Referendum USL-ist

Referendum USL-ist | Autor: marius

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

marius, o curiozitate personala, vei merge la referendum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

"Avem lista cu numere de telefon, cu blocul etc. "
"Mergem seara la oameni, in jurul orei 22. Vedem cine, cum sunt, ce fete au. In functie de cum se prezinta mergem noi dupa ei."

Asta e de domeniul fantasticului deja.
Daca la mine la usa, seara, ar suna astfel de indivizi cred ca as chema politia.
Cum adica au "lista cu numere de telefon" ?!
Si vor face ce cu ea? ( trecand peste ilegalitatea de a avea baze de date cu telefoane fara acceptul persoanei in cauza)
Ma suna la 10.00 sa ma chestioneze daca am votat? Daca cumva nu am nevoie de masina la scara? Sau cum ?

Si tacticile astea sunt corecte, nu ?
Mult mai oneste decat o declaratie de "stati acasa" care oricum nu ma tine legata de scaun daca vreau sa merg la vot si nici nu ma impinge din sectia de vot afara...
Dar ei sunt onesti si respecta legea...yep...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

nu vreau sa ma bag intr-o polemica, dar aceleasi tactici le-a aplicat si PDL-ul. se joaca murdar de ambele tabere.

eu voi merge la vot, pentru prima data in 10 ani. si voi vota pentru demitere.

P.S. lala, sunt convinsa ca undeva, la recensamant sau altundeva ai semnat (fara sa-ti dai seama) ca esti de acord cu prelucrarea datelor, iar X este abilitat sa prelucreze date.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

P.S. lala, sunt convinsa ca undeva, la recensamant sau altundeva ai semnat (fara sa-ti dai seama) ca esti de acord cu prelucrarea datelor, iar X este abilitat sa prelucreze date.

Mda...la asta nu m-am gandit, posibil sa fi fost o astfel de rubrica.

Insa indiferent ce partid foloseste astfel de tactici tot nu mi se vor parea normale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Noi am fost in drum cu masina de la Otopeni pana in inima Bucovinei si m-a socat desfasurarea de forte de USLului...
In timp ce Ponta, din postura de prim minitru are timp sa se ocupe de mizerii mici si mincinoase ... de pilda aduce presa si arata o casa a protocolului care chipurile s-ar pregati pentru Basescu - si se dovedeste ca nu e adevarat...ma intreb de unde are USLul atatia bani pentru a impanzi tara de afise si megaafise cu mesajul Da la Referendum...

Nu pot sa nu remarc mesajul ipocrit al multora din ele...
Panouri uriase, ca spun:
Da, voi vota pentru demiterea lui Baescu pentru ca
- mi-a furat pensia
- mi-a distrus familia
- si-a batut joc de familia mea
- mi-a furat ajutorul social
- mi-a furat salariul
Dar cel mai mult m-a amuzat un panou imens cu mesajul: Vrei o tara ca afara? Voteaza pentru demiterea lui Basescu...

In sate am vazut afise pro USL lipite pe fiecare poarta, in orase sunt panouri uriase *cat juma de bloc - la fiecare intersectie, la mine in oras tocmai am iesit un pic si umbla masini pe strada cu megafoane care indeeamna lumea sa vina la vot sa voteze pentru demitere...

Este incredibil ce desfasurade de forte si ce banet a fost aruncat in campanie...

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

mirela,
asta nu-i nimic.
la mine-n cartier USListii sunt la ei acasa.te suna frumos de la primarie, iti da cupon pt medicamente,ca ai pensie mica.
deja toate firmele de autocare au autocare inchiriate pt 29. toti declara ca au nunti.
as fi vrut sa fi fost pe 5 august,sa fi fost in post. iti dai seama cate dezlegari "de nunti" ar fi dat bietii Mitropoliti?
Baescu ti-a luat familia (daca aveai) sau nu te lasa sa iti faci una (daca nu ai), nu te lasa sa te duci la scoala, sa iei bacul, sa ai job, sa dormi noaptea.
ca semn suprem al grijii pt noi, au bagat stropitoarele impotriva tantarilor.si trec frate pe la ora 20, prin mijlocul copiilor.
erau sa fie linsati.
ma mira un singur lucru:nu dau tricouri, umbrele, ci doar bani si alimente.si astea in centre anume.in scoli.
din banii cui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Tovarasii sunt disperati rau si alde Voiculescu ii mana de la spate de au ajuns sa piarda directia rau de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Pai majoritatea banilor vin de la "agenti economici" de-ai casei, carora li se promit viitoare contracte cu statul ca sa-si despagupeasca pierderile de acum!
Ce naiba..doar stim practica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

din banii cui?

Din banii nostri ai tuturor! A venit vreunul cu bani de-acasa cand s-a inscaunat in vreun post de sef???

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Citat:
citat din mesajul lui histamina

din banii cui?

Din banii nostri ai tuturor! A venit vreunul cu bani de-acasa cand s-a inscaunat in vreun post de sef???

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Basescu vrea sa si coboare de pe tron tot pe banii nostri.....1 milion de euro investit in vila din Primaverii....

Ia de la Basescu

Mergi la inceput