Referendum USL-ist
Raspunsuri - Pagina 2
marius spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui copiloi
Basescu vrea sa si coboare de pe tron tot pe banii nostri.....1 milion de euro investit in vila din Primaverii.... Ia de la Basescu |
Pai aici este o problema ca nu exista nici un document sau act sau orice altceva care legal sa confirme aceaste afirmatii. Motiv pentru care asa cum am mai spus cred ca Ponta o sa aiba probleme in justitie.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
almo spune:
Basescu vrea sa si coboare de pe tron tot pe banii nostri.....1 milion de euro investit in vila din Primaverii.... Ia de la Basescu |
poti te rog sa nu mai postezi aici cu minciuni?
Rufus spune:
Poate va gandeati ca oamenii nu pot fi pacaliti cu fumigene...iata dovada clara ca un politician poate spune orice mascare la televizor, iar aplaudacii se transforma in raspandaci. Si sunt si tare mandri...
Rufus, Tora si iadele
eumada spune:
Normal Rufus,cata vreme acum Basescu il compatimeste pe Nastase...si comsidera ca a primit o pedeapsa prea mare......
copiloi spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui marius
Pai aici este o problema ca nu exista nici un document sau act sau orice altceva care legal sa confirme aceaste afirmatii. Motiv pentru care asa cum am mai spus cred ca Ponta o sa aiba probleme in justitie. www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Daca nu exista hartie (Basescu nu-i prost), nu inseamna ca n-a sunat si n-a dat ordine.
Ma indoiesc ca RAAPPS facea lucrari acolo la 2 pasi de casa lui Basescu, fara ca Basescu sa stie ceva.
Oricum, sunt foarte curioasa daca Basescu ii face plangere penala lui Ponta, asa cum a zis!
copiloi spune:
Nici cand i s-a instalat telefonul ala special nu exista hartie, noroc de poza cu Basescu langa telefon
copiloi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui almo poti te rog sa nu mai postezi aici cu minciuni? Album http://picasaweb.google.com/nicole.poze |
Nu-i nicio minciuna draga.
Uite www.ciutacu.ro/wp-content/uploads/2012/07/dovada-vila-dante.png" target="_blank">dovada!
Ia de la Basescu!
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui copiloi Daca nu exista hartie (Basescu nu-i prost), nu inseamna ca n-a sunat si n-a dat ordine. Ma indoiesc ca RAAPPS facea lucrari acolo la 2 pasi de casa lui Basescu, fara ca Basescu sa stie ceva. Oricum, sunt foarte curioasa daca Basescu ii face plangere penala lui Ponta, asa cum a zis! |
Nu cred ca se mai pot face afirmatii mai ales de acest gen fara a avea sustinere (probe) admisibila in justitie.
Sau defapt se pot face insa de aici la un dezatru este doar o chestiune de timp. Costa mult la o adica. Deja afirmatiile devin probe in justitie. Nu-l vad bine pe Ponta. Nu stiu daca realizeaza in ce s-a bagat.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa