Referendum USL-ist

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

http://ceva.haios.com/files/2012/07/politicieni1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Citat:
citat din mesajul lui histamina

din banii cui?

Din banii nostri ai tuturor! A venit vreunul cu bani de-acasa cand s-a inscaunat in vreun post de sef???

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Basescu vrea sa si coboare de pe tron tot pe banii nostri.....1 milion de euro investit in vila din Primaverii....

Ia de la Basescu

Pai aici este o problema ca nu exista nici un document sau act sau orice altceva care legal sa confirme aceaste afirmatii. Motiv pentru care asa cum am mai spus cred ca Ponta o sa aiba probleme in justitie.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Citat:

Citat:

Citat:

din banii cui?

Din banii nostri ai tuturor! A venit vreunul cu bani de-acasa cand s-a inscaunat in vreun post de sef???

Androix Bijoux

Basescu vrea sa si coboare de pe tron tot pe banii nostri.....1 milion de euro investit in vila din Primaverii....

Ia de la Basescu

poti te rog sa nu mai postezi aici cu minciuni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:

Citat:

Citat:

din banii cui?

Androix Bijoux

Ia de la Basescu

Poate va gandeati ca oamenii nu pot fi pacaliti cu fumigene...iata dovada clara ca un politician poate spune orice mascare la televizor, iar aplaudacii se transforma in raspandaci. Si sunt si tare mandri...

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Normal Rufus,cata vreme acum Basescu il compatimeste pe Nastase...si comsidera ca a primit o pedeapsa prea mare......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Citat:

Citat:

Citat:

din banii cui?

Androix Bijoux

Ia de la Basescu

Pai aici este o problema ca nu exista nici un document sau act sau orice altceva care legal sa confirme aceaste afirmatii. Motiv pentru care asa cum am mai spus cred ca Ponta o sa aiba probleme in justitie.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Daca nu exista hartie (Basescu nu-i prost), nu inseamna ca n-a sunat si n-a dat ordine.

Ma indoiesc ca RAAPPS facea lucrari acolo la 2 pasi de casa lui Basescu, fara ca Basescu sa stie ceva.

Oricum, sunt foarte curioasa daca Basescu ii face plangere penala lui Ponta, asa cum a zis!

Mergi la inceput

Nici cand i s-a instalat telefonul ala special nu exista hartie, noroc de poza cu Basescu langa telefon

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui almo

poti te rog sa nu mai postezi aici cu minciuni?

Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze

Nu-i nicio minciuna draga.

Uite www.ciutacu.ro/wp-content/uploads/2012/07/dovada-vila-dante.png" target="_blank">dovada!

Ia de la Basescu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:

Daca nu exista hartie (Basescu nu-i prost), nu inseamna ca n-a sunat si n-a dat ordine.

Ma indoiesc ca RAAPPS facea lucrari acolo la 2 pasi de casa lui Basescu, fara ca Basescu sa stie ceva.

Oricum, sunt foarte curioasa daca Basescu ii face plangere penala lui Ponta, asa cum a zis!

Nu cred ca se mai pot face afirmatii mai ales de acest gen fara a avea sustinere (probe) admisibila in justitie.
Sau defapt se pot face insa de aici la un dezatru este doar o chestiune de timp. Costa mult la o adica. Deja afirmatiile devin probe in justitie. Nu-l vad bine pe Ponta. Nu stiu daca realizeaza in ce s-a bagat.

Mergi la inceput

marius, vezi ca am pus mai sus ce raspuns a dat RAAPPS.

Case closed!

Mergi la inceput