FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 26

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

miracol eu stau de regula cam 1/2-1 h, dar el curge oricum.....important este sa se absoarba cat mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui irilac31

Many, iti multumesc din suflet pt lamuriri...eu deja ma pierd de la al 2 lea pas ca nu-l cunosc pe medicul de medicina muncii de la firma mea...nici nu stiu daca este si daca este cred ca e doar pe hartie ......din ce am auzit cica ar fi unu dar e in alt oras si cum fac eu sa ajung la el cu drumurile astea si cu contractiile mele. Si mai e o chestie....eu nu am spus absolut nimanui ca am facut fiv si nici nu vreau sa se afle, daca ajunge info asta la resurse umane va sti toata firma si nu numai ....deci nu pot baga un astfel de motiv. Oricum am sa ma mai interesez, poate nu trebuie sa iau leg direct cu acel dr de med muncii, ci pot sa-mi fac dosarul la un alt dr din oras.

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
19+

Eu am vorbit cu dr. de fam si daca nu aveam de la serv. mergeam la ea la policlinica la un dr. de medicina muncii. Nu trebuie sa spui la serv. de FIV si daca vrei nici la dr., cu toate ca ar trebui sa pastreze confidentialitatea. Vorbeste si cere sfatul dr. de fam. ar trebui sa te ajute. Faza cu drumurile in alta loc. este cam naspa, poate rezolvi la tine in oras cu un dr. de medicina muncii, ca sa nu te plimbi lunar cu cm-ul la vizat.
Cred ca prea mult nu te-am ajutat in acest caz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

buna fetele!
amalia sa-ti traiasca finutul! si odihna placuta 2 zile ca iar o pui de chef

miracol bune vesti, asa sa fie pana la vis implinit si mai departe

many multumim de detalii
irilac si eu ma gandesc sa intru in concediu de risc maternal. Scrisoare imi da dr. gineco si merg la med. muncii unde fac vizita 1/an, nu cred ca este nevoie sa scrie cum am obtinut sarcina. Este importanta doar evolutia si starea sarcinii.

apalina sa fiti sanatosi si sa auzim de bine.

alina, looana,brigit, bichi, smaick pupam burticile
daca am uitat vreo burtica o pup dublu. asa ne-am inmultit ca nu va mai stiu numarul.

bafta fetelor in focuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Irilac
Smaick
Cocolinope tine si burtica

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Miracol, felicitari pt endo!
Am fost azi la clinica. Endo are 10 acum. Dr a fost multumit. Transferul va fi tocmai sambata, deci mai poate creste.
Maine aflam cu e productia.
Rodica, drum bun si sa ne vedem cu bine.
Tuturor fetelor multi pupici si multe multumiri pt urari!

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

tusferi super endo si la tine bravoooooo....eu o sa am et-ul inaintea ta joi cel mai sigur!Doamne ajuta!!
te pup si tin pumnii

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Mami Tusferi, felicitari si tie pt super endoooo, sa ai un concediu de neuitat si profita la max de el ca va fi ultimul petrecut in 2
Dragelor eu la prima vizita am avut endo 8,5-9 ....parca...deci voi stati super bine ......ce de vesti bune, bravo fetelor sa o tineti tot asa .

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Mami coco si pe tine
Alina-alba, brigit, bichi, looana, ce mai faceti iubitelor, sunteti in vacanta sau stati ascunse de soare

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Irilaccred ca doar noi suntem pe aici al meu sot doarme e in concediu si Miracol doarme numai eu bintui pe net

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica.marin spune:

Fetelor, am primit raspuns de la Svetlana in legatura cu endometrul, in care imi recomanda sa cresc nivelul de estrogeni cu 1 tableta vaginal pentru noapte. Voi stiti la ce se refera?

Mergi la inceput