FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 26

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

rodica seara inainte de culcare "plantezi" o pastila de estrogen; ajuta endo sa creasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica.marin spune:

Smaick iti multumesc pentru mesaj, am inteles folosesc estrimaxul pe doua cai....
Looana si restul fetelor va multumesc mult pentru mesaj, va voi da un semnal cand ajungem.
Tusferi abia astept sa ne vedem, te sun cand ajungem.
Miracol felicitari pentru endometru si multa bafta pentru ziua cea mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

Miracol ,Tusferi ,bv bv pentru evolutia buna ,Miracol bafta la intalnirea cu puiutii cu utro stai cat poti de mult ,cu cat sta mai mult inauntru cu atat mai bine.Looana ,ma bucur ca sarcina merge bine ,eu sper ca fap[tul ca e foarte os fixata sa nu ne creeze probleme inca doua luni si un pic.Va pupicesc.Cocolino si voi sa fiti sanatosi

minunea mea 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Loana super nepotel frumusel foc sa fie sanatos si sa vina pe lume cind trebuie

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Miracol, mult succes miercuri. Sa ramana acolo unde trebuie!
Irilac, ce bine suna "mami Tusferi" multu' si iti tin pumnii sa obtii concediu, sa stai si tu linistita, sa nu te mai stressezi atat cu jobul!
Looana, multumesc si sper sa iti calc pe urme Bebele tau este de-a dreptul superb!
Ma uitam si eu pe strada la cehi si cehoaice. Sunt frumusei, iar copii lor sunt frumosi foc!
Rodica, drum bun, sa ajungeti cu bine si sa ne vedem cu bine. Abia astept sa ne vedem!
Apalina, mai ai asa de putin! Parca ieri citeam pregatirile tale pt transfer iar pe mine ma astepta o cale asa de lunga... Dar a zburat timpul si a venit si randul meu. Nu-mi vine sa cred, parca nu mi se intampla mie...
Smaick, Coccolino, Fumi, Amalia-Matusica-frumoasa Zana Buna, Ivisor, Bichi, Alina_Alba si toate fetele de pe forum, va pup cu mult drag si sa deveniti mamici cat mai curand!

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Looana, m-am topit cand am vazut ce frumos e bebe in burtica..dapai cand iasa la lumina...va face ravagii iti spun eu
tusferi, noi vom face transferul joi dimineata...si azi mi-am cumparat bilet spre casa vineri!...asa ca la inceput de weekend sunt baroana ACASA cu bebeii!!!
rodica drum bun si succes...endo mai are timp sa creasca!papa migdale crude daca gasesti, fac minuni, iti spun din experienta
va pupacim ...o seara frumoasa va dorim!

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criena spune:

Fetelor care ati fost sau veti merge la Unica pot gasi in tara injectiile prescrise de cehi (Pregnil 5000 si Agolutin) ? Se apropie data la care trebuie sa incep trat. si nu le gasesc la noi. Nici nu prea sunt incantata de trat prescris, ma mira ca nu mi-au dat utrogestan(ca tot v-am auzit vorbind de el). Despre ce pastile de estrogen vorbiti?

Miracol, Tusferi, Rodica , multa , multa , multa bafta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

neata fetele,
doresc mult succes celor in focuri: Miracol, tusferi; rodica - sa va intoarceti acasa cu bebelusi lipiciosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna fetele
Criena scrie schiema ta sa te putem lamuri

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Fetelor, va salut . Celor ce asteapta cu sufletul la gura sa treaca timpul pana la ET - multa multa bafta.
Criena, sincer si mie mi se pare un pic ciudat ca nu ti-au dat utro... O fi vreu alt medicament, cu alt nume in schema ta, care e de fapt progesteron... Sper ca asa e, ca pana acum nu am mai auzit de schema sa nu contina progesteron. In ceea ce priveste estrogenii, eu am luat in romania Femoston, iar dupa ce am venit din Cehia am luat Estrimax. Ambele sunt aceeasi substanta activa, aceeasi concentratie.

Mergi la inceput