dupa, si in timp la un moment dat nu mai simti - asta daca ai si pe cineva intelegator alaturi banuiesc. Dar chestia e mai mult valabila pentru doi, nu pentru unu - la unu doar in caz de alte probleme se impune restrictia ... Dar oricum pentru noi, la cat chin este pana ajungi acolo, un an fara e floare la ureche.
( si daca intrebati de ce nu las semnatiura e pt ca e prea lunga si vreau sa fiu mai comprimata in mesaje )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Sami ,multumesc pt sfatul tau ......i-am trimis mesaj lui Albu,asteptam sa vedem ce imi spune.............

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Fiv facut in februarie-martie nereusit!
Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

salutare tuturor!

in primul rind, felicitari proaspetelor mamici balanta, tamys, ioana, lori si bun venit micutilor!

mult succes celor in focuri: daniela, aadina, ana

si imbratisari celor care au trecut prin momente grele

despre mine - am facut pina la urma chiuretaj. Am avut ceva emotii, ca l-am aminat citeva zile pt ca am fost in Ro la inmormintare si incepusem sa am dureri si spotting, dar am ajuns cu bine inapoi in DE. Cauza SOE a fost cea cunoscuta - genetica.
Planurile de viitor sint deocamdata incerte; dupa chiuretaj am singerat aproape 2 saptamini si urmatoarele 2 au fost cu spotting, dupa care mi-a venit direct ciclu normal (adica sper sa fie normal, acum da semne ca se apropie de sfirsit). Probabil peste o luna - doua voi reface analizele si in functie de rezultat vom decide ce e de facut.

Intre timp, am mai imbatrinit un an si am fost plecati 2 saptamini in concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Bombi

Iti spun La multi ani! si iti doresc ca anul asta sa fie cel mai bun, mai prolific, mai plin de noroc si veselie si care sa iti aduca cele mai mari impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o-baba spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput