FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 26

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fumi spune:

neata fetele,
tusferi, miracol; rodica si multa bafta!!!
matusico sa creasca mare si frumos finultul tau!!!
ari sa stapaniti sanatosi terenul
va puup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna dimmi!
fetele am niste emotii de numai pot pt Miracol eu imi beau cafeluta pe balcon si ea mititica se pregateste la 10 avem programare la clinica Doamne Ajuta !sa fie endo ok si miercuri de ziua mea sa ia puiuti la burtica

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Neata frumoaselor si de la mine,
Tusferi, Miracol, multa bafta fetelor azi la clinica, ma gandesc la voi si asteptam vesti. fiti increzatoare
Amalia
Aristica , samburache imi da mici semne in fiecare zi, ceea ce zic eu ca e de bine. Eu sunt mai bine, contractiile au mai incetat,acum scotocesc net-ul dupa info referitoare la concediul de risc.... subiect tabu.

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor si de la mine vesti bune
am venit cu matusica de la clinica si repede sa va dau si voua vestile!
am un endo frumos de 11 doctorul e f incantat de cum arata lucrurile pe acolo pe dinauntru!!
Am vb si cu embrioloaga si a zis ca au fost 10 ovule, si avem 7 puiuti posibil maine sa fie 8 daca si ultimul evolueaza bine!
maine aflam exact cand van fi et-ul....doctorul a zis ca joi!!am crezut ca va f miercuri, de ziua matusicii noaste sa ii fac un cadou frumos!...vom vedea maine cand ne suna sa ne zica de puiutii mei!!
ce sa mai zic sunt in al 11-lea nor...undeva sus sus...nu realizez cat sunt de aproape de implinirea visului meu...plus ca azi am fost f aproape de puiuti ,..ne desparteau o usa!

tusferi, sedera placuta si multa bafta si tie!
rodica.marin bafta si ma gandesc la voi!

va multumesc tuturor pt incurajari...si Doamne ajuta!!!

Astept un "miracol" curand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui irilac31

Neata frumoaselor si de la mine,
Tusferi, Miracol, multa bafta fetelor azi la clinica, ma gandesc la voi si asteptam vesti. fiti increzatoare
Amalia
Aristica , samburache imi da mici semne in fiecare zi, ceea ce zic eu ca e de bine. Eu sunt mai bine, contractiile au mai incetat,acum scotocesc net-ul dupa info referitoare la concediul de risc.... subiect tabu.

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
19+

Eu am fost in concediu de risc maternal. AM avut scrisoare medicala de la ginecolog cu care am mers la dr.de medicina muncii de la serv. De acolo am primit o lista cu ce acte am nevoie si nu a fost greu, de ex, instituatia unde lucrez nu are fisa cu incadrare de risc, deci nu am pus la dosar."Norocul" meu a fost ca figuram deja in fisa cu o sarcina obtinuta prin FIV pierduta. Medicalul il emite pe dr. de fam si il avizeaza dr. de medicina muncii.

Fetelor care sunt in focuri le urez bafta multa, iar celor cu burtica bebelusi cuminti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna fetele
miracol ma bucur mult pentru vestile bune
tusferi te asteptam si pe tine cu unele la fel de bune
ivisor testezi azi?
va pup

Mergi la inceput

Mami Miracoooooolll, braaaavooooo, super super vesti , ai un endo beton si o gramada de embrionasi in mod sigur o sa aveti si pt suriori sau fratioare
Hmmmmm cu ocazia asta am aflat ca miercuri papam tortuleeeeeettttt . Las nu fi supi ca nu faci ET de ziua matusicii, miercuri va faceti de cap, beti vin rosu ca face bine la endo apoi joi faceti cunostinta cu puiutii

Tusferi, asteptam vestile bune si de la tine
Rodica...tu ce faci, mai da un semn
Smaick...nu mai spui nimic?

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Fetele cit trebuie sa nu ma ridic din pat dupa ce pun utro vaginal?

Mergi la inceput

Many, iti multumesc din suflet pt lamuriri...eu deja ma pierd de la al 2 lea pas ca nu-l cunosc pe medicul de medicina muncii de la firma mea...nici nu stiu daca este si daca este cred ca e doar pe hartie ......din ce am auzit cica ar fi unu dar e in alt oras si cum fac eu sa ajung la el cu drumurile astea si cu contractiile mele. Si mai e o chestie....eu nu am spus absolut nimanui ca am facut fiv si nici nu vreau sa se afle, daca ajunge info asta la resurse umane va sti toata firma si nu numai ....deci nu pot baga un astfel de motiv. Oricum am sa ma mai interesez, poate nu trebuie sa iau leg direct cu acel dr de med muncii, ci pot sa-mi fac dosarul la un alt dr din oras.

19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miracol11

Fetele cit trebuie sa nu ma ridic din pat dupa ce pun utro vaginal?

Stai macar juma de ora in pat....eu stateam si cate 1 ora

19+

Mergi la inceput